Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Kontaktirao sam Huawei suport Srbija u vezi problema sa ekranom. Rekli su mi da je potrebno odneti aparat u jedan od njihova 3 servisna centra na dijagnostiku aparata kako bi se utvrdilo da li problem postoji.
Šta mislite da li treba da idem i šta bi oni mogli da odluče u vezi sa ovim? Nemam iskustva sa ovim pa bih molio za mišljenje forumaša.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Vide, konstatuju i zamene uređaj.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Nosiš u ProMobi.

Da,odnedavno su postali ovlasceni servis i za Huawei telefone

Nije baš odnedavno ima to sigurno godinu dana, ako ne i jače.

Nabavio sam providnu silikonsku futrolu u BeoMob-u i naručio sa eBay-a zakrivljeno staklo s kojim navodno radi fingerprint skener.

Baš sam čitao na xda da sa nekim staklima ne funkcioniše FP, sve zavisi.
A na preklop futrolu niko nije poručivao ? Gledam ima "original" Huawei na preklop, jedino mi se ne svidja sto ne štiti uopšte desnu stranu telefona, već samo ivice.

Najbliži mi je Niš,otići ću tamo u ProMobi, vidim da i tamo imaju predstavništvo. Verovatno u ponedeljak, utorak, ranije ne mogu zbog obaveza.

^ odnesi,nista te ne kosta,neka pogledaju. Jako su profesionalni,u roku od sat vremena znaces na cemu si.

Inace telefon je zver,baterija je brutalna. Ko "ubode" sa dobrim ekranom,imace pravu zver od telefona

Huawei Mate 20 pro

Lutrija,da,ako uzmes garanciju na toalet papiru.

Ovako nema bojaznosti da nece da zamene.

Huawei Nemacka,Finska,i jos neke zemlje,izdale su saopstenje,da bez problema menjaju uredjaje koje imaju taj problem.

Huawei Mate 20 pro

https://youtu.be/FcsQ1uExn4E
Kakva je ovo *******cija od video snimanja, nedopustivo za flagship.

A evo kako to treba da izgleda na pravom flagshipu. Samo uporedite. Ne govorim o stabilizaciji vec o kvalitetu i distorziji slike. Drugi video odnosno telefon ima dodatni stabilizator ali nije u tome poenta.
https://youtu.be/bKBYd_FHnqE

Poslednja izmena:
@ixon Mislim na validnu garanciju. Uradio sam rezervaciju u VIP-u ali sam otkazao pre neki dan. Prosto ne mogu da se pomirim da je za te pare tolika verovatnoća da se prolazi kroz to što sad prolazi kolega sa teme. Mada, to je moj utisak iz uskog ugla, moguće da ipak nije baš tako.

Nadam se da su ispravili tu distorziju. Gledao sam slike koje si stavio i stvarno sto se tice zooma nema mu ravnog. Portret i night mode su mu bolji nego na samsungu to moram da priznam.

Snimak ekrana, pa ko hoće može da vidi u kakvom je trenutnom stanju. Čini ni se da je još gore nego pre par dana
A i ne vidi se nešto kad se gleda preko neta. Smanjite skroz svetlo i u mračnoj sobi odgledajte.
Skinuo sam snimak jer nije merodavan da bi se videlo kako je uživo...

Poslednja izmena:
Nadam se da su ispravili tu distorziju. Gledao sam slike koje si stavio i stvarno sto se tice zooma nema mu ravnog. Portret i night mode su mu bolji nego na samsungu to moram da priznam.
Gledao sam par snimaka,i sa 126 verzijom su to ispravili.

Zoom je brutalan,na 10x jedva da malo izgubi kvalitet. Inace zoom,sirokougaona,i portret mod su prica za sebe.
Nisam zadovoljan trenutno sa night mod-om,previse pegla,previse fotosopira sliku.
Navodno se ocekuje da to isprave. Ali da osvetli sliku dodatno,osvetli,kao da je dan maltene.
Velika je lova u igri sa ovim modelom,peglace oni sve sta stignu,samo da izbiju na prvom mestu. Reputacija je cudo,mada i Kinezi su cudo.

Evo ti par primera sa night modom. Kazem,nije mi to jos kako treba,zato nije islo na flickr,vec pretko tapatolka

c208ca03a9adc58c0cbbd225a0bc252b.jpg
a0373d14b6802999459744ca29f7db64.jpg
8d4e816921f8b761079251f91d9610b2.jpg

Huawei Mate 20 pro

@zoki800 Koji je ekran ono kod tebe?
Kod mene je LG - 43, za ovih 2 dana nema problema, za ubuduce cu videti.
Iako sam uzeo plavu boju sa onom reljefom, otisci ipak ostaju, a i klizav je strasno. A funkciju ovog zarobljenog displeja nisam nikad shvatao, niti cu. Teško #ranje, po meni.
Inače, ovaj watch gt što dolazi uz fon 'ladno nema bežično punjenje?

Poslednja izmena:
Mogu da se vide ćoškovi i gornji deo ekrana je svetliji u odnosu na donji. Ali nije kako sam mislio da će biti.

Pozdrav drugari

Ja napisao ceo roman i vidim da to nije objavilo, mrzi me svw ponovo da pišem

Uglavnom sam izneo svoje lične impresije sa Mate 10 pro posle godinu dana korišćenja. Hteo sam da uzmem u Decembru Mate 20 pro preko Telenor banke, al mi pade pre mesec dana Mate 10 pro i napukne mi ekran a zamena u pro mobiju košta 26000, tako da se ne isplati i naravno da sam odlepio, a bas sam želeo da ga prodam, otplatim rate i uzmem Mate 20 pro sa kojim sam oduševljen, al do sledećeg decembra ništa, a tada će verovatno biti već i Mate 30 haha

Poslednja izmena od urednika:
Pa kakve su ti impresije ukratko? Ja se razmišljam da sad uzmem m10 pro ili da ipak čekam još da padne cijena m20 pro.

Upravo javili Vip počeo isporuku, čeka me paket. Ako stignem da ga uzmem večeras biće igranka do pola noći [emoji23]

A naoštrio sam se ako danas ne isporuče da uzmem XR...

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Ipak su dali flip cover kao poklon. Aj napiši kako leži fon u futroli.

Nazad
Vrh Dno