Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ponadao sam se da on kao nahvaljeni prodavac ima tepih futrolu za 5x, ali nema. Poručih sa eBaya.
Biće Aliexpres pun tepiha, samo da se pročuje da se traži ;-)

Ima i na aliju valjda ali su kopije. Ovaj lik izgleda samo originale prodaje...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sta je taj tepih koji toliko zelite?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Nije mi još uvek ni stiglo. Ne može da bude original. Kinezi

Ja sam uzeo od Mobilni Ns, inače povremeni forumaš na benchu. Čudan lik, ali je sa mobilnim bilo sve ok... On ih više nema, imao je dva komada...

Ja sam ranije porucio G Pro 2 od njega i bio je vrlo korektan i potrudio se da mi pomogne u izboru jer sam razmisljao i o OPO.

Xperia Z2

Sta je taj tepih koji toliko zelite?
Opet Flossy Carter, jedan i jedini... :D Ludi crnja...

@Batak, sve je prošlo ok, nisu male pare u pitanju i ispao je sasvim korektan. Kako je rekao, tako je i bilo... Neverovatno koliko su se izbezobrazile kurirske službe. Svi uzimaju 1% od vrednosti telefona...

Aha, super je ta futrola...gledao sam flosija jos davno kad je predstavio. Da imam nexus to bi vijao definitivno ;)

Teško se nabavlja kod nas...

Opet Flossy Carter, jedan i jedini... :D Ludi crnja...

@Batak, sve je prošlo ok, nisu male pare u pitanju i ispao je sasvim korektan. Kako je rekao, tako je i bilo... Neverovatno koliko su se izbezobrazile kurirske službe. Svi uzimaju 1% od vrednosti telefona...

Ja sam se sa njim sve dogovorio preko poruka, nismo se ni culi uopste. I sve je bilo kao sto je rekao, kutija neotvorena sve full. Isti problem sam imao sa brzom postom, stvarno su maksimalno bezobrazni.

Xperia Z2

ja sam uzeo od mladena 10tel minimum ukljucujuci 6p

Ovaj flosi me podsjeća na http://www.ebay.de/itm/Lammfell-Len...457317?hash=item3f445678a5:g:aKwAAOSwDuJWvL71
ili

A sad malo ozbiljnije, treba da mi stigne aparat pa me interesuje nešto - LM, pošto znam da je jedini način (bar koliko je meni poznato) da se prebace programi sa jednog uređaja na drugi root+Titanium a ja baš nešto ne bih root (zbog Ota update) da li mogu da uradim root pa Titanium pa unroot i da bude sve cakum-pakum i ota?

Prilozi

• kocke.jpg
    kocke.jpg
    140.5 KB · Pregleda: 174
Poslednja izmena:
Možeš ali to ti je skoro pa više posla nego da jednom mesečno ručno ubaciš nov update. Sad komp maltene i ne treba, sve može iz twrp da se flešuje osim bootloadera i radia. Ima i onaj flashfire.

@rzeljko ja kad uzmem novi tel uredno me pita pri prvom podizanju da li hocu da ga podesavam od nule ili da iskoristi neki od ranijih bekapa cime vrati programe i podesavanja. Mozda da probas tako?

Da, ali čime uraditi taj beka a da može da se iskoristi?

To je Google backup. Već ti je urađen, osim ako na starom telefonu a nisi isključio sinhronizaciju Google naloga. Settings - Accounts - Google pa uključi sve, pogotovo App data.

via tt

A i nije baš dobra praksa prebacivanje aplikacija Titaniumom sa jednog na drugi telefon. Lepo odradiš clean install i posle te ne boli glava.

@ciril
Jeste uključena, ali ne znam da li će odraditi bekap i ristor podešavanja u aplikacijama. Ono što me interesuje je da li radi i bekap aplikacija koje nijesu sa play store, imam nekoliko koje su skidane kao apk a neke sa aptoida j naravno, kako prebaciti viber sa svim porukama, slikama i sl.?

One koje nisu sa PS neće, a neće ni konverzacije u Viber/Whatsapp samo podešavanja i naloge hoće.

via tt

Viber je tako napravljen da je teško ili nemoguće prebaciti poruke kada prelaziš na novi uređaj ili ga reinstaliraš.

Mislim da ima fora (donekle) za Viber. Kad se stavi na računar pa odradi sinhronizacija pa onda stavi na drugi telefon i opet sinhronizuje valjda bi trebalo da je ok (bar one poruke otkad je stavljen na PC)?

Ima fora za prebacivanje poruka ali se mora raditi preko kompjutera sa adb komandama...skoro mi je neko slao link.

Ja licno kad uzmem novi tel volim da krenem sve od 0.

Ne ide uz rugged armor folija...

Stigao 6P crni. Odličan telefon. JOš se malo navikavam na čist android (poslije tw i dvije god na LG). Ono što me interesuje je
1. pošto sam skidaorazne apk (i besplatne, jer mi iz nekog razloga - čitaj CG, play store ne daje da se skidaju) neđe sam nešto pokupio i sad kad otključam telefon startuje mi se chrome i vodi me na neke sajtove tipa "lutrija, gole žene i sl.". Čime da to očistim?
2. Kako da namjestim da mi u meniju ikone budu u 5 kolona a ne 4 (valjda nešto preko DPI, ali nemam root)
3. stavio lighflow ali mi ne daje obaještenje za tapatalk
4. Ekran (valjda se to zove active trt-mrt) mi se periodično pali i prikazuje "light flow 0 notification".

Prvo, neka te lepo i dugo sluzi telefon. Bices odusevljen posle onog ocajnog softvera na Samsungu i LG-ju.1. Rutuj telefon i instaliraj adblocker.
2. Skini Nova launcher i namesti sve po zelji.
3. Mozda je problem u verziji TT-a. Probaj neku stariju.
4. Ugasi ambient display u podesavanjima.

Xperia Z2

Kupiti nexus i instalirati mu launcher?!....pa onda bolje samsung nek nosi

Vala baš :D

Nazad
Vrh Dno