Da primetio sam tu istu liniju pre 2 nedelje.Zageldao video da je pravilna i zaboravio na nju.Mada mislim da je nije bilo pre ili nisam toliko zagledao.Da pravilna je vrlo tako da ce pre biti je bilo tu al nismo videli.Ne znam zaista.
Da primetio sam tu istu liniju pre 2 nedelje.Zageldao video da je pravilna i zaboravio na nju.Mada mislim da je nije bilo pre ili nisam toliko zagledao.Da pravilna je vrlo tako da ce pre biti je bilo tu al nismo videli.Ne znam zaista.
Hvala druze, znaci mi ovaj odgovor, ako budem ikada u prilici uzvraticu uslugu.Da primetio sam tu istu liniju pre 2 nedelje.Zageldao video da je pravilna i zaboravio na nju.Mada mislim da je nije bilo pre ili nisam toliko zagledao.Da pravilna je vrlo tako da ce pre biti je bilo tu al nismo videli.Ne znam zaista.
Moj je plavi. Ali moram da priznam, normalan covek, takvu stvar ne bi mogao da uoci. Ovde izuzimam @Troller, pricam o sebi, mozda je kod njega izrazajnije pa je uocio.Претпостављам да причате о црном моделу, пошто на љубичастом од свих оних текстура NOVA није видљиво ништа друго 😁
Da, isti problem imam. Na tamno sivoj pozadini se najcesce blago vidi tastatura (sa leve i desne strane). Rekao bih da se nije pre desavaloPozdrav ljudi,
Primetio sam od skoro kada na ekranu stoji statična slika nekoliko minuta, posle ostaje senka na ekranu u pozadini, koja se vidi samo na pozadini odredjene boje, i posle nekog vremena samo nestane.
Da li je neko primetio to?
O da to je toDa, isti problem imam. Na tamno sivoj pozadini se najcesce blago vidi tastatura (sa leve i desne strane). Rekao bih da se nije pre desavalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari