Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Pitanje za vas koji ste uzeli 6p i koristite ga neko vreme:

Kad se sve sabere i oduzme, kako vam se čini veličina i držanje u ruci generalno? Korišćenje jednom rukom, ima šanse?

Može i poređenje sa nekim popularnim telefonom koji sam možda probao.

6p je telefon 100% za mene, samo nikad nisam zamišljao da ću kupiti nešto te veličine (a još nisam probao uživo, to će sve da reši).

Do tad me malo utešite/nagovarajte :D...

Verovatno je neka prednost što imam velike šake, bar uvećava šanse da bude ok za mene.

Baš me zanima kako ce ići sa veličinama u budućnosti.

Ovo je objektivno neki plafon, a pitam se da li će da ga spuštaju na 5.5 npr za sledeći ili ostavljaju isto.

I da li će biti manjeg modela opet...

Poslednja izmena:
Koja je najveća cigla koju si koristio od telefona? [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uvek sam bežao od cigli :D... Ono što sam kratko držao je iPhone 6+, S6 edge +...

Znam da je to to otprilike, ali to je kratko isprobavanje.

Dajte nešto vi što ga duže imate :).

A kupiću ga bez obzira na sve, samo pitam onako :D

Poslednja izmena:
Pazi, samo držanje nije toliko problematično, veći je problem ako nosiš u džepu farmerica. Onda hoće da strči malo... Ja sam i manje telefone koristio sa dve ruke, tako mi je lakše ali mogu 6p da koristim i sa jednom bez problema, kada to zatreba... Inače nemam neke lopate... Nećeš imati nekih problema, brzo se navikneš i posle ti je čudno kada pređeš na manji ekran... Jedino šta ovom telefonu fali je malo bolja baterija, tj štedljiviji čipset. Inače telefon je bombona, svi koji prvi put vide telefon su oduševljeni..

450e sam platio, nisam mogao vise da cekam, 2 nedelje sam trazio ( W10m me je izludjivao previse), fon je bukvalno bez tackice, folija na ekranu, nije ga ni koristio mnogo. Pre ovoga sam dosta koristio G3, S6e, primeti se razlika u koriscenju sa jednom rukom, ali nije strasno, meni odgovara bas veci fon i jedino sto moram da ga vadim iz dzepa ako sedim negde :D Kako si ti narucivao spigen za ovo cudo? @joca89

Sa alija, ali lik prodaje originale. Dobiješ serijski broj i možeš da proveriš na spigen sajtu da li je original... Ima baš puno pozitivnih ocena. Poslaću ti link na pm... Stiglo mi je za nedelju dana, lik šalje čim vidi uplatu. Svima preporuke za njega, jer ima i za ostale telefone a jeftiniji je zbog poštarine nego da narucuješ sa spigen sajta...

@joca89 molim te, posalji i meni link od tog prodavca na PM

Bata Joco, aj i meni. Hvala! ;-)

Sent from my Nexus 5X

Ma kači ga ovde da ga svi vide :D ili u AliExpress temu?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imate svi pm. Pisao sam to i u note 4 temi, za telefone proizvedene u 2016 se ne dobija spigen authentication broj. To piše i na spigen sajtu. Ja sam dobio, tako da bi trebalo i vi za 5x/6p...
2343e7a0674263fcd5885dc847aa48d8.jpg

@Nikola1994 pa svi sa strane da naručuju... Samo proverenim benchmark članovima... [emoji1]

Poslednja izmena:
@joca89 ajde šibni i meni ondak, hvala!
Mislim, ako sam proveren benchmarkovac!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

A pa ne... ;) Imaš pm... Prodaje i Ringke, ali nije jeftin. Prošlo je carinu za jedan dan, bez dažbina...

Može li i meni na PM link prodavca? Hvala. :)

Sent from my MX4 using Tapatalk

Ja proviziju da tražim od Kineza... [emoji1]

To već teško. Mislim da su sve ove što su je jeftinije na ebay i aliju kopije...

Koliko kosta uopste sama da originalna? Ako je u rangu spigena, meni je zanimjiva. I koju ste pominjali drugu, tj. drugog proizvodjaca? :) Pripremam se za telefon definitivno :D

Mislim da je oko 35$ na google play store, ali ne možeš da naručiš. Meni su najlbolje spigen i ringke...

Flossy Carter budaletina... :D

Joco, slobodno ovde okači link sa aliexpressa, niko te neće banovati zbog toga ili tako nešto.

Za note 5 samo rugged armor :( Hvala za link u svakom slucaju, mozda ce povecavati broj artikala vremenom!

Pitaj ga, možda može da nabavi. Vidi se i na slikama u ocenama kakvu robu prodaje... Jedna od najbržih trgovina preko alija. Nisam mnogo naručivao, ali lik je bukvalno odmah poslao. Naručio sam u subotu valjda, on je odmah u ponedeljak poslao i sledeće nedelje je već bio paket kod mene...

koji shiping?

Proverio sada lepo, naručio 1-og, stiglo mi je 12-og...

Je l' ste vi koji ste kupovali nove telefone svi uzeli od Mladena iz NS-a ili kod nekog drugog?

Sent from my MX4 using Tapatalk

Ja sam uzeo od Mobilni Ns, inače povremeni forumaš na benchu. Čudan lik, ali je sa mobilnim bilo sve ok... On ih više nema, imao je dva komada...

Nazad
Vrh Dno