Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Huavej vecito brljavi sa apdejtima,strpljenja malo vise.[emoji4]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pa sad nisam siguran za mate 20,al ranije je bilo tako.Jedna bitna stvar je da znate da operateri nemaju nikakve veze sa update-ima ni za jedan veći brand već odavno.
Većina većih brand-ova ima timove koji testiraju i odobravaju update.
Neko reče da za Mate 20 Pro već ima 5 update-a od lansiranja (manje od 2 meseca), tako da se ne slažem da brljave.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Naprotiv evo u kući mate 10lite i p9 lite mini. Redovno ažuriranje svakog meseca.Huavej vecito brljavi sa apdejtima,strpljenja malo vise.[emoji4]
Kod mene je do sada proslo 5 apdejta. Kazi mi, jel ce da se preskace 171 gde su dodatno peglali kameru (dosta prirodnije boje, i manje fotosop izgled night moda) ili ce direktno da se ide na 184 verziju?Jedna bitna stvar je da znate da operateri nemaju nikakve veze sa update-ima ni za jedan veći brand već odavno.
Većina većih brand-ova ima timove koji testiraju i odobravaju update.
Neko reče da za Mate 20 Pro već ima 5 update-a od lansiranja (manje od 2 meseca), tako da se ne slažem da brljave.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Kod mene je do sada proslo 5 apdejta. Kazi mi, jel ce da se preskace 171 gde su dodatno peglali kameru (dosta prirodnije boje, i manje fotosop izgled night moda) ili ce direktno da se ide na 184 verziju?
Mate 20 Pro
Dosta dobra baterija nema sta,bolja je malo u odnosu na note 9.70% 4g
30% wifi
![]()
![]()
Mate 20 Pro
Malo? Bolja je dosta.Dosta dobra baterija nema sta,bolja je malo u odnosu na note 9.
Imao sam Mate - skoro duplo bolja.Pa ja po onome sto vidim ovde bolja je 10-15%.
Pa tako sam i rekao... Skoro duplo [emoji41]Nije bas duplo, ali tu je 30-40%
Taman toliko da dva dana ne razmisljas za punjac
Mate 20 Pro
Da, imao... Nedelju dana. Teška srca se odvojio od njega [emoji41] Mnogo dobar telefon i puno prednosti u odnosu na Note. Ovo čudo mi stajalo u fioci - nedostajala olovka jedino pa sam zato prodao Mate"Imao sam mate"?! Nesto sam propustio? Tebe čovek stvarno ne moze ispratiti. [emoji23]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da, imao... Nedelju dana. Teška srca se odvojio od njega [emoji41] Mnogo dobar telefon i puno prednosti u odnosu na Note. Ovo čudo mi stajalo u fioci - nedostajala olovka jedino pa sam zato prodao Mate
NOTE 9
Ima jedan na kp, drži baja na 800, ne odustaje
Al ja ne pamtim kada sam ovoliko čekao na neki fon, kao na taj X da se pojavi za neke pristojne pare...
Pa X je najbolji model proslogodisnje Mate serije. [emoji4]Toliko nisam platio Pro - čak ni blizu
NOTE 9
Taj lik sto drzi cenu je Aziska verzija 20X modela.....nama treba Evropski. Ima ga samo u Nemackoj i Engleskoj, ali je visoka cena....
Ove godine je Pro top model, X je samo veći, sa većom baterijom.Pa X je najbolji model proslogodisnje Mate serije. [emoji4]
Ove godine je Pro top model, X je samo veći, sa većom baterijom.
Pro ima "bolji" ekran, FP reader ispod ekrana, face ID, brže i reverzibilno punjene...
Neke stvari su čist show off, ali tome, između ostalog, top modeli i služe.
X ima 2 prava zvučnika, dok Pro ima 1.x zvučnika (po mom mišljenje 1.2 [emoji1])
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari