Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Ja bih išao na Huawei global ili zemlju odakle je došao. Beše Švajcarska?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Da iz svajcarske. Nasao sam negde da je taj rom neki global.
Dobio sam od njih code za otkljucavanje bootloader. Pa sam mislio da ga rutujem i da upisem novi rom.
To je ono sto sam uspeo da skontam. E sad he pitanje kako to odraditi

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Huawei je napisao da nemaju pojma o cemu se radi. Mobis zvanicni servis huawei je rekao da neservisiraju navedeni model. Na xda sam nasao svasta, ali posto sam totalni noob sto se toga tice malo sta razumem

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pro mobi je zvaničan takodje probaj kod njih, ja imam samo reči hvale pogotovo za Novi Sad. Skoro sam reklamirao P9 lite mini, izašli su mi u susret iako nisam imao fiskalni niti pisanu garanciju.

Da li je punjac koji ide uz telefon neki "super mega giga brzi" ili se radi o najobicnijem punjacu? Uspeo sam da izgubim originalni punjac... [emoji23]

Da li je punjac koji ide uz telefon neki "super mega giga brzi" ili se radi o najobicnijem punjacu? Uspeo sam da izgubim originalni punjac... [emoji23]

Običan punjač. Ni sam telefon ne podržava brzo punjejenje, tako da...

+1
Ne zove se brzi, ali nije spor.

Ko je pre ovoga koristio neki model sa pravim brzim punjenjem, ovaj zna da bude gnjavež. Pričam iz ličnog iskustva.
Čovek je pitao da li da kupi novi brzi punjač, ja mu kažem da nema potrebe jer mu telefon ne podržava brzo punjenje. Što ne znači da ne treba da kupi kvalitetan punjač, a najbolje ako nađe originalni za ovaj model.

Ko je pre ovoga koristio neki model sa pravim brzim punjenjem, ovaj zna da bude gnjavež. Pričam iz ličnog iskustva.
Čovek je pitao da li da kupi novi brzi punjač, ja mu kažem da nema potrebe jer mu telefon ne podržava brzo punjenje. Što ne znači da ne treba da kupi kvalitetan punjač, a najbolje ako nađe originalni za ovaj model.
Gresis... Ja moj punim na 2A i sasvim mi je ok vreme punjenja.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

U delu gde govoris da se sporo puni telefon... U odnosu na starije modele telefon se brze puni...

To je stvar lične percepcije. Prethodni telefon mi je bio P10 lite koji je imao brzo punjenje, i punio bateriju za 1h 10 min. Tako da mi sad na ovom modelu, gde se baterija puni skoro pa duplo duže, to deluje dosta sporo. Opet kažem, to je moja lična percepcija, nekome je to možda brzo, meni nije.

Ne očekujem tu ništa spektakularno. Možda na najjačim modelima. Više marketing.

Planiram da kupim M10l, jel moze neko ko koristi ovaj telefon da mi kaze svoje iskreno misljenje o telefonu?
Inace ne planiram da dam vise od 250e, pa ako postoji neki telefon u tom rangu sa M10l, preporucite slobodno. :)

Pozdrav svima. Da li mi moze neko reci kako vam se telefon ponasa nakon nekoliko meseci koriscenja? I naravno nakon update-a na Oreo? Zeleo bih da uzmem ovaj telefon (doduse, citajuci razne recenzije vidim da su misljenja podeljena i da ga neki kude zbog pregrevanja, generalno opadanja performansi, dok ga drugi, pak, hvale). Hvala na odgovorima.

Telefon zadovoljava sve potrebe prosecnog korisnika definitivno. Radi sve ok i na zadovoljavajucem nivou. Meni od prelaska na Oreo baterija bolje drzi ali kao da je malo usporio. Trebao bi odraditi factory reset, ali me mrzi da sve podesavam ponovo pa tako vozim vec mesec dana.

Telefon je bas dobar. Koristim ga za posao ( razgovori, poruke, e mail, viber, office...) Radi odlicno i nema bagova.

Pozdrav svima. Da li mi moze neko reci kako vam se telefon ponasa nakon nekoliko meseci koriscenja? I naravno nakon update-a na Oreo? Zeleo bih da uzmem ovaj telefon (doduse, citajuci razne recenzije vidim da su misljenja podeljena i da ga neki kude zbog pregrevanja, generalno opadanja performansi, dok ga drugi, pak, hvale). Hvala na odgovorima.
Ljudi mesaju pregrevanje sa normalnim zagrevanjrm prilikom intenzivnijeg koriscenja. A sve to usled metalnog kucista, koje lakse odaje toplotu nego plastika... A generalno nikakvih zamerki nema na telefon sa moje strane. Brz, fluidan, dobra izrada, baterija sjajna... radi ono za sta je napravljen.

Stvarno, to pregrevanje nema veze s'mozgom.

Da, gotovo sigurno ste u pravu sto se tice pregrevanja. Interesovala su me misljenja direktno od korisnika...jer sto vise citam i informisem se, to se vise sludim. Super sto ste pomenuli i da ste zadovoljni baterijom i ostalim performansama. Hvala veliko jos jednom.

Odličan telefon. Tokom prvih 6 meseci korišćenja nije ni štucnuo. Posle prelaska na Oreo u početku bio malo sporiji, sada je OK.

Ja sam prezadovoljan telefonom koristim ga od februara. Baterija je odlicna kao sto su gore pomenuli prlaskom na oreo jos vise drzi. Pregrejanje nisam ni osetio a umem tako nekada na yt da budem i po 2 sata na njemu :D

Jel moze neko da mi kaze koliko traje punjenje telefona?
M10l ili Xiaomi Mi A2 ?

Obrisan ti je post iz jedne teme gde si isto pitanje postavio, sad uzmeš i postaviš opet na mesto gde ne treba.

Imaš deo šta da kupim, tamo pitaš.

Ovo je tema telefona.

To sporo punjenje me i najvise odbija... :/
Ako pogledas bilo koji drugi telefon ranije generacije videces da se mnogo duze pune od m10l... Ovo moze da se okarakterise kao srednje brzo punjenje. Mada meni je potpuno nebitno to super brzo punjenje... Svako od nas manje vise ima eksternu batetiju pa mi brzo punjenje ni najmanje ne treba. A telefon ima sjajnu autonomiju tako da ce se slucaj sa praznom baterijom tesko desiti a da ne predvidis to....

Vrh Dno