Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Мени није стигао на МТСу (а пре је стигао међу првима) тако да се са сигурношћу може закључити да немамо појма којом логиком добијамо апдејт :)

Stigao i meni updejt 9.0.0.187, a trenutno sam na 153.

Najveca poboljsanja pise da su Super Macro, bolji kvalitet razgovora u nekim situacijama i bezbednosne zakrpe.

Jel se mora posle ovog raditi factory reset,mozda ne za manji update

Vidim da su gestures dosta sredili na 187. Baš osetno bolje radi, ima još po nekad neki mali lag ali dosta brže reaguje nego na 153.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja na Vipu i jos uvek nista. Zakucan na 153.

Mate20 Pro

Stigao i meni updejt 9.0.0.187, a trenutno sam na 153.

Najveca poboljsanja pise da su Super Macro, bolji kvalitet razgovora u nekim situacijama i bezbednosne zakrpe.

Vidim da su gestures dosta sredili na 187. Baš osetno bolje radi, ima još po nekad neki mali lag ali dosta brže reaguje nego na 153.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Gestovi, gestovi. Ja se baš navikao na njih i sad su ih baš lepo sredili. I konačno nema onog buga da se zatvori prozor sa pregledom startovanih aplikacija kad se tapne na aplikaciju koja nije u centru prozora.

Kupio sam telefon, moze neko da mi kaze koji ekran je na njemu i da li je moguc potencijalni problem? [emoji16]Pogledajte prilog 265704

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kupio sam telefon, moze neko da mi kaze koji ekran je na njemu i da li je moguc potencijalni problem? [emoji16]Pogledajte prilog 265704

Na ivici si ,ovo ti je pocetak novembra ,moze da bude i lg i boe,kao sto ti je rekao kolega skini program iproveri i ne mora da znaci da iako je lg da je los,bilo je i ok primeraka

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Boe je , sad sam proverio

Odlicno, sada mozes na miru da spavas :p
Meni je jutros stigao update na 187....mob mi nije kupljen preko mreze....

Je l moze neko da mi kaze kakve su slusalice, da li vredi da ih otpakujem? Koristim akg od samsunga s8 koje su vrhunske, pa ako su neke kao na p10 lite i slicno da ih ne diram

Je l moze neko da mi kaze kakve su slusalice, da li vredi da ih otpakujem? Koristim akg od samsunga s8 koje su vrhunske, pa ako su neke kao na p10 lite i slicno da ih ne diram

Huawei slušalice, komedija, užas... Ostavi ih tako kako jesu... Vec godinama guraju isti krš od slušalica....

Huawei Mate 20 X EVR-L29

94f32581347082025b17f8d75f4e8276.jpg

Pa kako[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Prosvetli nas, redovno ažuriranje, komercijalni servis, magija... :)

Izasao je jos pre 10ak dana ali nema nigde da se skine,cekamo kolegu omnik-a da nas obraduje gde i kako da skinemo ako uopste ima,koliko sam citao nema novih funkcija samo security patch i poboljsanje u radu(kaxu da radi fluidnije mada ja od ovoga trenutni mislim da ne moze bolje) a bilo bi lepo da vidimo npr 4k60fps

Da li neko koristi neki drugi program za kameru, odnosno za pravljenje video snimaka? Ili ako znate neki program koji poboljšava snimanje videa, da vidim da li će možda to da popravi video zapis, koji kod mene nije sjajan (kada pomeram kameru vidi se seckanje).

Hvala. Probao sam, ali ne vredi, ma koliko sporo pomerao telefon, seckanje je primetno.

Poslednji koji smo dobili (187). Tako je bilo i na ranijim, nikako poboljšanje nisu donela poslednja dva koja sam dobio.

1080p FHD (60 fps). Najjenostavnije da opišem: kada pomeram, kao da dođe do neke nevidljive granice, zadrži se delić sekunde, pa naglo krene dalje. I tako na svakih sekundu-dve.

Sada sam smanjio rezoluciju i na 720p, ali secka, dok u cinema FV5 na toj rezoluciji gotovo da ne secka, odnosno značajno manje se vidi. Probaću da pronađem pro verziju, pošto je u lite 1280x720 najveća rezolucija koja može da se podesi, pa da vidim kako se ponaša.

Poslednja izmena:
Citam na raznim sajtovima da je p20 pro izvlacio bolje fotke nego mate 20 pro. On ima onaj crno beli senzor doduse dok je ovaj glavni valjda isti ako sam dobro skapirao. Prilicno bi me razocaralo da sam dao 30 hiljada vise za slabiju kameru.. Doduse fizicki lepsi tel i sa boljim procesorom.

Možda stabilizacija "smiruje sliku" dok može a onda je pusti i hvata ponovo. Može li da se isključi OIS/EIS za probu?

Nazad
Vrh Dno