East46
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014
- Poena
- 325
Pa dal' se to ovako radi?Dobices, izgleda da selektivno pustaju. I ja sam na Telenoru...
Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka
Pa dal' se to ovako radi?Dobices, izgleda da selektivno pustaju. I ja sam na Telenoru...
Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka
Ne znam... Nisam proveravao, samo mi je automatski ponudio instalaciju. Probaj OTA... mozda mozes tako.Pa dal' se to ovako radi?
Sta znam... u odnosu na sve ostale do sad i u ovoj klasi ovo je zapanjujuce dobro. Makar je to neko moje iskustvo, zato sam ostao na androidu. Inace bih se vratio na ios.Mislio sam na način kako Huawei to sprovodi.
Onda je neki glich... Mozda da kontaktiras podrsku pa da im signaliziras na problem. Ili da probas reset telefona na fabricka podesavanja. Mozda se vrati na staro pa opet update.^
^
Nisi čitao moje postove od pre par sati. Pustili su mi apdejt, preuzeo sam ceo fajl od skoro 3 GB i nakon toga nije hteo da pokrene apdejt. Sad mi više i ne nudi apdejt, već piše da sam na najnovijoj verziji iako sam na android 7. Nije rutovan telefon, nije otključan bootloader niti išta slično.
Jao, mrsko mi da to sad radim [emoji20]
Da da mislilo se na p10l. Zena igrom slucaja ima p10l I kruni seCitiram korisnika "danijell" sa 23. strane: "Nadam se da vam se nece okruniti tanka lajsna oko ekrana, tj deo koji spaja ekran sa aluminijumskim delom kucista. Plasticna je i tanka, pa lako pukne. Drugaru 1cm te lajsne otpalo pa ruzno izgleda." E sad vidm da je nesto on hejtovo ovaj telefon pa se iskreno nadam da je taj njegov drug imao P10L.![]()
+1Da da mislilo se na p10l. Zena igrom slucaja ima p10l I kruni se.
Da hejtujem I dalje. Ne vidim svrhu kupovine ovog fona pored npr redmi note 5...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nisam. Čekam odgovor od Huawei vezano za žutu mrlju na ekranu. Slao sam im mail u petak, pa čekam da vidim šta će da mi odgovore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari