Ok, hvala.Sve je ostalo isto. Samo su ubačene sigurnosne zakrpe.
Ok, hvala.Sve je ostalo isto. Samo su ubačene sigurnosne zakrpe.
Da nisi ukljucio stednju baterije..Мене једино зеза Скајп - никако ми обавештења не долазе.
Kolega, pokusaj ovo.Нисам. Обавештења од вајбера долазе нормално.
I meni takodje,ceo dan da ga ne ispustas iz ruku meni traje,ja sam jos ukljucio opciju cuvar baterije koja onemogucava da ga punis do kraja i praznis do kraja.Meni telefon radi odlično, ne vidim razliku izmedju 10ke i 11ke.Baterija I dalje odlična izmedju ostalog
Koja je to opcija?I meni takodje,ceo dan da ga ne ispustas iz ruku meni traje,ja sam jos ukljucio opciju cuvar baterije koja onemogucava da ga punis do kraja i praznis do kraja.
Zove se pametni kapacitet baterije.Koja je to opcija?
Znam znam za tu opciju ali sam slucajno pogresno procitao tvoj post. Svakako ne koristim je. Ta opcija je "ukradena" od Sony. Svakako meni je beznacajna jer telefon se ionako napuni za sat vremena. Ne drzim telefon cele noci na punjac. A i ne verujem u te funkcije mnogo, bilo koji proizvodjac da je u pitanju, jer svi unistavaju telefone na ovaj ili onaj nacin nakon 2 godine, naravno kako bi prodali nove modele.Zove se pametni kapacitet baterije.
Upravo, a uslugu su pompezno predstavili još 2019. godine.А тачно је да никакве везе нема, али им се могло.
Da. Evo sad sam im poslao pitanje na Twitter pa da vidim šta će odgovoriti.To znači da ako imam zelju za Volte moram da ih zovem i tražim da ako hoće ili mogu uključe?
Ipak se nešto promijenilo u međuvremenu. Vidjećemo!Nidžo, prosleđen je zahtev kolegama, zamoliću te samo za malo strpljenja. Čim usluga bude aktivirana, bićeš obavešten sms porukom. /Anđelija
Koliko si čekao?Aktiviran VoLTE. Koliko je najavljivana tehnologija, sto se tice bar kvaliteta razgovora, uspostava jeste brza, zvuk jeste bolji ali ne nesto drasticno. Videcu kako se odrazava na bateriju pa s tim koristiti ili ne.
Jutros oko 9h ih kontaktirao, poruka stigla u 17h da ukljucim VoLTE na telefonu. Restartovao telefon i pojavila se ikona. Ako si ih kontaktirao popodne najverovatnije sutra ce ti biti omoguceno. Pozitivno je sto 2G/3G nisam na telefonu video celog dana tj od kako je usluga aktivirana.Koliko si čekao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari