Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Koliko ljudi trenutno ima problema sa ekranom ovde? Porucio sam juce u mts , ali vidim da se sve cesce javljaju ljudi s problemom, pa se pitam ima li svrhe davati tolike pare ako unapred znas da ce telefon biti felerican?

Meni je iz mts-a stigao sa BOE ekranom, a koliko vidim problem ima samo LG za sada. U glavnom ne opterećujem se puno, jer ako rikne tu je garancija. Pogledajte prilog 260412 Pogledajte prilog 260413 Prezadovoljan sam brzinom fona,a posebno baterijom. Moj Note 8 punim 3x dnevno, dok ovaj drži već 1,5 dan lagano.

Nadam se i želim vam da za ovaj fon nemate problema kao ja sa nalaženjem zaštitnog stakla za ekran za moj P20...muka živa, i na kraju mi daju neko sto prekriva ekran za 1.5mm sa strana. užas.

A fon izgleda baš lepo što se dizajna tiče, nadam se da kamera grmi kao na P20 :)

Jesi našao negde kod nas ovde gde mogu odmah da zalepe? Ja sam pitao Huawei u Ušću, kod njih je staklo 5000, ali ako mi se ne dopada skidaju ga, i navodno leži lepo i preko ivica.

^ Twilight

Huawei Mate 20 pro

Mts ima samo crni i blue. Ja porucio Blue , a tek sad videh da ima neki bezvezni reljef pozadi sa belim linijama.

Mts ima samo crni i blue. Ja porucio Blue , a tek sad videh da ima neki bezvezni reljef pozadi sa belim linijama.

Taj reljef uklanja otiske i dobra je stvar...ja sam uzeo twilight ali da je bio olavi njega bih uzeo baš zbog toga.

Dzaba mu sve kad ide u masku, al opet twilight je brutalna boja po meni. Nema joj ravne. Mada i ona se ne vidi kad ode tel u masku.

Uzmeš cristal masku i eto rešenja...

Sve stvar ukusa. U VIP-u u sam gledao istovremeno i crni i twilight i crni mi se više svideo, a moj je crni.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Zoki,jel ima nameru Vip da pusta OTA?

Ljudi dobili novembarski apdejt,mi jos zakucani na septembarski

Huawei Mate 20 pro

Po meni su baš te 2 reljefne boje prava stvar :)

Baš sam pomislio da samo ona dva ružna dolaze na naše tržište , to jest crni i onaj šareni

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Nema ništa od update kod mene, ni jedan do sada.
Za boje opet kažem, stvar ukusa, a to što kažu da nijedna ne valja, e to već nije do boje, ima tu nešto drugo...

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Da li neko zna da li još uvek u MTSu uz tel, sat i masku daju i bežični punjač i memo karticu? Piše da je za prvih sto kupaca punjač i kartica, ali niko ne ume da mi da informaciju ad li su zalihe potrošene, već samo znaju da čitaju to što piše na sajtu , što i sam vidim.
Drugo pitanje je vezano za kameru. Malopre sam ga detaljno testirao u mtsu, pa sam primetio da zum radi samo kada je kamera na 10mp, a kada se podigne na maksimalnih 40mp, ne radi zumiranje. Da li je to tako, ili ja nisam umeo da podesim?

Da li neko zna da li još uvek u MTSu uz tel, sat i masku daju i bežični punjač i memo karticu? Piše da je za prvih sto kupaca punjač i kartica, ali niko ne ume da mi da informaciju ad li su zalihe potrošene, već samo znaju da čitaju to što piše na sajtu , što i sam vidim.
Drugo pitanje je vezano za kameru. Malopre sam ga detaljno testirao u mtsu, pa sam primetio da zum radi samo kada je kamera na 10mp, a kada se podigne na maksimalnih 40mp, ne radi zumiranje. Da li je to tako, ili ja nisam umeo da podesim?

Zoom na 40MP je moguć u PRO modu...na manuelnim podešavanjima.

Primetio sam da Mate 20 ima dosta vise izrazene senke na ivicama ekrana, i da ima poprilican blueshift cim se malo nagne. Poredeci sa trenutnim S8 ekran mi ne deluje bolje...svetliji da, ali kvalitetniji ne. 2 sam gledao, i oba isto deluju, e sad dal je Lg, dal je Boe ne znam...

Mickk, hvala na odgovoru. Inače, za one koje interesuje da li je završena promocija bežičnog i kartice- jeste. Sada je poklon "samo" sat i smart cover.

Primetio sam da Mate 20 ima dosta vise izrazene senke na ivicama ekrana, i da ima poprilican blueshift cim se malo nagne. Poredeci sa trenutnim S8 ekran mi ne deluje bolje...svetliji da, ali kvalitetniji ne. 2 sam gledao, i oba isto deluju, e sad dal je Lg, dal je Boe ne znam...

