Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

@GSM Izdade me kad mi je najvise trebao [emoji3]! Instalirao sam Sygic pa cu videti dok ne srede igo.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Mislio sam na način kako Huawei to sprovodi.
Sta znam... u odnosu na sve ostale do sad i u ovoj klasi ovo je zapanjujuce dobro. Makar je to neko moje iskustvo, zato sam ostao na androidu. Inace bih se vratio na ios.
Bice update za koji dan... mislim da je vise do nasih operatera nego do Huawei-a.

Ako ti je za utehu, nema tu nešto mnogo razlika vizuelno.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Pozdrav svima,
Potpuno sam oduvan ovim telefonom i razmisljam o kupovini.
Jedna stvar koja me interesuje je ziroskop - vidim da se pominje kao ozbiljan nedostatak, ali mi nije jasno sta zaista predstavlja, pa ako neko moze blize da mi objasni i da li ima uticaja na koriscenje GPSa?

^
^

Nisi čitao moje postove od pre par sati. Pustili su mi apdejt, preuzeo sam ceo fajl od skoro 3 GB i nakon toga nije hteo da pokrene apdejt. Sad mi više i ne nudi apdejt, već piše da sam na najnovijoj verziji iako sam na android 7. Nije rutovan telefon, nije otključan bootloader niti išta slično.

^
^

Nisi čitao moje postove od pre par sati. Pustili su mi apdejt, preuzeo sam ceo fajl od skoro 3 GB i nakon toga nije hteo da pokrene apdejt. Sad mi više i ne nudi apdejt, već piše da sam na najnovijoj verziji iako sam na android 7. Nije rutovan telefon, nije otključan bootloader niti išta slično.
Onda je neki glich... Mozda da kontaktiras podrsku pa da im signaliziras na problem. Ili da probas reset telefona na fabricka podesavanja. Mozda se vrati na staro pa opet update.

Sačekaj malo. Možda se sutra sredi.

Skoro sam bio prelomio da kupim ovaj mob i onda procitam na jednoj od strana da se nekome okrnjilo 1cm plastike koja ide oko ekrana a da pritom nije ispadao. Da li je moguce da je i ovde isti problem kao kod P10 Lite modela kod koga je to bas masovna pojava, video licno na dva primerka i to prilicno nova. Zbog toga sam i odustao od P10 Lite-a. Ako mogu korisnici ovog moba da mi odgovore kakva je situacija kod njih. Hvala unapred.

Iskreno pratim temu i ne secam se da je neko pominjao tako nesto.

Samo cu ti reci jednu stvar... pre neki dan izlazeci iz kola ispao mi je tel iz dzepa direktno na ekran sa oko 1m visine. Ostecena mi je samo fabricka folija a telefonu ni tackice. Inace drzim ga u najobicnijem silikonskom tankom kejsu...

Toliko o losoj izradi...

A ti sam odluci sta ti je najbolje, ja kazem da nema nikakvih problema.

Citiram korisnika "danijell" sa 23. strane: "Nadam se da vam se nece okruniti tanka lajsna oko ekrana, tj deo koji spaja ekran sa aluminijumskim delom kucista. Plasticna je i tanka, pa lako pukne. Drugaru 1cm te lajsne otpalo pa ruzno izgleda." E sad vidm da je nesto on hejtovo ovaj telefon pa se iskreno nadam da je taj njegov drug imao P10L. :)

Telefon je kvalitetno odradjen, nista ne krcka, ne uvija se. Uzmi ga u ruku u mts i proveri.

Na p10 lite jeste problem ta lajsna koja hoće da se okrnji, meni se to desilo. Na Mate 10 lite ta lajsna je mnogo bolje odrađena, kao i da je nema, tako da budi bez brige.

Poslednja izmena:
Ma cudno mi je svakako bilo posto sam video i drzao telefon u ruci i deluje bas cvrsto a onda procitam to za ovu lajsnu oko ekrana. Drago mi je da to ipak nije neki masovni slucaj kao kod P10L. Uzgred juce videh u telenoru na izlozbenom aparatu stigao Oreo. :)

I ovde je svuda stigao...
Osim kod omtw...

Meni jos ne stize, mts

Ista situacija i kod mene.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Citiram korisnika "danijell" sa 23. strane: "Nadam se da vam se nece okruniti tanka lajsna oko ekrana, tj deo koji spaja ekran sa aluminijumskim delom kucista. Plasticna je i tanka, pa lako pukne. Drugaru 1cm te lajsne otpalo pa ruzno izgleda." E sad vidm da je nesto on hejtovo ovaj telefon pa se iskreno nadam da je taj njegov drug imao P10L. :)
Da da mislilo se na p10l. Zena igrom slucaja ima p10l I kruni se :).
Da hejtujem I dalje. Ne vidim svrhu kupovine ovog fona pored npr redmi note 5...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da da mislilo se na p10l. Zena igrom slucaja ima p10l I kruni se :).
Da hejtujem I dalje. Ne vidim svrhu kupovine ovog fona pored npr redmi note 5...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
+1
I ja se debelo razmišljam da prodam M10L i uzmem XRN5. U stvari, ne razmišljam već sam rešio, sutra već ide na oglas mate

Jel ima neko da nije dobio oreo?

Pa sta se to desava?

Poslednja izmena:
@omtv
Nisi ga prodao?

Nisam. Čekam odgovor od Huawei vezano za žutu mrlju na ekranu. Slao sam im mail u petak, pa čekam da vidim šta će da mi odgovore.

Ima li ovlašćeni servis u Nišu? Da ga odneseš direktno.

Nisam. Čekam odgovor od Huawei vezano za žutu mrlju na ekranu. Slao sam im mail u petak, pa čekam da vidim šta će da mi odgovore.

Pa nema šta, to podleže garanciji. Nosi i zameni...

Nazad
Vrh Dno