Pro mobi je zvaničan takodje probaj kod njih, ja imam samo reči hvale pogotovo za Novi Sad. Skoro sam reklamirao P9 lite mini, izašli su mi u susret iako nisam imao fiskalni niti pisanu garanciju.Huawei je napisao da nemaju pojma o cemu se radi. Mobis zvanicni servis huawei je rekao da neservisiraju navedeni model. Na xda sam nasao svasta, ali posto sam totalni noob sto se toga tice malo sta razumem
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Običan punjač. Ni sam telefon ne podržava brzo punjejenje, tako da...Da li je punjac koji ide uz telefon neki "super mega giga brzi" ili se radi o najobicnijem punjacu? Uspeo sam da izgubim originalni punjac... [emoji23]
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Pa nije najsporiji, puni se sasvim solidnm brzinom.Običan punjač. Ni sam telefon ne podržava brzo punjejenje, tako da...
Gresis... Ja moj punim na 2A i sasvim mi je ok vreme punjenja.Ko je pre ovoga koristio neki model sa pravim brzim punjenjem, ovaj zna da bude gnjavež. Pričam iz ličnog iskustva.
Čovek je pitao da li da kupi novi brzi punjač, ja mu kažem da nema potrebe jer mu telefon ne podržava brzo punjenje. Što ne znači da ne treba da kupi kvalitetan punjač, a najbolje ako nađe originalni za ovaj model.
Ljudi mesaju pregrevanje sa normalnim zagrevanjrm prilikom intenzivnijeg koriscenja. A sve to usled metalnog kucista, koje lakse odaje toplotu nego plastika... A generalno nikakvih zamerki nema na telefon sa moje strane. Brz, fluidan, dobra izrada, baterija sjajna... radi ono za sta je napravljen.Pozdrav svima. Da li mi moze neko reci kako vam se telefon ponasa nakon nekoliko meseci koriscenja? I naravno nakon update-a na Oreo? Zeleo bih da uzmem ovaj telefon (doduse, citajuci razne recenzije vidim da su misljenja podeljena i da ga neki kude zbog pregrevanja, generalno opadanja performansi, dok ga drugi, pak, hvale). Hvala na odgovorima.
Kod mene je od prilike 1:30h sa 14 na 70%...Jel moze neko da mi kaze koliko traje punjenje telefona?
M10l ili Xiaomi Mi A2 ?
Ako pogledas bilo koji drugi telefon ranije generacije videces da se mnogo duze pune od m10l... Ovo moze da se okarakterise kao srednje brzo punjenje. Mada meni je potpuno nebitno to super brzo punjenje... Svako od nas manje vise ima eksternu batetiju pa mi brzo punjenje ni najmanje ne treba. A telefon ima sjajnu autonomiju tako da ce se slucaj sa praznom baterijom tesko desiti a da ne predvidis to....To sporo punjenje me i najvise odbija... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari