A za šta bi ti koristio root? Navedi neki iole koristan razlog... Lično ja sam rutovao telefon zarad bolje iskoristivosti harvera koji je bio ugušen loše optimizovanim sistemom. Za šta se sad koristi root? Obzirom da sistem radi savršeno...Koje go.no od firme... Ne bi me čudilo da za par godina imaju svoj os. Da budu komplet iphone klon.
Pa realno nema svrhe rutovati osim ako nisi detence ili ti je potreban tel za neke druge stvari koje izlaze iz 90% opsega korišćenja telefona.Realno nema potrebe rutovati taj telefon.
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Управо. Само ово је довољан разлогReklame. Dovoljno da se rutuje. Da ne pričam o ispravljaju sr.anja od proizvođača što zajednica sredi.
Reklame mogu da se reše bez ruta. Ja koristim aplikaciju Virtual Hosts u kombinaciji sa host fajlom i sitnim podešavanjima u Chrome-u, i reklama nema.Управо. Само ово је довољан разлог
Meni nikad nisu pravili problem bilo kakvi Huawei preinstalirani programi. Imas lepo opciju da ih iskljucis i cao. Reklame me ne tangiraju čak ih ni ne primećujem. A naravno blokeri su tu i bez ruta... Kazem jedino ako neko ima potrebu za nekim drugim stvarima.A glavne stvari su reklame i brisanje bloat-a. Pogotovo kod Samsunga i Huawei-a bloat-a ima na tone, a ne vrše neki posao...
Kiwi browser, i u trenu sam zaboravio na reklame dok surfujem netom, bez root-a naravnoReklame mogu da se reše bez ruta. Ja koristim aplikaciju Virtual Hosts u kombinaciji sa host fajlom i sitnim podešavanjima u Chrome-u, i reklama nema.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ima samsung internet browser to što tražiš + ima odličan interni ad blocker da ti adaway ni ne trebaJel ima taj kiwi neki sync sa Chrome-om na kompu? Ako nema da ga ne isprobavam uopšte.
Ma telefon je fenomenalan, kamera, fluidnost, baterija drzi dva dana bez problema, ali mi se pojavljuju zeleni obrisi na ekranu i to dolazi do izrazaja uvece kad je napolju mracnije. Cak i se u nekim aplikacijama primecuje da ima problema sa ekranom...
Au bedak...ae da to rešiš što pre druže!Ma telefon je fenomenalan, kamera, fluidnost, baterija drzi dva dana bez problema, ali mi se pojavljuju zeleni obrisi na ekranu i to dolazi do izrazaja uvece kad je napolju mracnije. Cak i se u nekim aplikacijama primecuje da ima problema sa ekranom...
Jel LG ili Boe?Ma telefon je fenomenalan, kamera, fluidnost, baterija drzi dva dana bez problema, ali mi se pojavljuju zeleni obrisi na ekranu i to dolazi do izrazaja uvece kad je napolju mracnije. Cak i se u nekim aplikacijama primecuje da ima problema sa ekranom...
Znaci primarni BOE ekran ocigledno ni jedan jedini nije dosao u Srbiju. Ja sam porucio prosli Petak, jos nije dosao, a sad se ozbiljno razmiljam da odustanem. Imas ti garanciju, al brate i taj drugi ce doci sa LG ekranom, nece sigurno BOE juriti samo za nas. I eto igranke bez granica sa telefonom koji da se ne lazemo kosta ozbiljno svotu novca. Sad unapred sebe zaebemo ako ga kupimo.
Znaci primarni BOE ekran ocigledno ni jedan jedini nije dosao u Srbiju. Ja sam porucio prosli Petak, jos nije dosao, a sad se ozbiljno razmiljam da odustanem. Imas ti garanciju, al brate i taj drugi ce doci sa LG ekranom, nece sigurno BOE juriti samo za nas. I eto igranke bez granica sa telefonom koji da se ne lazemo kosta ozbiljno svotu novca. Sad unapred sebe zaebemo ako ga kupimo.
Pa, reče jadan tvoj imenjak u temi da je dobio sa BOE ekranom iz VIP-a. A, što se frke tiče, to je razumljivo. Kada kupiš premium telefon, očekuješ da sve na njemu bude premium. Dosta je korisnika kojima je krenulo sa tim "blagim zelenilom" po ivicama, a završilo se sa zelenom polovinom ekrana koja blinka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari