Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Huavej vecito brljavi sa apdejtima,strpljenja malo vise.[emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evo ja opet.. Izgleda da je samo trebalo da se slegne apdejt. Sad lagano gura preko 6,5 sot na dva dana baterije. Meni je to super.jedino.sto sam iskljucio a bilo upaljeno je u lokaciji, da stalno trazi wifi. Posto sam imao s7 pre ovog u lokaciji je imalo opcija za izuzetnu preciznost ili za ustedu baterije.. Ovde to ne vidim. Il neznam.

Jedna bitna stvar je da znate da operateri nemaju nikakve veze sa update-ima ni za jedan veći brand već odavno.
Većina većih brand-ova ima timove koji testiraju i odobravaju update.
Neko reče da za Mate 20 Pro već ima 5 update-a od lansiranja (manje od 2 meseca), tako da se ne slažem da brljave.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Jedna bitna stvar je da znate da operateri nemaju nikakve veze sa update-ima ni za jedan veći brand već odavno.
Neko reče da za Mate 20 Pro već ima 5 update-a od lansiranja (manje od 2 meseca), tako da se ne slažem da brljave.

Pa sad nisam siguran za mate 20,al ranije je bilo tako.:)

Kod mene imam update b377 novembarski, a ima dostupan i b379 decembarski i to na 2 godine starom Mate 9. Sumnjam da će biti update-a na Pie, ali bar sigurnosni stižu mesečno. Pre toga sam 5 godina koristio Samsung. Ne znam kakvi su sad, ali nekad je bio update jednom u nikad, sem kad su krpili sudden death Na s3 pa sjebali sve živo.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Kod mene je do sada proslo 5 apdejta. Kazi mi, jel ce da se preskace 171 gde su dodatno peglali kameru (dosta prirodnije boje, i manje fotosop izgled night moda) ili ce direktno da se ide na 184 verziju?

Mate 20 Pro

70% 4g
30% wifi

ffe29bfa481ab1f845672be4893bf50e.jpg

517a99fd8b62df64c0d475789b892fe7.jpg

Mate 20 Pro

Pa ja po onome sto vidim ovde bolja je 10-15%.

Druze, mnogo bolja. Ovo je N9 kod mene najvise 5.5h sota gurao

Mate 20 Pro

Nije bas duplo, ali tu je 30-40%

Taman toliko da dva dana ne razmisljas za punjac

Mate 20 Pro

"Imao sam mate"?! Nesto sam propustio? Tebe čovek stvarno ne moze ispratiti. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

"Imao sam mate"?! Nesto sam propustio? Tebe čovek stvarno ne moze ispratiti. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da, imao... Nedelju dana. Teška srca se odvojio od njega [emoji41] Mnogo dobar telefon i puno prednosti u odnosu na Note. Ovo čudo mi stajalo u fioci - nedostajala olovka jedino pa sam zato prodao Mate

NOTE 9

Poslednja izmena:
Da, imao... Nedelju dana. Teška srca se odvojio od njega [emoji41] Mnogo dobar telefon i puno prednosti u odnosu na Note. Ovo čudo mi stajalo u fioci - nedostajala olovka jedino pa sam zato prodao Mate

NOTE 9

Onda je za tebe Huawei Mate 20X, na njega mozes da koristis olovcicu :)

Čekamo da se pojavi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

NOTE 9

Ima jedan na kp, drži baja na 800, ne odustaje :D

Al ja ne pamtim kada sam ovoliko čekao na neki fon, kao na taj X da se pojavi za neke pristojne pare...

Brovsovao jutros net i iznervira me trazenje lokacije na nekom od sajtova i zgasim GPS. U toku dana nisam imao potrebu da ga koristim i sad bacih oko na bateriju. Dosta jutuba, 1h whatsup video kola, face/IG i surfanja.. Izneverovao koliko GPS moze da utice na bateriju, sigurno za neka 2-3h.Pogledajte prilog 263786Pogledajte prilog 263787

Ima jedan na kp, drži baja na 800, ne odustaje :D

Al ja ne pamtim kada sam ovoliko čekao na neki fon, kao na taj X da se pojavi za neke pristojne pare...

Taj lik sto drzi cenu je Aziska verzija 20X modela.....nama treba Evropski. Ima ga samo u Nemackoj i Engleskoj, ali je visoka cena....

Pa X je najbolji model proslogodisnje Mate serije. [emoji4]
Ove godine je Pro top model, X je samo veći, sa većom baterijom.
Pro ima "bolji" ekran, FP reader ispod ekrana, face ID, brže i reverzibilno punjene...

Neke stvari su čist show off, ali tome, između ostalog, top modeli i služe.
X ima 2 prava zvučnika, dok Pro ima 1.x zvučnika (po mom mišljenje 1.2 [emoji1])

Slažem se, a postoji i posebna tema za 20/X.
Ove godine je Pro top model, X je samo veći, sa većom baterijom.
Pro ima "bolji" ekran, FP reader ispod ekrana, face ID, brže i reverzibilno punjene...

Neke stvari su čist show off, ali tome, između ostalog, top modeli i služe.
X ima 2 prava zvučnika, dok Pro ima 1.x zvučnika (po mom mišljenje 1.2 [emoji1])

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Da , gotovo ni ne ide

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno