Šta je novo?

Huawei Nova 5T

Da primetio sam tu istu liniju pre 2 nedelje.Zageldao video da je pravilna i zaboravio na nju.Mada mislim da je nije bilo pre ili nisam toliko zagledao.Da pravilna je vrlo tako da ce pre biti je bilo tu al nismo videli.Ne znam zaista.
Hvala druze, znaci mi ovaj odgovor, ako budem ikada u prilici uzvraticu uslugu.

Претпостављам да причате о црном моделу, пошто на љубичастом од свих оних текстура NOVA није видљиво ништа друго 😁

Претпостављам да причате о црном моделу, пошто на љубичастом од свих оних текстура NOVA није видљиво ништа друго 😁
Moj je plavi. Ali moram da priznam, normalan covek, takvu stvar ne bi mogao da uoci. Ovde izuzimam @Troller, pricam o sebi, mozda je kod njega izrazajnije pa je uocio.
Ovo o cemu ja pricam, toj liniji ja mislim da bi uocilo 1/10000 ljudi minimum, jer prvenstveno tako nesto ne bi ni trazilo a kamo li nesto vise. To treba naci polozaj odredjeni, pa odredjenu kolicinu svetlosti, pa zagledati dobrano i svaki milimetar. Ali *** ja sam ti cudo od coveka, nisam bas u vinkli ja. Ali za decu sve, videcu ja da odvojim i novac, pa kupim nesto od s21 serije za sestrica. Za decu sve.

Moj je plavi isto.Linija se ne vidi na prvi pogled.Potrebno je nagnuti telefon pod tacno odredjenim uglom da bi se videla.Inace se ne vidi uopste.

Uvek nakon update-a bude topliji, dok završi sve. Evo kod mene sad 30 stepeni u radu, sve normalno.

Uradio update sve po starom :)
Ipak je to samo security update.

Trebalo bi..

Telefon bez greške! Nema o čemu da se polemiše. Radi kao prvog dana. Nedavno stigla bezbjedonosna zakrpa za jul.

Pozdrav ljudi,

Primetio sam od skoro kada na ekranu stoji statična slika nekoliko minuta, posle ostaje senka na ekranu u pozadini, koja se vidi samo na pozadini odredjene boje, i posle nekog vremena samo nestane.

Da li je neko primetio to?

Pozdrav ljudi,

Primetio sam od skoro kada na ekranu stoji statična slika nekoliko minuta, posle ostaje senka na ekranu u pozadini, koja se vidi samo na pozadini odredjene boje, i posle nekog vremena samo nestane.

Da li je neko primetio to?
Da, isti problem imam. Na tamno sivoj pozadini se najcesce blago vidi tastatura (sa leve i desne strane). Rekao bih da se nije pre desavalo

Jel ste vi dobili azuriranje podrske na my huawei, video sam da daju neke popuste, ali meni ne izbacuje azuriranje nikako

Неће ни мени, и даље стоји класична подршка.
Пробао сам и скенирањем QR кода, али ништа.

Da li je neko primetio sto i ja ili samo sam umislio, da od zadnjeg updejta, sistem i sve app su dobile neki trzaj, kad da rade sa nekim lagom, vise nista nije tako fluidno kao pre?

Septembarska sigurnosna zakrpa.Screenshot_20210915_212252.jpg

Prijatelji dali moze pomoc.
Danas sam morao da zamenim jednu sim karticu od dve koje koristim.
Ranije na emui 10.0 sam imao podesavanje da napisem sluzbena i privatna,ali sada na 11.00 nema posesavanja boja za sim1 i sim 2. Kako da resim problem.Poruke koje saljem samo pise mts posto su mi obadva broja kod njih i nemogu da znam sa koje kartice ide poruka.
Unapred hvala na pomoci

Мени је СИМ1 зелена а СИМ2 плава. У сваком случају можеш им доделити називе.

I meni je druze isto bilo kao tebi. Sim 1 plava a Sim2 zelena.
To je namesteno dok je bio10.00.
Sada kada sam promenio karticu na 11.00 nema vise podesavanja boja,a i nece da mi prihvati Privatna Sluzbena iako im dodelim naziv,vec izbacuje mts i jedna i druga.
Neznam kako da resim.

Počeo je da me nervira ghosting, tj zadržavanje slike na Nova 5t. Telefon kupljen preko MTS mreže.

Kakva su vam iskustva sa reklamacijom ovog, jel menjaju ekran, dal se ponavlja problem.

Jer očigledno da je problematičan ekran.

Hm.Cudno obicno sam picajzla za takve stvari ali to nisam primetio.Kada i kako se manifestuje?
Sem malo slabije baterije (nisam siguran jel od zadnjeg updatea ili zbog toga sto ce u decembru 2 god)nemam nekih drugih zamerki na ovaj tel.
Svrbi me da ga promenim al iskreno me znam ni za sta bih da je vidljiv upgrade a da nije neka visa klasa.

Ukoliko stoji staticna slika malo duze vreme, posle toga ostaje u pozadini to. Najvise dolazi do ghostinga kada je bela boja u pitanju, ona se najcesce zadrzava.

I posle nekog vremena samo od sebe nestane. Desi mi se na Viberu, da na mestu slike od osobe s kojom se dopisujem zadrzi se svetlo beli oblacic.

I na GSM arena ima dosta slucaja ovoga.

E sada, nalazio sam na netu da je ovo normalno za ovaj tip panela.

Telefon je u svakom smislu extra, jedino ovo je problem

Desava se ovo sto navodis. Meni u Chrome, pri poseti Instagramu, ulazim kroz browser, nakon nekog vremena i posle nakon izlaska iz chrome, ostane dole meni instagrama kao ghosting. Nakon zakljucavanja ekrana, i u stanju mirovanja neko vreme, sve se vrati u normal. Nije puno izrazeno i zavisi od pozadine ali se vidi. Tipicno za IPS LCD. Bas retko na toj vrsti panela zna da dodje do trajnog ostecenja. Ali zna i ovo da zasmeta. No sve se vrati u normalu nakon nekoliko min.

Pa da tako sam i pronašao info na netu, da je dosta česta pojava. Videću dal da reklamiram, ako neko ima iskustvo s reklamacijom bilo bi super da javi.
Iskreno malo me nervira

Vrh Dno