Šta je novo?

Huawei Nova 5T

Da potkrepim svoju pricu o bagu u EMUI 11. Pre njega ovo se nije desavalo. Bag sa navigacijskim tasterom nazad. Inace ima i baga kod prikaza punjenja ali njega nisam uslikao. Ovaj bag sa back tasterom desava se pri koriscenju instagrama i pretrage u istom. U drugom slucaju za sada nisam primetio. Mozda, je do neoptimizovanog EMUI 11 za insta ili pak apk. Sve u svemu back taster zabode u tom polozaju i dok se ne aktivira tastatura opet ili ugasi ekran ne vrati se u normalan polozaj.

Prilozi

• Screenshot_20210414_021652_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20210414_021652_com.android.settings.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 67
Jel ima neko bag da ponekad kad se pokrene neka zahtevnija igra telefon restartuje?
Читам шта си написао (немам 5Т имам П30 по мени иста ствар или барем 90% слична) и сећам се да је другарица на П30 имала то само са неком игром где правиш кућу шта већ није ни битно, углавном покушавала да брише и враћа на фабричко на крају испало да је плоча ваљда нешто око меморије или графике добила нови. Ако је још у гаранцију немој да се размишљаш носи нека погледају.

Jel ima neko bag da ponekad kad se pokrene neka zahtevnija igra telefon restartuje?
Mnogo je problema nakon nadogradnje na Emui 11. Moguce i da je jedan od tih zakacio taj primerak. Jednostavno nije trebalo ici na EMUI 11 od strane Huawei ali su to ucinili kako bi stavili do znanja da jos postoje i da ne bi popili tuzbe. O mom problemu pisao sam gore. Obratio sam se i Huawei Srbija, trazili su video problema i slike, poslao sam, i onda su istrazivali postepeno. Prvo, predlozili vracanje na fabricke postavke, zatim koriscenje u safe modu, pa instaliranje Gboard tastature, dodavanje novog korisnika itd. Napisali su i da je moguci problem zbog aplikacije trece strane. Kako nista nije pomoglo uputili me na servis iako sam objasnio da je problem nastao nakon instalacije EMUI 11 i da ga nije bilo na 10.1. Mnogo korisnika se suocava sa problemima. Za nasu regiju ne stize jos uvek februarski security jer jos uvek nisu ispravili bagove. Rusi dobili i martovski, spanci i svedjani, februarsku, neki jos ni EMUI 11 nisi dobili. Prisutno je i curenje baterije. Mnogi su se vratili na 10.1 ili se vracaju.
Evo i npr danasnje objave u kome se korisnik zali:

Svakako, predlozio bih ti vracanje prvo na 10.1 pa ako problem postoji, onda servis. Ja licno nemam zivaca da se vracam, pre cu kupiti drugi telefon i resiti se bede.

Odlican telefon ali naravno, Huawei je ispao iz igre. Nisu ni trebali, po mom misljenju, plasirati EMUI 11.

Zivio me zanima na sta ces preci u tom cenovnom rangu i ocekivati bolje :)

Zivio me zanima na sta ces preci u tom cenovnom rangu i ocekivati bolje :)
Pa vidi, jesi to u pravu. Za svoju vrednost telefon je odlican. Ali zasto postavljati to pitanje "u ovom cenovnom rangu"? Oa nebitno neka kosta i vise ali neka radi kako treba. A ne da me nagaze updateom koji je unistio telefon. Da, bili su najbolji. Ali kljucna rec, BILI.

Nije do emui 11 i na emui 10 mi se desavalo,takodje imam problem sa wifi-om da na primer odem u sobu do rutera ili imam 1 crticu ili se izgubi signal da ne mogu da se povezem dok na drugim telefonima drzi konstantno na 2 crtice.
Post automatically merged:

Da da telefon je u garanciji kupljen u dr mobil a u telefonu pise da ima huawei garanciju za Srbiju.

Nije do emui 11 i na emui 10 mi se desavalo,takodje imam problem sa wifi-om da na primer odem u sobu do rutera ili imam 1 crticu ili se izgubi signal da ne mogu da se povezem dok na drugim telefonima drzi konstantno na 2 crtice.
Onda servis ako je u garanciji. Sto se tice wifi mozda je i do Emui 11 ako nije bilo na 10.1. Ako jeste a nije telefon u garanciji to ne vredi ni popravljati. Skuplja popravka od koristi.

Onda servis ako je u garanciji. Sto se tice wifi mozda je i do Emui 11 ako nije bilo na 10.1. Ako jeste a nije telefon u garanciji to ne vredi ni popravljati. Skuplja popravka od koristi.
Telefon je u garanciji,malo je tesko to da se uhvati jer se desava u 2-3 dana jednom a sto se tice wifi-ja cini mi se da na 11 malo bolje radi ali i dalje gubi signal.

