Za sada ništa, javljam čim stigne.Iggy ima neki apdejt? Kod tebe obicno prvo stigne [emoji5]
Mate 20 Pro
Malo. Više se greju drugi sa ovim punjačemJel se vama greje telefon tokom punjenja?
To su test fotke. Jos uvek se kamera testira, jer ima pregrst funkcija. Kada krenu ozbiljnije fotke, idu bez potpisa
Mate 20 Pro
Neka peglaju bolje nego odma da puste... Posle ce taj problem da se vuce sigurno mesec dana dok ga ne isprave sa februarskim... Ovako bolje da se malo pricekaTo je ceo SW skinut, nije update.
Nasli su neki problem def...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Dobro me podseti, ja ću ga isključiti da vidim da li će manje da ih pegla. Za moj ukus pretera sa HDR-om, a na ovo drugo nemam nekih zamerki.Jel ostavljate ai ukljucen u kameri il ga gasite.. Ja jos nisam provalio dal su bolje slike sa ili bez njega.
Odgovoreno je već, ako se servisira, sve ok dok je u garanciji, ali ako se menja, traže da onaj ko je potpisao ugovor preuzme uređaj.Telefone sam kupovao od preprodavaca jos od pre 4 godina, nijednom mi nijedan nije bio u kvaru i svi odu posle godinu dana od mene, ne znam kakva je procedura ali neki kazu da kad teras fon na servis i cim vide da imas garanciju ni ne pitaju ko si.
Jel ostavljate ai ukljucen u kameri il ga gasite.. Ja jos nisam provalio dal su bolje slike sa ili bez njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari