Ja sam zatrazio. Svakako kontaktiraj ih na tviteru ili fb, ako imas, nista te ne kosta. Ili prvo restartuj telefon mozda su ti vec aktivirali.Почели су изгледа да свима шаљу обавештење за VoLTE
Pogledajte prilog 305050
Pogledajte prilog 305051
Активирају ли аутоматски, или ипак ми тражимо активацију?
Meni je baterija postala bolja nego i na 10.1. Ma poceo sam i ja da gledam nesto drugo ali za sada nista, mrka kapa, nikako da pronadjem nesto sto je ok. Samsung mi se ne kupuje. Pa smeta mi jer je bespotrebno.A to ti smeta otprilike zbog....?
Nek poprave bateriju,zeznu se da puste Harmony OS pa nek stavljaju sta god hoce sto se mene tice
Mada sta ja znam....ja vec polako merkam ove poco/moto midrejdzere sa snap 860/870
Oba su lošija - Nord je imao onaj WiFi bag, pa battery drain (jer to i nije specifično OnePlus već neki OPPO model) na Redmi Note 10 temi pričaju samo o proximity senzoru koji ne radi, moraćeš da uzmeš nesto iz iste klase, neće proći ti mid-rangeri.Vreme za zamenu. Nord ili Readme note 10 Pro?
Ne znam koju tarifu gledas ali video sam da u Intarifi ima da se uzme A52 za 6000 dinara doplate a svakog meseca onda jos 4000 din.Nemam neki izbor bas u tom rangu u A1
Ti si 98% vremena na Wifi koliko vidim tako da zbog toga i imas manju potrosnju.Kod mene tako dobro radi da se pitam da li one opcije za bateriju rade uopšte.
Manje - ~2h juče sam bio napolju, 4G, društvene mreže itd. Ali ni to ga ne opterećuje previše, iako je to blizu max potrošnje jer je i ekran tada na max i sl. Sve isto kao i pre godinu dana - 7-8h SOT-a napolju, 10+ SOT ako sam kod kuće ili na poslu. Imam ovu poslednju EMUI 11 verziju, i meni je baterija bila slabija u početku ali sada je opet ista. Sve one opcije za bateriju su mi uključene.Ti si 98% vremena na Wifi koliko vidim tako da zbog toga i imas manju potrosnju.
Ne znam na koju foru moze da se izvuce 10h+ SOT osim da napunis tel i krenes bez prekida da ga koristis i tako nabijes taj SOT. Ja imam doduse dva broja ali mislim da isa jednim ne bi izvukao toliko. Obicno izadje 1,5 dan sa nekih 7 sati SOT.Manje - ~2h juče sam bio napolju, 4G, društvene mreže itd. Ali ni to ga ne opterećuje previše, iako je to blizu max potrošnje jer je i ekran tada na max i sl. Sve isto kao i pre godinu dana - 7-8h SOT-a napolju, 10+ SOT ako sam kod kuće ili na poslu. Imam ovu poslednju EMUI 11 verziju, i meni je baterija bila slabija u početku ali sada je opet ista. Sve one opcije za bateriju su mi uključene.
Ne znam ni ja, al moguće je da baš zbog toga - ja imam samo 1 SIM karticu i dobar signal svega, i mreže i WLAN-a. Doduše, ja najčešće samo čitam forume/portale i telefoniram, stvarno ništa preterano zahtevno ne radim (Viber video poziv mi znatno skrati trajanje ali to se retko dešava). Sad dok sam bio na odmoru pa je bilo mnogo fotkanja a ni signal nije bio preterano dobar, dan sam završavao sa 5h SOT-a jer je tu bilo i navigacije i svega.Ne znam na koju foru moze da se izvuce 10h+ SOT osim da napunis tel i krenes bez prekida da ga koristis i tako nabijes taj SOT. Ja imam doduse dva broja ali mislim da isa jednim ne bi izvukao toliko. Obicno izadje 1,5 dan sa nekih 7 sati SOT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari