Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Ja koliko znam nema vise roota za Huawei telefone.

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Koje go.no od firme... Ne bi me čudilo da za par godina imaju svoj os. Da budu komplet iphone klon.

Koje go.no od firme... Ne bi me čudilo da za par godina imaju svoj os. Da budu komplet iphone klon.
A za šta bi ti koristio root? Navedi neki iole koristan razlog... Lično ja sam rutovao telefon zarad bolje iskoristivosti harvera koji je bio ugušen loše optimizovanim sistemom. Za šta se sad koristi root? Obzirom da sistem radi savršeno...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Realno nema potrebe rutovati taj telefon.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Realno nema potrebe rutovati taj telefon.

Pa realno nema svrhe rutovati osim ako nisi detence ili ti je potreban tel za neke druge stvari koje izlaze iz 90% opsega korišćenja telefona.
U odnosu na pre 3 godine Android je dosta napredovao pa čak i niža klasa telefona kako tako radi bolje. Midrange klasa je dobila najviše i oni sad postaju mainstream telefoni. Definitivno ne vidim svrhu rutovanja...

Reklame. Dovoljno da se rutuje. Da ne pričam o ispravljaju sr.anja od proizvođača što zajednica sredi.

Postoje pojedine aplikacije koje za svoj rad, ili za bolji rad traže da telefon bude rutovan. Da li će mi ti programi trebati i na ovom telefonu, ili huawei ima neke dobre zamene, ne znam, ali bolje da pitam na vreme. Takođe je pitanje i do kada će huawei da pruža softversku podršku za ovaj telefon u smislu nadogradnje androida. A onda, kada prestanu dobro je znati da može da se nadogradi nekim kuvanim romom. Nekome to treba, neome ne, ali je lepo znati da je to moguće i da ne zavisimo samo od dobre volje huaweia.

Poslednja izmena:
Ja koristim AdCelar i reklama nidje. Ne vidim više neku svrhu root-a, sve dovoljno dobro radi. Dodatne app koje traže root ne koristim.

A glavne stvari su reklame i brisanje bloat-a. Pogotovo kod Samsunga i Huawei-a bloat-a ima na tone, a ne vrše neki posao...

Kod samsunga ima package disable ne treba root.

A glavne stvari su reklame i brisanje bloat-a. Pogotovo kod Samsunga i Huawei-a bloat-a ima na tone, a ne vrše neki posao...
Meni nikad nisu pravili problem bilo kakvi Huawei preinstalirani programi. Imas lepo opciju da ih iskljucis i cao. Reklame me ne tangiraju čak ih ni ne primećujem. A naravno blokeri su tu i bez ruta... Kazem jedino ako neko ima potrebu za nekim drugim stvarima.

@sasakv ne brini update kod Huawei-a je dobar. Imam Mate 10 Lite i neki mali P9 lite mini oba telefona uredno dobijaju mesečna ažuriranja.

Reklame mogu da se reše bez ruta. Ja koristim aplikaciju Virtual Hosts u kombinaciji sa host fajlom i sitnim podešavanjima u Chrome-u, i reklama nema.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Kiwi browser, i u trenu sam zaboravio na reklame dok surfujem netom, bez root-a naravno

Huawei Mate 20 pro

Jel ima taj kiwi neki sync sa Chrome-om na kompu? Ako nema da ga ne isprobavam uopšte.

Ima li nekog do sada da je menjao telefon kod operatera zbog loseg ekrana i kakva su iskustva?

Kakva crna loša iskustva i loši ekrani...??? Telefon sjajno a u mom slučaju savršeno radi i nema nikakvih problema niti sam video neku masovnu pojavu bilo kakvog problema osim sporadičnih na XDA. I naravno ako se pojavi neki problem uz garanciju sve se rešava.

Ma telefon je fenomenalan, kamera, fluidnost, baterija drzi dva dana bez problema, ali mi se pojavljuju zeleni obrisi na ekranu i to dolazi do izrazaja uvece kad je napolju mracnije. Cak i se u nekim aplikacijama primecuje da ima problema sa ekranom...

Ma telefon je fenomenalan, kamera, fluidnost, baterija drzi dva dana bez problema, ali mi se pojavljuju zeleni obrisi na ekranu i to dolazi do izrazaja uvece kad je napolju mracnije. Cak i se u nekim aplikacijama primecuje da ima problema sa ekranom...

Svratiš do provajdera i lepo servis...sve ok. Daće ti zamenski telefon i imaju rok od 8 dana da ustanove problem i da ti jave.
Ili bolja varijante direktno u servis pa im pokaži koji je problem.

Au bedak...ae da to rešiš što pre druže!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hahah pa genijalni su...skroz mi se dopadaju ove fore kako se na račun jedni drugih [emoji1787]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Naravno kad je fotka napravljena sa HUAWEI kamerom u saradnji sa Leica sočivima :D :D :D aaaa Bosanciiii :D :D

Jel LG ili Boe?

Znaci primarni BOE ekran ocigledno ni jedan jedini nije dosao u Srbiju. Ja sam porucio prosli Petak, jos nije dosao, a sad se ozbiljno razmiljam da odustanem. Imas ti garanciju, al brate i taj drugi ce doci sa LG ekranom, nece sigurno BOE juriti samo za nas. I eto igranke bez granica sa telefonom koji da se ne lazemo kosta ozbiljno svotu novca. Sad unapred sebe zaebemo ako ga kupimo.

Znaci primarni BOE ekran ocigledno ni jedan jedini nije dosao u Srbiju. Ja sam porucio prosli Petak, jos nije dosao, a sad se ozbiljno razmiljam da odustanem. Imas ti garanciju, al brate i taj drugi ce doci sa LG ekranom, nece sigurno BOE juriti samo za nas. I eto igranke bez granica sa telefonom koji da se ne lazemo kosta ozbiljno svotu novca. Sad unapred sebe zaebemo ako ga kupimo.

Moj je LG i nema problema...ne znam zašto se stvara tolika frka oko ovoga.

Pa, reče jadan tvoj imenjak u temi da je dobio sa BOE ekranom iz VIP-a. A, što se frke tiče, to je razumljivo. Kada kupiš premium telefon, očekuješ da sve na njemu bude premium. Dosta je korisnika kojima je krenulo sa tim "blagim zelenilom" po ivicama, a završilo se sa zelenom polovinom ekrana koja blinka.

Pa, reče jadan tvoj imenjak u temi da je dobio sa BOE ekranom iz VIP-a. A, što se frke tiče, to je razumljivo. Kada kupiš premium telefon, očekuješ da sve na njemu bude premium. Dosta je korisnika kojima je krenulo sa tim "blagim zelenilom" po ivicama, a završilo se sa zelenom polovinom ekrana koja blinka.

Koliko je to u brojkama? Realno opet žvaćem na tu temu ali davno je prošlo vreme kad su se pravile vrhunske kvalitetne stvari...na žalost. U današnje vreme fabrike ostavljaju prostora za te ''felerične serije'' naravno ne slažem se sa tim ali tako je.
Šta da uradi onaj koji kupi Lamborgini pa ga prilikom turiranja zapali zbog lošeg izduva koji nije mogao da zaustavi toplotu? Prosto danas je sve relativno na žalost i tu treba imati samo nerava za servis.

Nazad
Vrh Dno