Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Manje od 3h je bilo potrebno da se napuni sa 14% na 100% preko bežičnog punjača...
Sat sa 55% po uključenju prekjuče... sad je na 49%. Sve u svemu ja zadovoljan... a ekran je LG i nema nikakvih problema za sad.

Sad još da pronađem neku futrolu za prvu pomoć dok ne stigne naručena...da li je neko uspeo da pronađe neki silikon a da nije najobičniji transparent?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Daj iskustvo iz prve ruke i malo vise utisaka watsch-a GT?
Deluje zanimljivo i moze da se nadje relativno povoljno

Još se upoznajem sa hardverom...rano je reći ali definitivno telefon sa velikim očekivanjima.

Recimo malo sam istestirao memorijsku karticu i pokazuje read 74mb a write 87mb, kamera je sjajna ali treba malo navikavanja i proučavanja :) Ja sam uzeo Twilight ali da sam imao izbor uzeo bih plavi, mislim da je bolji grip i da manje ostaju otisci, senzor otiska prsta radi drugačije nego što sam navikao pa se desi da nekad omašim i imam utisak da duže traje otključavanje u odnosu na klasičan senzor jer treba duže zadržati prst na ekranu, sa druge strane Face unlock je munjevit.
Generalno telefon je snapy u radu nema lagova i bagova što se podrazumeva.
Otkrovenje mi je najzad intuitivniji način komandi back-home koje je rešeno gestovima...sjajna stvar! Kao i recimo Voice commands sa Ok Emy komandama.Do sad to nisam koristio jer ni na jednom Androidu to nije radilo kako treba, dok je na iOs-u funkcionisalo besprekorno....sad to radi sjajno i ovde.

Što se sata tiče moram još da ga koristim ali ovo što sam video mi govori da će ostati u mom posedu.Radi sjajno, nema bugova, ne secka, fluidan je u radu, lepo reaguje na dodir naravno baterija je brutalna, lagodan je za nošenje i narukvica može lako da se promeni.Ne nedostaje mi nemogućnost instaliranja drugih aplikacija ali toliko je napunjen sat da mi nešto i ne treba više od dobijenog.

Otkrovenje mi je najzad intuitivniji način komandi back-home koje je rešeno gestovima...sjajna stvar! Kao i recimo Voice commands sa Ok Emy komandama.Do sad to nisam koristio jer ni na jednom Androidu to nije radilo kako treba, dok je na iOs-u funkcionisalo besprekorno....

Da li ti se desilo kada ukljucis gestures, da ti se na home screen prilikom vracanja na isti, ne pokazuju ikonice?

Gesture rade u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sve dok ne smanjim font i velicinu prikaza, kao i rezoluciju ekrana. Softwer je na prvoj verziji, 108

Huawei Mate 20 pro

Ne... sve radi savršeno. Ekran je na max rezoluciji a veličinu ikonica i font mi je na def.

Ovde sam je hvatao u ulepšavanju i propustio sam otvorenu šapu sa kandžama a na drugoj slici hvatao sam zevanje a telefon je opalio početak [emoji23][emoji23][emoji23]

Treba mi malo navikavanja... ali zaista je brz fokus.

I da... portret mod ne prepoznaje lice mačke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] veelliiki minus za Huawei! Diskriminacija! [emoji23][emoji23][emoji23]

b0e84162094a5b4f0df6f3e4606591df.jpg
f445b0c55171d58365d3c4b58c7b40b4.jpg

Ovakve slike pravi I moj Mate 10 pro :)

Meni je na defolt mnogo veliko. Verovatno da je do toga. Mada bolje sto su stavili opciju da se bira sta korisnik zeli

Huawei Mate 20 pro

Slike objašnjene nema potrebe za flejmovanjem...

Koji su formati rezolucije kamere?Jel ima i 4:3 i 16:9?

Ako misliš pri obradi slike ima...1:1, 16:9, 9:16, 4:3, 3:4, 3:2, 2:3 ali to je standard za svaki Huawei, za ostale ne znam.

