Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Veliki ekran samo u pocetku smeta, posle se lako navuces. Bar je u mom slucaju tako bilo. Mislim da je 4500 mala razlika i ja bih sigurno isao na nesto bolje.

Samo razlika u količini memorije vredi više od 4500.
Ekrani i nisu nešto preterano različiti po veličini, a da se mnogo oseti u ruci.
I moja preporuka M10L, uz ogradu da P smart nisam koristio.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Kod mene dual sim iz slobodne pridaje, Telenor primarna kartica ali namam apdejt. Ali se zato pojavila žuta fleka na ekranu, negde baš između power i vol down tastera baš uz sam bezel. Moraću do servisa popodne. Baš se iznervirah sad kad sam uočio.

Sama od sebe ili zbog nekog udarca?

Sama od sebe. Nije mi padao do sad nijednom ovaj telefon, niti išta slično.
Kad je tamna pozadina i ne primećuje se, ali na beloj pozadini se baš vidi.

Poslednja izmena:
Ekran je u pitanju, koliko se secam u pitanju je lepak koji drzi spojene slojeve ekrana. Iphone 5 je imao takve probleme... mislim da podleze garanciji.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Ekran je u pitanju, koliko se secam u pitanju je lepak koji drzi spojene slojeve ekrana. Iphone 5 je imao takve probleme... mislim da podleze garanciji.

Da lezi pod garanciju ja sam na sony menjao dva puta ekran zbog te zute bolje pojavi se zbog pregrevanja

Moguće da je od lepka jer je kao traka vertikalno uz samu ivicu ekrana, a po sredini se malo širi ka sredini ekrana. Ne bi trebalo da je pregrevanje u pitanju jer igrice ne igram niti držim telefon ispod šoferke da mi služi kao navigacija. Baš pazim na te stvari

Nema to veze. Losa kontrola kvaliteta i to je to.

Kakav problem imas i ko se tebi obratio?

Problem nemam ali providno je da ucestvujes u diskusiji samo kad treba da zapocnes pljuvanje po telefonu. Zadnji put si bio ovde kad se zapocela pljuvacina po kameri i kcalitetu fotki...

Hajde sad... da li apple i samsung nemaju probleme sa ekranom koji je gore naveden?

Da li sam ja rekao da nemaju problem?

Nosio sam danas telefon u servis, i kaže mi serviser da je žuta fleka najverovatnije nastala od potiska na taj deo ekrana. Postoji i druga mogućnost da je od pregrevanje ali je manja verovatnoća. Kaže, ako je potisak, možda se u roku od par dana i povuče i da nestane samo od sebe. Ako je od pregrevanje onda će verovatno i da se proširi vremenom. Ostalo je na tome da ispratim par dana pa da vidim šta će da se desi. Sad ga nesto gledam i imam utisak da se malo smanjila fleka. Videću sutra kakva je situacija.

Hvala svima na odgovorima. :) Samo jos jedno pitanje. Da li je istina da ovaj telefon nema ni nfc i ziroskop?

Nema NFC, ziroskop, 4g+, wifi na 5 GHz, brzo punjenje, 3G za sekundarni SIM. Sve to je imao moj prethodni telefon P 10 lite (osim ovog zadnjeg).

Poslednja izmena:
Steta za sve ove nedostatke, mada opet kako za koga nedostatke, mozda neko nikad nece ni iskoristiti sve ovo. Negde dobijes negde izgubis. P smart recimo koji je vrlo slican model m10l, ima i nfc, ziroskop i 4g+, ovo za sekundarni sim nemam pojma da li ima ali ima i 3/32gb za razliku od mate 4/64gb. Sad da li ici i doplatiti za mate zbog 4gb rama (64gb interne mi nije toliko bitno) ili zbog ovih ostalih stvari na p smart? Gledajuci neke testove na youtube-u razlika je minorna pa cak je i nema u dosta slucajeva u performansama verovatno zahvaljujci novijem sistemu ili nekoj boljoj optimizaciji, ko ce ga znati. Razmislicu jos koji dan mada me mate nesto vuce. :) U svakom slucaju hvala jos jednom svim clanovima na odgovorima. :) Pozdrav svima.

Evo ga stigao 8 na mts (dual)

Sto rece Mickk, sve posle update-a radi kako treba :) Ja sam ga sinoc skinuo (isto mts dual) i danas ga ceo dan drndam :D i fotkam posto sam na godisnjem i sve sljaka ok. Sto se mene tice, skroz sam zadovoljan :) (naravno da nije kao top modeli, ali za ove pare zaista sasvim pristojna kupovina).

Stigao i kod mene. Mnogo mi sad da preuzimam 2.7 GB preko mreže, čim dođem kući puštam ga da se skida preko wifi

Sve prošlo ok. Sad se trudim da nađem razlike.

iGo vise ne radi, crn ekran.... Moracu da pronadjem drugi apk.

Preuzeo sam paket za ažuriranje, nekih 10ak minuta mu je trebalo i kad je završio preuzimanje očekivao sam da će krenuti sa ažuriranjem, međutim ne dešava se ništa. Sad mi i opet pokazuje da ne postoji ažuriranje???!!!wtf

f20f3de40ef383c3570fb761ef9318a3.jpg

Poslednja izmena:
?
Mi pokupili sve primerke. [emoji41]

Evo sad sam ga prikačio na komp, HiSuite kaže da sam na poslednjoj verziji softvera. Postali su teška g****a
[emoji243][emoji243][emoji233][emoji233][emoji230][emoji230]

Poslednja izmena:
Kod mene jos nista mts dual sim ali telefon ke uzet u vipu :D

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Evo sad sam ga prikačio na komp, HiSuite kaže da sam na poslednjoj verziji softvera. Postali su teška g****a
[emoji243][emoji243][emoji233][emoji233][emoji230][emoji230]
Dobices, izgleda da selektivno pustaju. I ja sam na Telenoru...

iGo vise ne radi, crn ekran.... Moracu da pronadjem drugi apk.

Probaj maps.me - radi na 8-ici bez problema i posle uldate-a i rade mape offline naravno. Ja bas malo na putu upravo i poskidao sve sto mi treba i radi skroz korektno :)

Nazad
Vrh Dno