Šta je novo?

Huawei P10 lite

Evo kako stvari stoje sa baterijom. Deezer samo na 4g zbog setnje, trcanja. Ne igram igre, surfujem i imam dosta poruka i poziva.
U sustini to je nekih do 6h sota uz normalno koriscenje na preko 30h.
5f5b1ed49cad37fbcf58a094cbba3330.jpg
e1b23729606cd9cb326d1491620de7c0.jpg
6e546933f2f06cdbc69663840847e0b2.jpg
f90ba3bf54d8b6a51cbd8730ded03f45.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pozdra! Imam pitanje, kupio sam p10 lite prije 7 dana. Primjetio sam da ponekad kad ukljucim kameru, zastopa mi i treba neko vrijeme da krene sa radom. Ostale sve funkcije rade bez ikakvih bagova. Desava li se to i na ostalim tel. ili da ga nosim na reklamaciju?

Ispravljam se, i ostale funkcije znaju da zabaguju...npr chrome, fb...nisam preopteretio memoriju.

Jesi stavio memorijsku karticu? Koleginici je na p9 lite ona pravila problem. Bila je spora.

Sent from my 3310

Moguce da je to, evo izbacio sam je bas maloprije da vidim da nije do nje...jer obavjestilo me je kad sam je ubacio prvi put da je spora. Javljam se ako bude do nje.

staklo je stiglo, original skroz, videcu kako izgleda kad zalepim, za sad je i ovo dobro... silikonska je stigla, skroz je ok... slikacu kad se pocastim...

0191a5dcbc2bfa619987235d04ecd3f3.jpg
4b688720bf26da0614f879de5746aeae.jpg

Poslednja izmena:
Jel staklo povijeno na ivicama? Ili je manje od ekrana?

Sent from my 3310

odgovara dimenzijama ekrana... nije zakrivljeno... mislim da je tanje od ovog sadasnjeg, koje je zakrivljeno i manje... mozda lepo nalegne... sutra bi trebalo da ga zalepim, pa cu da saljem sliku... zna li neko gde ima da se nadje original preklopna futrola, bas mi je vrh...

Bas me odusevio telefon. Da ima kameru od nexusa 5x bio bi idealan, no i ovako je super.

Nije ni kamera na njemu toliko loša, štaviše sasvim je solidna :)

+1

Pa tako je izgledalo :)

Ja sam uzeo p10 lite bas kao zamenu za 5x i mogu samo da kazem da kamera nije ni priblizno dobra. Pogotovu u low light uslovima, duzina ekspozicije je znacajno duza i peglanje suma nije ni izbliza kao na nexusu...

Inace radi stvarno super, cak poredeci i sa nexusom... Ekran osetno svetliji, cini mi se i bolje kalibrisan... Izradu da ne poredim... :D

Poslednja izmena:
Ma uzivajte u fonu, jeste da n5x ima odlicnu kameru ali sve ostalo ni blizu. I vidim na temi o 5x da naglo pocelo crkavanje. Odose svi na oglase

jeste li primetili da sa novim update-om emui-a ima mnogo vise slobodnog RAM-a?

Samo u pocetku, kasnije se smanjuje.

Meni je oko 1.05GB slobodno kad ga restartujem, kasnije se smanji na 400-600 u zavisnosti od toga sta radim.

meni se kretalo od 1,5-1,7 slobodno, sad u par navrata oko 2...

Promasih temu, mislio sam da je P9 lite tema :d

Koja verzija je u pitanju? Kod mene je C738B120 iz Vipa.

Inače sam rootovao telefon i sada je mnogo lepše uz adaway.

IMG_20170615_165630.jpg

B127 je nova verzija

Telefon iz mts-a.
3a9fa8121c7105e138c38a19a32267f5.jpg

Poslednja izmena:
Za C432 već ima i B131, po Firmware Finderu.

Razmišljam da prebacim na C432 kada se pojavi dobar tutorijal.

Screenshot_20170615-171205.png

Da li treba apdejtovati? Nije neka glupost kao na P9L?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Ja sam uradio update. I nista ne vidim da se promenilo :D

Sent from my 3310

Jeste manja potrošnja ram-a kao što neko reče, do sada mi je uglavnom bilo od 1,2 - 1,7 gb uglavnom, a sada posle apdejta je sve preko 2 gb.

Videćemo kako će biti posle nekog vremena.

Planiram sinu za rođendan ovaj telefon... Koliko ima bloatwarea? Šta ima instalirano i što je višak? Da li ima preinstalirane Microsoftove gluposti, Facebook, Twitter, antivirus, itd.?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nema bloatwarea uopste. Microsoft free, mislim da je jednio FB bio, eventualno twitter. Za te pare je odlican. I obavezno plavi, najlepsa je boja.

Sent from my 3310

Nazad
Vrh Dno