@ixon da li imaš utisak da se baterija sporije prazni kad se više koristi telefon?

Mada evo nakon 24h sa uključenim BT,WiFi non stop bez gašenja u sleap modu, Mobile data, push notifikacije za sve mejlove, Viber i tapatalk u to sve ne rašunam SMS i razgovore telefonom i igranje kamerom......Baterija 66%

Na sledećem punjenju idem na moju standardnu potrošnju pa ću videti koliko će izdržati.

Mislis da vise ide baterija, kada se ne koristi?

Drain na wifi gotovo da i ne trosi bateriju, 4g vrlo malo, kacio sam ss

Huawei Mate 20 pro

Mislis da vise ide baterija, kada se ne koristi?

Drain na wifi gotovo da i ne trosi bateriju, 4g vrlo malo, kacio sam ss

Huawei Mate 20 pro

Meni i te kako wifi odradi drain. Kako si podesio wifi? Ja sam namerno ostavio wifi and data on when device sleaps.

Baci neke slike vs s9 ako stignes.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Org Samsung folije za S8plus i S9plus lezu odlicno na ekran Mate 20. Takodje folije su vrh, imam je na s8 tako da slobodno pazarite.

Na pocetku sam razmisljao da uzmem P20, pa preko P20 pro ipak sam zavrsio na Mate 20 pro jer sa obzirom na to da nude i sat za krajnju cenu od 600€ ispada da se dobija premijum telefon za oko 400€ sto je odlicna ponuda kad se stavi na papir. Kad vec pominjete folije da li se isplati stavljati ih ili bolje uzeti neko staklo?

Nema šanse da si dobio mate 20 pro i sat za 600e...predpostavljam da di običan mate 20 uzeo!?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nema šanse da si dobio mate 20 pro i sat za 600e...predpostavljam da di običan mate 20 uzeo!?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
38k sa pretplatom u kešu kod Vip-a komplet uzet. Naravno uz sve moguće akcije i popuste.... namestilo se [emoji23]

Dobio neko update od Vip-a?

Zakucan jos na 108 verziju (septembarska zakrpa)

Huawei Mate 20 pro

Ne mozes da ubacis taj novi update rucno, preko kompa?

Probao preko kompa i HiSuite programa, ali ne daje nadogradnju

Huawei Mate 20 pro

Dobio neko update od Vip-a?

Zakucan jos na 108 verziju (septembarska zakrpa)

Huawei Mate 20 pro
Ne može i dobar ekran i update :D

Inače i na Note 9 na Vipu kasni novembarski baš, tako da je verovatno do Vipa kad pušta update.

podneo sam zahtev za prelazak iz MTSa krajem oktobra pa me je uhvatila jos i promocija od 6m za 1. NEO 4 ispadne 1700 din mesecno koje sam davao u MTSu svakako i 71.000 u kesu ili 79.000 na rate na 2g. znaci 600€ za kes ili 670€ na 2g

Fazon sto jos i oktobarski nisu pustili. Kako je stigao uredjaj, tako je i apdejt zakucan (nista nije stiglo)

Huawei Mate 20 pro

Jel ova tarifa od 1 dinar 6 meseci u VIP-u važi samo za nove korisnike ili i kad se produžava ugovor?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Jel ova tarifa od 1 dinar 6 meseci u VIP-u važi samo za nove korisnike ili i kad se produžava ugovor?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Prošla akcija... bila je samo za postojeće korisnike koji dodaju još jedan broj.

Sutra mi stiže Huawei mate 20 pro, pa mi recite, da li postoji neki root za njega i koja je procedura otključavanja bootloadera. Ustvari, osim nekih običnih huawei telefona kada su se pojavili na našem tržištu, nisam imao kontakt sa njihovim smart verzijama, pa ne znam kako to funkcioniše i da li uopšte postoji root za njihove telefone i kyrin. Za MTK koji trenutno koristim nema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno