Ovo sa brightness sam i ja primetio. To je pocelo kada se instalirao ovaj novi apdejt,dok je bio stari to uopste nije bilo.Malopre sam izvrsio update. Osecam malo poboljsanje, fluidniji je, malko, a ostalo manje-vise isto.
Samo mi jedna stvar upada u oci - kad koristim neku aplikaciju sa belom pozadinom - phone, poruke, tapatalk... Kao da mi samo nekako smanji brightness, a kad izadjem iz te app je sve kao pre. Nije automatic brightness, nije eye comfort, nista nije ukljuceno za sta znam. Ne razumem o cemu se radi..
Jel ima neko resenje mozda ?
Mislis da ti smanji jacinu osvetljenja kad udjes u app? Evo gledam kod mene i ne primecujem nista takvo. Ukljucen mi je auto brightnes... mozda je do toga?Malopre sam izvrsio update. Osecam malo poboljsanje, fluidniji je, malko, a ostalo manje-vise isto.
Samo mi jedna stvar upada u oci - kad koristim neku aplikaciju sa belom pozadinom - phone, poruke, tapatalk... Kao da mi samo nekako smanji brightness, a kad izadjem iz te app je sve kao pre. Nije automatic brightness, nije eye comfort, nista nije ukljuceno za sta znam. Ne razumem o cemu se radi..
Jel ima neko resenje mozda ?
Mislim da je neko već pisao na forumu da je održavanje aplikacije napušteno...Da li neko koristi Benchmark app?
Meni neće da uđe u vest kad kliknem na naslov, ili otvori vest i odmah zatvori.
Ovo mi se dešava od kada je stigao Oreo. Bar mi se tako čini.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Potvrđujem...Stigle su i mogu da se deinstaliraju.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
A sta je nenormalno, jel nesto lose radi ili ?Drugari,
da imam problemcic sa ovim telefonom, vec sam pisao o tome. Ukratko pise da je phone model neo-l21c900b104. Da li neko zna kako da odradim rebrading ili rutovanje ili bilo sta slicno kako bi telefon bio normalan![]()
Paa koja ti je verzija telefona? Sa jednom ili dve sim kartice? Ako ne mozes da otvoris tray onda nosi u neki servis da pokusaju oni. Jer kad se ubaci naopacke recimo micro sd zaglavi se ispod rama telefona pa onda servis nekad mora da rastavlja tel.Pozdrav,
Imam probelm, pokusao sam danas da ubacim drugu sim karticu i onaj trej se zaglavio, tako da nema sansi da se otvori. Da li je neko imao slicna problem i zna li nekog ko moze da resi?
Ma radi dobro, ali pokazuje nenormalne stvari. Kao da ima 3gb rama neka bzvz rezolucija. Ne moze da se napravi huawei id. Ne stizu update, cak se telefon zove neo-l21 [emoji23]A sta je nenormalno, jel nesto lose radi ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari