Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Pa kakve su ti impresije ukratko? Ja se razmišljam da sad uzmem m10 pro ili da ipak čekam još da padne cijena m20 pro.

Pre nego sam ga uzeo prošle godine, hteo sam Samsung s8, a onda je bas tada izašao ovaj Mate 10 pro i koliko sam se nacitao pozitivnih stvari o njemu u 2 dana, reših da uzmem njega. S8 mi se činio mali i odnosu na Mate 10 pro. Ukratko, rado glatko i tečno kao i prvog dana, što je itekako bitno za Android, s obzirom da ga bije glas da usporava vremenom. Sve na njemu radi podmazano što je pisao Bogy još na proteklom forumu za Mate 10 pro. Slike rado odlično, sve u svemu, nećeš se pokajati ako ga uzmeš, preodlican fon, po meni laiku čista desetka, jer meni je brzina i neometan rad najbitniji na telefonu, a to svakako zadovoljava bez problema

Htedoh da vas sve pitam, čitam i ne verujem. Zašto vi naručujete telefone mesec dana ranije kada ga ima npr u Telenoru od prvog dana kada je izašao,posto svakako ga dobijete tek posle mesec dana skoro?!

Poslednja izmena od urednika:
Htedoh da vas sve pitam, čitam i ne verujem. Zašto vi naručujete telefone mesec dana ranije kada ga ima npr u Telenoru od prvog dana kada je izašao,posto svakako ga dobijete tek posle mesec dana skoro?!
Zato što se na taj način dobija gomila poklona uz telefon (preorder; u ovom slučaju dobili sat, bežični punkač, karticu od 128gb a neki i flip cover...samo to je oko 300e na crnom tržištu) ili nekad bude povoljnija cena tim putem.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zato što se na taj način dobija gomila poklona uz telefon (preorder; u ovom slučaju dobili sat, bežični punkač, karticu od 128gb a neki i flip cover...samo to je oko 300e na crnom tržištu) ili nekad bude povoljnija cena tim putem.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja vidim kod Telenora da se sve to isto dobija i redovnim putem iz telefon, šta znam haha

Da sad narucis dobiješ samo sat. Uz pre order se dobijao uz sat, brzi bežični punjač i 128gb nano memorijska.

[YouTube]VF4iqiMmsXk[/YouTube]

Niko kao pixel :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Tesriranje drain-a tokom cele noci na wifi-u.

Uredjaj tokom noci svukao 3% uz mnosto notifikacija koje su mi stizale

Na xda ljudi dobili vec novembarski apdejt

Kamera dobila autenticne i prirodnije boje. Nadam se da su peglali dodatno night mod.

Ja na zalost jos na prvoj verziji uz koju sam dobio uredjaj 108 (septembarski pec)
7223643bff743d1d8b484ce5b9dd65b6.jpg
4bdbdfdc3a8e21b1dee1dd6b7d2c07e0.jpg
baf34d848d310c519109bd617fec8fe1.jpg

Huawei Mate 20 pro

Bitno je da nemas probleme sa amoledom, softver ce srediti vremenom.

@Ricciolo1

I understood..the green screen is for a PERFECT MATCH with the GREEN emerald color..Great Strategy ! #HuaweiMate20Pro

:D
DrPU1ndX0AAcZyQ.jpg

Ovaj lik kaze da i novi panel (LG) ima problem samo dosta manje izrazen.

Pa to ti je kad ne kupujes od Samsunga vec zelis da se kockas. [emoji4]
Oni su sad preozbiljno shvatili neke stvari, zele da se probiju do vodece pozicije ali to ce ici malo teze na ovaj nacin.
Kad je mogao Apple da predje preko toga i saradjuje sa najvecim rivalom, jer ocigledno komponente koje su im potrebne Samsung najbolje proizvodi, onda ne vidim razlog da i Huawei jednoga dana ne krene tim putem.

Sarađivali su oni vec sa njima ,nego skupi delovi a oni hoće extra zaradu po mobu :)

Naravno da su saradjivali i jos uvek saradjuju. Ekran na P20 pro proizvodi Samsung.
Sve je to biznis ljudi prave novac, a mi ovce se svadjamo ciji je mobilni bolji.

Nije to ništa novo, to se zna odavno...