Ja ne znam zašto bi iko posmatrao telefon sa strane kad ga koristi. A realno ekran je zakrivljen pa se takve stvari očekuju.I kad uzmeš gumu pa je saviješ u krug dolazi do stresa na mestima savijanja i tu se javlja deformitet...prosta fizika rekao bih.

Ako tražiš grešku naći ćeš je svakako...kao što sam naveo za S8 u slučaju moje koleginice i MRI. Realno telefon je sjajan, radi kako treba i to je to.Sve ostalo ako se pojavi, postoji garancija i ćao.

Pa zato sto ne mozes uvek tel drzati pod istim uglom, a dok citas web ili sms na tel od 1000e malo je bzvz da ti se bela presijava u plavu na dole kad pomeris ili na ljubicastu na gore kad pomeris ugao... prednosti znamo kod mate, ali ova mana nije mala stvar. Kod Pixel 2 je panika bila zbog tog blueshifta

Mickk, hvala na odgovoru. Inače, za one koje interesuje da li je završena promocija bežičnog i kartice- jeste. Sada je poklon "samo" sat i smart cover.

Ja nisam dobio cover... a vidim da je kartica u sklopu pakovanja bežičnog punjača. Inače mislio sam da su me zakinuli za karticu :) dok nisam otvorio pakovanje.
Možda će prodavati odvojeno taj paket...vredi ga uzeti.

Da i pohvala za izradu punjača telefona...kvalitetno je urađen,masivniji i isporučuje onoliko koliko je deklarisan u snazi, što nije slučaj sa nekim drugim proizvođačima.

Pa zato sto ne mozes uvek tel drzati pod istim uglom, a dok citas web ili sms na tel od 1000e malo je bzvz da ti se bela presijava u plavu na dole kad pomeris ili na ljubicastu na gore kad pomeris ugao... prednosti znamo kod mate, ali ova mana nije mala stvar. Kod Pixel 2 je panika bila zbog tog blueshifta

Istu stvar ima i iPh X pa se nije nešto pričalo o tome....generalno OLED ekrani imaju te boljke. Svakako meni kao korisniku niti smeta a realno ni ne primećujem. I šta je famozni Pixel uradio? Dao zamenu za uređaje??? :)

Da ima i X. Xs nema, s8,s9 nemaju, mate 10 i p20 pro nemaju takodje. Pixel je dobio update pa je sanirano koliko toliko. Samo molim Boga da mi stigne s normalnim ekranom, vidim i na xda se povecava br zalbi na ekran.

Da ima i X. Xs nema, s8,s9 nemaju, mate 10 i p20 pro nemaju takodje. Pixel je dobio update pa je sanirano koliko toliko. Samo molim Boga da mi stigne s normalnim ekranom, vidim i na xda se povecava br zalbi na ekran.
Garancija je tu, ja ne bih brinuo.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Imalo vremena danas, pa sam malo slikao i puno snimao.

Slike po lepom danu https://flic.kr/s/aHskHMeKpH

4k Video testiran na EMUI 9.0.0.122 - telefon na drzacu za GPS koji se uvek stalno trese, jer visi sa prednjeg stakla. I i prljavstina u donjem desnom uglu stalno tera kameru da je fokusira :) Na telefonu video izgleda mnogo ostrije i bolje nego na YT, ne znam sta YT radi sa videom, ali sam uploadovao original (2x 10 min video, 5.4GB ukupno).

https://www.youtube.com/watch?v=8wr1FUUO6nw

https://www.youtube.com/watch?v=CvdnzQI5ZAQ

Treba jos da rade na softveru, ali se vidi poboljsanje u odnosu na verziju 108.

Poslednja izmena:
Za sve koje zanima Mate 20 X, global verzija EVR-L29 6GB 128GB, možete poručiti preko Wondamobile.
Jedan u de je vec dobio fon, izašao ga oko 900e sa svim troškovima.
Isporuka traje nesto vise od nedelju dana.

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Za sve koje zanima Mate 20 X, global verzija EVR-L29 6GB 128GB, možete poručiti preko Wondamobile.
Jedan u de je vec dobio fon, izašao ga oko 900e sa svim troškovima.
Isporuka traje nesto vise od nedelju dana.

Onda bolje uzmi odavde, izađe manje, brže stigne, a do sutra ako poručiš dobiješ i olovku na poklon ;)
https://funkyshop.club/shop/phones/4
Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znam i za to, ali sam čekao da cujem koliko ko čeka i koliko je to sve sigurno, i svi troškovi itd...
Idealno bi mi bilo ko vec ovde u de poruci dobije fon pa hoće da ga proda... To bi mi bilo najbolje... Jos malo da se strpim... Pokušavam bar :)

Pa ovaj franky je siguran. Lik sto je radio recenziju je bas hvalio site i kaze samo lepa iskustva da ima sa njima.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno