Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Svasta, kakve to veze ima? Na Samsungu promenom launchera ne mozes da ubijes smrdljivi TW. A Nova launcher ima daleko vise mogucnosti od Google launchera.
Ja bez Nove ne koristim ni jedan uredjaj (Nexus 4, Nexus 7 i Z2).

Xperia Z2

Forum je definitivno na svom vrhuncu [emoji106]

Bukvalno, dobiću tumor na mozgu od nekih postova.

Nova launcher naravno.. sta drugo?

Kako sta drugo? :)

Ja razumem da neko nece da testira romove i slicno na Nexusu tj da hoce da koristi uredjaj samo sa stock softverom (ili sa zvanicnim betama) ali ne vidim zasto bi promena sa stock na Nova launcher bila nekakvo Nexus svetogrdje :) Jednostavno to je najbolji launcher sa najvise opcija.

I da nema jos milion opcija pored DT2S je dovoljno da je koristim uvek.

Xperia Z2

Sweep2sleep je jako gotivna stvar :) E sad verovatno neki kernel podrzava na 6P. Kakav crni dt2s :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Neko mi je obrisao post. Ne znam zbog čega, bio je sarkazam a i Hsv zna da se zezam...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sweep2sleep je jako gotivna stvar :) E sad verovatno neki kernel podrzava na 6P. Kakav crni dt2s :D

Zar to nije do roma a ne do kernela? Chroma na Nexus 7 to podrzava nevezano za kernel. A DT2S isto znaci. :)

Xperia Z2

Koliko znam, do kernela je. Mozda chroma ima modifikovan stock kernel sa tom opcijem :)

Bolje sweep, nego da rastezes palac do status bar-a

Menjao sam par kernela na Chroma romu i sa svakim mi je radio sweep, sta znam. :)
Zasto do status bara? U Novi kad stavis samo tapnes na prazno mesto na home screenu.

Xperia Z2

Aaa aj to uradi u nekoj aplikaciji :D

Samo da znas... Svako kernelsko resenje je uvek bolje/brze od prostog softverskog ;)

Poslednja izmena:
Slazem se, ali Nexus to nema po defaultu. A lakse je instalirati Novu nego rut i zamena kernela. :)

Xperia Z2

http://www.ebay.com/itm/-/151939386658

Čitam po forumima i kažu ljudi da su ovo originali. Zna li neko da li je to tako? Ima li ebay onu foru kao Aliexpress da ako u naslovu proizvoda piše Genuine/Original/Official, onda predmet prodaje mora da bude oriđiđi?

Ne bih se uzdao previše u to. Jer ako je na gp 35$ teško može neki Kineza da prodaje original za 10$...

Odradio factory reset i sad sve ispočetka. Neću instalirati gomilu programa nego nešto baš što moram a ostatak će ostati na g2 koji je sad drugi telefon. E sad, ipak mi treba ponešto što ne mogu da skinem sa playstore pa odakle skidati apk a da je sigurno, sa apkmirror?

Pametno. Koje to aplikacije ne možeš da skineš?

Swiftkey, npr. Vidjeh da ima na amazonu I da bih tamo mogao ponesto da skinem ali me interesuje koliko su tamo azurne verzije?

Kako ne možeš SwiftKey da skineš na gp? Što ne bi prebacio svoj google play na Srbiju ili US i prestao da se mučiš sa time ako je baš toliko problematično?

Poslednja izmena:
Jok. Izgleda da ne mogu iz cg

Možeš da promeniš zemlju i da se ne mlatiš sa apk fajlovima. Staviš UK ili US, kod njih stalno ima nekih popusta a i dostupne su ti sve aplikacije... Ja sam na Us, evo nudi mi HBO now besplatno mesec dana... :) I ne znam da li je dostupno kod nas...

e5cca95f38398bdc1c33a031f1bff9f8.jpg

Poslednja izmena:
Ili instaliraj apk psiphon..ja sam iz cg i na taj nacin rjesavam problem sa nekim apk koje mi regularnim putem ne dozvoljava da instaliram.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Možeš da promeniš zemlju i da se ne mlatiš sa apk fajlovima. Staviš UK ili US, kod njih stalno ima nekih popusta a i dostupne su ti sve aplikacije... Ja sam na Us, evo nudi mi HBO now besplatno mesec dana... :) I ne znam da li je dostupno kod nas...

a to se radi...?

Da li imaš već dodatu platnu karticu?

Željko jesi li probao sajt koji sam ti okačio? Skida apk fajlove direktno sa Play store.

ne. To idem iz play store, pa accounts pa payment ...?
@vojkan
sad idem. Nema reklama i ostalog, da se ponovo ne zapatim s nečim?

Nazad
Vrh Dno