Sarađivali su oni vec sa njima ,nego skupi delovi a oni hoće extra zaradu po mobu :)

E pa to je najveci problem. Za nas naravno, ne za njih. [emoji2]

Naravno da su saradjivali i jos uvek saradjuju. Ekran na P20 pro proizvodi Samsung.
A koliko znam P20 Pro nije imao ovakvih problema sa ekranom.
Jednostavno ako vec trazis toliko koliko trazis za mob, neka onda ima sve vrhunske komponente a ne ti da gledas u pasulj sta ce da ti zapadne i da li ces imati problema.

Poslednja izmena:
Stigao... Fino pakovanje, sve na svom mestu. Na prvu loptu jedino što mi se ne sviđa je narukvica sata koja je prilično mekana. Mada to je stvar ukusa...
36e66eaba4ad4d656b07501cfc0b6988.jpg
89d07c15febc5f61aab04cdf68264f06.jpg

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Zvao sam ove iz ProMobija u Nišu. Kažu da oni ne rade ispitivanje telefona nego ga šalju u Bg u centralu i treba da čekam dok ne stigne nazad. Koliko bi to trajalo ne znaju precizno da kažu. Tako da sam od toga odustao, jer treba da budem bez fona nekoliko dana minimum a u Bg za sad ne mogu da idem.
Sad moram da se raspitam kakva je procedura za zamenu telefona u VIP servisnim centrima. Jel i tamo isto prvo testiraju telefon, ili mogu telefonom da ih obavestim da želim da zamenim uređaj ili već nekako drugačije? Jel ima neko iskustva sa tim?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Zvao sam ove iz ProMobija u Nišu. Kažu da oni ne rade ispitivanje telefona nego ga šalju u Bg u centralu i treba da čekam dok ne stigne nazad. Koliko bi to trajalo ne znaju precizno da kažu. Tako da sam od toga odustao, jer treba da budem bez fona nekoliko dana minimum a u Bg za sad ne mogu da idem.
Sad moram da se raspitam kakva je procedura za zamenu telefona u VIP servisnim centrima. Jel i tamo isto prvo testiraju telefon, ili mogu telefonom da ih obavestim da želim da zamenim uređaj ili već nekako drugačije? Jel ima neko iskustva sa tim?

Šta god da odradiš i gde god da odneseš telefon, zakonski su u obavezi da ti kažu u čemu je problem u roku od 8 radnih dana.

U Vip-u šalju telefon u servis. 30 dana je rok. Nude ti zamenski telefon

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Jedino bi u VIPu dobio zamenski telefon dok taj ne rese.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ne leži loše u futroli, međutim prilikom kuckanja je savijem skroz pozadi, pa je malo nezgodna za ruku, nije praktična za slikanje, sama se otvara od savijanja itd. Sve u svemu dok ne nabavim silikon i staklo poslužiće, ali izgleda elegantno u futroli svakako. Pogledajte prilog 260371 Pogledajte prilog 260372
E hvala ti. Na svim telefonima do sada, uvek sam imao ovakvu futrola na preklop pored neke silikonske, ali i telefoni su bili manji, pa se lako koristio, ovaj je nešto veći, pa me zato i zanimalo. Moraću nabaviti ovako nešto, ili ipak sa magnetom, za svaki slučaj.

Nadam se i želim vam da za ovaj fon nemate problema kao ja sa nalaženjem zaštitnog stakla za ekran za moj P20...muka živa, i na kraju mi daju neko sto prekriva ekran za 1.5mm sa strana. užas.

A fon izgleda baš lepo što se dizajna tiče, nadam se da kamera grmi kao na P20 :)

Jel neko koristi Watch GT koji je dobio uz telefon?
Dajte utiske kakav je sat iz prve ruke

Nisdam, jedno stiže u paketu :) Javljam kakvo je kada budem postavio.

A imaju neka spigen stakla, ima li ko iskustva sa tim, kazu da su dobra , da ne prekrivaju ekran?

Lako pucaju koristio na ajfonu razočarao se, ništa bolja od pijačarskih. Futrole su im odlične.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Koliko ljudi trenutno ima problema sa ekranom ovde? Porucio sam juce u mts , ali vidim da se sve cesce javljaju ljudi s problemom, pa se pitam ima li svrhe davati tolike pare ako unapred znas da ce telefon biti felerican?

Nazad
Vrh Dno