NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Kod mene 2.25 GB free nakon EMUI 11 update-a. Lepe animacije zaista.
Za bateriju - Gsam battery naravno.
Za bateriju - Gsam battery naravno.
Koliko se secam AR Core radi samo na Pixel i Samsung telefonima. Mislim da postoji Huawei AR ali nisam siguran da je podrzan.Da li na ovom telefonu radi Google AR Core? Nešto ne vidim iz playstora da mogu da instaliram.
Stvarno veliki razlog za napuštanjeLepo su nam smestili ovaj EMUI 11. Nekoliko bagova sam primetio. Najvazniji u delu potrosnje baterije. Ako odete u odeljak detalji o potrosnji baterije pa na WiFi pokazuje mi trajanje ukljucenosti - 18 sek. a crlo popodne od 15h sam na WiFi. Super su ovo odradili. Izgleda da je vreme napustiti Huawei. Na zalost.
Nisam neko ko slepo sleduje bilo sta. Pogotovo sto je Huawei napomenuo da je 5T na kraju svog životnog ciklusa. Svakako, pruzicu sansu jos neko vreme, par update, pa ako ne srede bagove, prelazim na Iphone.Stvarno veliki razlog za napuštanje
Blutut, koristim Huawei Gt 2e, i od EMUI 11, je krenuo da se rasparuje tj da puca veza sa satom, sto nije slucaj bio na 10.1. Isto se ponasaju i slusalice. Provukao sam mu EMUI 11 preko kompa, isto, provukao celokupan softver preko erecovery sa hard resetom i opet ista prica. Sto se tice NFC, ume da prilikom placanja, prijavi gresku, sto se takodje nije desavalo na 10.1. Prilikom zumiranja slike na Instagramu, tj uvecanja, nekada skloni navigacijske tastere (sto i treba) a u dobrom broju slucaja navigacijski tasteri se vide na slici kada neciju sliku uvecavate. Isto se desava i u galeriji, prilikom zumiranja slike, navigacijski tasteri ostaju tj ne sklanjaju se i onda dobijete se vide preko slike (za ovo nisam siguran da li je bilo na 10.1 isto, ne mogu da se setim.). Kod Google galerije, prilikom zumiranja slike, navigacijski tasteri nestaju, kako i treba. Navigacijski taster nazad, ume da "zaglavi" u polozaju ▽, i kako bi se vratio u normalan polozaj, mora da se aktivira tastatura ili ugasi ekran. Potrosnja baterije je na EMUI 11 daleko veca od 10.1. Isto tako nije tacna "evidencija" potrosnje. Ima jos bagova koji su dosli sa EMUI 11, ne mogu trenutno da se setim, napisacu nekom prilikom. Evidentno je usporen telefon, jeste da ima vise animacija, e sad da li nisu lepo optimizovali EMUI 11 kao sto sam napisao vec ili pak je namerno odradjen tako, vec je Huawei napomenuo da je 5T na kraju zivotnog ciklusa, ili ce ovo ispravljati update, videcemo. Za sada koliko sam video, za neki dan bi trebao stici update, ali koliko vidim samo security, od 230 i nesto mb. Svakako dacu priliku jos 2-3 meseca da vidim da li ce ispraviti nesto, ako ne preci cu na Iphone, moram da kazem, vrlo vrlo nevoljno, prvenstveno zbog baterije koja je i na EMUI 11 mnogo bolja nego na mnogim drugim brendovima. A da, i zbog lazi Huawei, da cemo dobijati update bez obzira na ban amera, i dobijamo nesto (sta, samo oni znaju) ali zvanicno smo jos uvek na zakrpi avgusta 2020, bez obzira sto u telefonu pise da je 1. januar 2021.Šta fali blutut I nfcu? Ja koristim oba I ne vidim problem
Moze da se uradi vracanje na 10.1, licno nisam sacekacu update za koji dan pa ako bude isto vracam se na 10.1. Baterija isto losa.Jel probao neko da uradi rollback na 10.1?
Meni je baterija katastrofa, a nisam heavy user.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari