Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Hvala veliko za info
[emoji39]

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Nema na čemu al ipak ti sačekaj još malo [emoji1787]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pokušavam, vec koji dan vrtim sve gledam, ubacim u korpu narudžbinu, sve ispunim, i... Samo izadjem... Dokle cu tako, hmm... Pojma nemam... Štaš kad sam dalabu [emoji23]

Poslednja izmena:
Ajde bre bogi, ja vec 3 telefona promenio za 5 dana, a ti se tu femkas [emoji1787][emoji39] ...ako ti ne bude valjao, kupicu ja od tebe...udri po buy!! [emoji6]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ubiće me žena.... Moram nešto i za nju... Polako ja to... *mjau**mjau**mjau*... Pokazujem slike telefona kakav je itd... A ona, ona me gleda onaj pogled grrr...
Biće verovatno da cu njoj morati mate 20 pro... Jer ga je vec šmeknula [emoji23]

Pa casti zenu sa m20p uzmi na neki od ugovora. Prodaj 2 mate10p koji koristite dodaj malo i eto za M20X :D
Maltene prolazis dzabe :)

Zato se ja ne zenim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa casti zenu sa m20p uzmi na neki od ugovora. Prodaj 2 mate10p koji koristite dodaj malo i eto za M20X :D
Ma nije to problem, problem je u ženskoj glavi...
Mada ja sebi naručujem mate 20 X pre ili kasnije... Hehehehe
Za ugovor moram još neko vreme sacekati...
Trenutno se vadim jer je dobila skoro M5 8,4... Pa ono... [emoji23]
Lagano... Hehe
Trenutno se malo istrosio na druge stvari za stan, nameštaj novi itd itd... Ne planski totalno...
Cekam božićnu premiju na platu [emoji23] sad krajem novembra [emoji1787]
Taman hahahah

Zato sam ja zenu pripremio sa S9+ dva meseca ranije, kako bi napravio podlogu za M20 pro.

Nema, obrni, okreni, soma evra godisnje da zadovoljim moje i zenine apetite za telefone, haha

Sada mi kaze, kradem ti ja M20 pro (svidja joj se fotosop slike) , ti uzmi sta hoces sledece godine, haha

https://flic.kr/p/QEZSJs

Huawei Mate 20 pro

Poslednja izmena:
Koje smo mi dijabole, pravimo kompromis da bi nesto nama kupili a kako se one ne zeznu pa da kazu, e planiram sebi nesto a sta bi ti, vec samo bude, ja uzela [emoji23] posle mi nevaljamo, sto bi rekli, eeeee zivote pokvareni dzojstiku [emoji3]

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Jel vam stizu notifikacije konkretno za aplikaciju kupujem prodajem?

Tek kada udjem u samu aplikaciju vidim sva obavestenja i poruke

Huawei Mate 20 pro

Meni na s9 stižu [emoji4]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja se još borim sa tim...mada mislim da je do toga što nisam skinuo naloge sa svog Mate 10 Lite.

Ne znam, nemam ništa ni kad uđem u apk.
Gde da nađem podešavanja za led notifikacije?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Jeste li podesili sve za vaše app i notifikacije?
Koliko huawei koristim, nikad taj problem nisam imao da ne dobijam notifikacije, ukoliko je sve podešeno kako treba.
Proverite sve u podešavanjima notifikacije...

Huawei Mate 10 Pro

Kod mene sve kao i na prošlom telefonu, recimo gmail radi, yahoo ne i tapatalk. A notifikacije uredno stižu na drugi telefon.

Meni na tablet i na P20 lite stizu. Ovde ne. Tek kada udjem u aplikaciju vidim poruke. Stavio sam sve podesavanja, da mi ne gasi aplikaciju, ali dzaba. Nece kp pa to ti je

Huawei Mate 20 pro

Meni na p20 i na mate 10 nisu stizale not, sad na s8 stizu uredno. Valjda ce da bude neki update dok mi stigne mate.

Probaj reinstal app, pa opet podesi sve, mozda bude ok? Ne znam...

Huawei Mate 10 Pro

Evo sada vidim, kako na kp, tako i na flickr. Izgleda da agresivno ubija aplikacije koje rade u pozadini. Procackao sve opcije. Nadam se da ce sledece azuriranje da bude bolje

Huawei Mate 20 pro

Zar nije emui imao onaj fazon da stavis odredjene aplikacije uvek da rade u pozadini ?

Ima to jos uvek, zato i napisah, proveriti o podesiti svaku app za notifikacije i da radi stalno u pozadini... I tada i dolaze notifikacije redovno

Huawei Mate 10 Pro

Bogi evo konkretno za kp aplikaciju sta sam podesio

c3c50cb1462eb900f542b3ec96999557.jpg
f350c40034aec1147bfdac376cb3036a.jpg
f54061fa336da3772ae745277b82f080.jpg

Huawei Mate 20 pro

Pa KP ti nije uključen...koliko vidim

Reinstalirao aplikacije, pa cu da ispratim kako i sta

Huawei Mate 20 pro

Nazad
Vrh Dno