Telefon je u garanciji,malo je tesko to da se uhvati jer se desava u 2-3 dana jednom a sto se tice wifi-ja cini mi se da na 11 malo bolje radi ali i dalje gubi signal.
Nikakav problem licno nisam imao na 10.1 a ni na proslim verzijama. Svi problemi poceli su od verzije 11. Svakako u servis i trazi zamenu telefona ako nije proslo vise od 6 meseci od kupovine. Moras imati i validnu garanciju na papiru jer ta elektronska garancija se ne prihvata.

A evo samo da pitam koji je to EMUI MIUI i Samsung one super da nema bug dva tri? Evo da čujem koji OS nema po neki bug molim vas

A evo samo da pitam koji je to EMUI MIUI i Samsung one super da nema bug dva tri? Evo da čujem koji OS nema po neki bug molim vas
Ja da sam želeo samsung sa njegovim prikazom potrosnje baterije isao bih na samsung. Takodje, da se razumemo, nije to poneki bag ima dosta baga sa novim Emui. Ali ok, postujem tudja misljenja. Inace, realno sacekacu tu februarsku zakrpu i ako ne isprave, sto sumnjam, idem na neki drugi brend.

Nikakav problem licno nisam imao na 10.1 a ni na proslim verzijama. Svi problemi poceli su od verzije 11. Svakako u servis i trazi zamenu telefona ako nije proslo vise od 6 meseci od kupovine. Moras imati i validnu garanciju na papiru jer ta elektronska garancija se ne prihvata.
Imam validnu garanciju na papiru od 2 godine od prodavca,kupljen je pre 8 meseci nesto nisam uveren da ce mi uvaziti reklamaciju.

Iskreno sve što sam probao do sada, a probao sam dosta je imalo po neki bug. Ios nisam I neću da koristim. Ja npr sa mojim 5t nemam ama baš nikakav problem. Nemam jer ih i ne tražim. Koristim ga redovno kao i većina korisnika i radi bez da štucne. Emui 11 bez rešetka posle nadogradnje.

Imam validnu garanciju na papiru od 2 godine od prodavca,kupljen je pre 8 meseci nesto nisam uveren da ce mi uvaziti reklamaciju.
Ako nije fizicki ostecen trebalo bi da uvaže. Morali bi.

@Crow011 da li stvarno mislis da neko trazi bagove po telefonu i sistemima? Pa i ja koristim telefon normalno, ali kako da ne primetim da back taster stoji u pogrešnom položaju?

Znam da nece ,npr na proslom mom telefonu tek iz treceg puta su mu uvazili da imam problem sa duhovima sto se ocigledno vidi,zato i sada ne bih nista pokusavao da ih cekam mesec dana i da mi kazu da je sve normalno.

Koji je problem sa dugmetom ja i dalje ne kapiram?

Prilozi

• Screenshot_20210420_203926_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210420_203926_com.instagram.android.jpg
    91.4 KB · Pregleda: 25
Evo slike mada mislim da sam vec postavio. Osetno je primetno da se desi isto prilikom pretrage osoba u instagramu bas. Mada ume da zasteka i u gmail apk. Dugme radi da se razumemo ali pokazuje taj polozaj sve dok se ne pokrene tastatura opet ili ugasi ekran.

Prilozi

• Screenshot_20210414_021652_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20210414_021652_com.android.settings.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 36
Meni je položaj kako treba. Znam dok sam bio na Poco F1 da sam ja imao neke gluposti, a drugi ne. Isto kao sa proksimiti senzorom na Xiaomi a1, a ja nisam imao taj problem.

Meni je položaj kako treba. Znam dok sam bio na Poco F1 da sam ja imao neke gluposti, a drugi ne. Isto kao sa proksimiti senzorom na Xiaomi a1, a ja nisam imao taj problem.
Ne znam, kod mene je prisutan. Uradjen FR, provucen EMUI 11 opet, i desi se svremena na vreme. Pokusano i sa drugim rasporedom navigacionih tastera, stavio sam back taster na zadnje mesto sa desne strane telefona ali ponovilo se. Jedino sto se nisam setio da prvo vratim na 10.1 pa ponovo provucem E11. Ali kako god, mrzi me da se zezam, ako isprave isprave ako ne ima i drugih brendova mada realno daleko su od Huawei. Bar onog Huawei.

Kod mene jos uvek nista. Zanimljivo da su preskocili februarski security i odmah na mart.

Svakako, kada je kolega dobio dobicemo i mi. Moze da potraje i do nedelju dana dok zahvati update sve uredjaje.

Još jedan neni nepoznat problem. Zna li neko zašto se javlja ovo?

Prilozi

• Screenshot_20210421_013941_com.android.providers.downloads.jpg
    Screenshot_20210421_013941_com.android.providers.downloads.jpg
    23.9 KB · Pregleda: 31
Nazad
Vrh Dno