Šta je novo?

Huawei Nova 5T

Мене једино зеза Скајп - никако ми обавештења не долазе.

Нисам. Обавештења од вајбера долазе нормално.

Odgovor Svedske korisnicke podrske na problem sa tasterom:

Jag har nu fördjupat mig inom problemet.
Det verkar som att det är någon bugg och vi har nu rapporterat detta vidare till utvecklarna.
Det bör lösa sig till nästa uppdatering.
Jag skulle gärna vilja erbjuda dig en mobil-laddare eller ett par hörlurar med sladd som en gratis gåva från oss här på Huawei.
För att kunna göra det så behöver jag din adress och ditt mobilnummer.

Hör gärna av dig med vad du önskar så ordnar vi det! Jag ser fram emot att höra från dig!

Сада сам се позабавио проблемом. Чини се да постоји грешка и сада смо ово пријавили програмерима. Требало би да ради до следећег ажурирања.

Dok nasa korisnicka podrska ne zna sta da radi i salje u servis.

Нисам. Обавештења од вајбера долазе нормално.
Kolega, pokusaj ovo.
Podesavanja-> Aplikacije->Aplikacije->Tri tacke(gornji desni ugao)->Specijalan pristup->Optimizacija baterije->Sve aplikacije-> Nadjes skype->stavis da ne optimizuje
Trebalp bi da pomogne.

Meni telefon radi odlično, ne vidim razliku izmedju 10ke i 11ke.Baterija I dalje odlična izmedju ostalog

Meni telefon radi odlično, ne vidim razliku izmedju 10ke i 11ke.Baterija I dalje odlična izmedju ostalog
I meni takodje,ceo dan da ga ne ispustas iz ruku meni traje,ja sam jos ukljucio opciju cuvar baterije koja onemogucava da ga punis do kraja i praznis do kraja.

Settings>Battery>More battery settings>
Screenshot_20210424_170643_com.huawei.systemmanager.jpg

Ja procitao "omogucava" umesto onemogucava. 😂 Strasno.

Zove se pametni kapacitet baterije.
Znam znam za tu opciju ali sam slucajno pogresno procitao tvoj post. Svakako ne koristim je. Ta opcija je "ukradena" od Sony. Svakako meni je beznacajna jer telefon se ionako napuni za sat vremena. Ne drzim telefon cele noci na punjac. A i ne verujem u te funkcije mnogo, bilo koji proizvodjac da je u pitanju, jer svi unistavaju telefone na ovaj ili onaj nacin nakon 2 godine, naravno kako bi prodali nove modele.

Drugari po forumu, da li je neko aktivirao VoLte i kakvi su vam utisci? Konkretno, bilo bi dobro da je A1 mrezi ali i ovako uopšteno nije problem. Kontaktirao sam A1 i aktivirace pa da pitam kakvi su utisci.

Ja sam na NEO 5 paketu. Prije par mjeseci sam im slao upit da li je moguće aktivirati VoLTE na tom paketu ali sam dobio odričan odgovor.
Jedino ako se nije nešto promijenilo otkako su "prešli" u A1

Када су увели VoLTE, рекли су да могу само корисници најскупљег пакета и ( чини ми се ) само серије P30 и S20.
А тачно је да никакве везе нема, али им се могло.

Moze sada bez obzira na paket, mada sam cuo da i sada odbiju ponekog, nekoga zbog nepodrzanog telefona nekoga zbog paketa. Meni su rekli da je prosledjen zahtev, da ukljucim VoLTE na telefonu i da ce stici poruka kada aktiviraju.

To znači da ako imam zelju za Volte moram da ih zovem i tražim da ako hoće ili mogu uključe?

Na 5t može Volte u A1.
Post automatically merged:

Na 5t može Volte u A1.

Nidžo, prosleđen je zahtev kolegama, zamoliću te samo za malo strpljenja. Čim usluga bude aktivirana, bićeš obavešten sms porukom. /Anđelija
Ipak se nešto promijenilo u međuvremenu. Vidjećemo!

Aktiviran VoLTE. Koliko je najavljivana tehnologija, sto se tice bar kvaliteta razgovora, uspostava jeste brza, zvuk jeste bolji ali ne nesto drasticno. Videcu kako se odrazava na bateriju pa s tim koristiti ili ne.

Koliko si čekao?
Jutros oko 9h ih kontaktirao, poruka stigla u 17h da ukljucim VoLTE na telefonu. Restartovao telefon i pojavila se ikona. Ako si ih kontaktirao popodne najverovatnije sutra ce ti biti omoguceno. Pozitivno je sto 2G/3G nisam na telefonu video celog dana tj od kako je usluga aktivirana.

Почели су изгледа да свима шаљу обавештење за VoLTE
Screenshot_20210428_120956_com.google.android.apps.messaging.jpg
Screenshot_20210428_121023_com.android.phone.jpg
Активирају ли аутоматски, или ипак ми тражимо активацију?

Nazad
Vrh Dno