Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Verovatn to ide od želje da se pripada grupi korisnika o kojima proizvođač "vodi brigu". Za razliku od mora onih na koje su android prouzvođači u startu zaboravili, već sa početnom distribucijom telefona.
Takođe, ništa loše od želje da uređaj bude update.
Za Oreo sam i ja čuo da nema vidljivih poboljšanja. Više očekujem od emui 8. Mada, postavio sam par postova ranije spisak noviteta.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Kad sa Windows Phone-a, gde ne samo da su te zaboravili developeri aplikacija, tvorac sistema, i Bog, dodjes negde gde dobijas redovan update, koji nije downgrade, kao sto je Microsoft znao da radi.. pocnes da cenis to. Update na najnoviju verziju softvera je znak da se takoreci "i dalje misli na tebe i tvoj uredjaj", da se tako plasticno izrazim. A ako ne donosi kozmeticke promene, ne znaci da nema niceg korisnog..

Stigao update... Emui 8.0 i Android 8.0

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Kod operatera stigao?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Telenor... Upravo instalirao.

Ima promena na bolje ali definitivni promasaj je ukidanje floating dock-a i ubacivanje navigation button koje je potpuno obesmisljeno sa polovicnom funkcijom.

Dobra stvar je opet apple prepisivanje sa recimo duzim pritiskom na ikonu mail aplikacije gde odmah moze da se ide na kreiranhe mejla.

ljudi vec pitaj ovo pitanje , nisam dobio odgovor pa reko daj da pitam jos jednom. Kako da resim problem sa proxymiti senzorom , otkljuca mi se kada telefon stavim na rame i onda obrazom pozivam druge telefone ,prekidam vezu i slicno.
Prezadovoljan sam telefonom samo ovaj problem imam

ljudi vec pitaj ovo pitanje , nisam dobio odgovor pa reko daj da pitam jos jednom. Kako da resim problem sa proxymiti senzorom , otkljuca mi se kada telefon stavim na rame i onda obrazom pozivam druge telefone ,prekidam vezu i slicno.
Prezadovoljan sam telefonom samo ovaj problem imam
Moguce da je sam senzor falican sto nije isključeno. Mozda je najpametnije da ga odneses u servis da ga provere kako treba.

Moguce da je sam senzor falican sto nije isključeno. Mozda je najpametnije da ga odneses u servis da ga provere kako treba.

Ma radi on extra, nego cim odmaknem 2 cm od njega glavu on upali i aktivira ekran :)

Tako je i na Honoru 8. Koliko si mislio da možeš ga odmakneš od glave? Pola metra?

[emoji16][emoji423][emoji336]

Sent from my Honor 8

Tako je i na Honoru 8. Koliko si mislio da možeš ga odmakneš od glave? Pola metra?

[emoji16][emoji423][emoji336]

Sent from my Honor 8
Ma znam , nego navikao ceo zivot dok sam za kompom i pricam da telefon drzim na ramenu ali me zeza sto je senzor sa leve strane ekrana :))

Jutros mi prijavi update na dual sim, mts. Ja posle da azuriram kad ono nema. Tu je to, verovatno pustaju pa nesto cackaju. Mislim da je 2,7gb prijavio da je update veliki.

Isti slučaj. Ja baš nedavno uzeh dual sim u mts-u i meni je još na 133 :D Imam dostupan update na 137 a juče mi je pokazao da je i 8-ica dostupa, a danas je nema (tj. imam 137 opet).

Za sada sam veoma zadovoljan sa telefonom i kako radi, pa nešto nisam ni planirao da radim update...Prvo da vidim kako će da se pokaže u praksi :D

Isti slučaj. Ja baš nedavno uzeh dual sim u mts-u i meni je još na 133 :D Imam dostupan update na 137 a juče mi je pokazao da je i 8-ica dostupa, a danas je nema (tj. imam 137 opet).

Za sada sam veoma zadovoljan sa telefonom i kako radi, pa nešto nisam ni planirao da radim update...Prvo da vidim kako će da se pokaže u praksi :D

Sa svim dodatcima radi fluidno kao i do sad, baterija je sjajna nema drain-a...neverovatno ali radi bez problema posle update-a

Zašto neverovatno?
Do sada su svi update-ovi prolazili bez problema. Takođe, Oreo uglavnom prolazi bez problema.

Neverovatno kažem zbog celokupnog Android doživljaja. Do M10L nikada nisam imao stabilan sistem i uvek je negde bilo problema...kamera, fluidnost, baterija, neažurnost i td. Ovo je prijatno iznenađenje...makar za mene.

E to da, u pravu si.

Mts ,dual sim i dalje nista od update :-((((

Ni moj dual SIM kupljen u slobodnoj prodaji, još uvek ništa

Moj burazer ručno proverio i izbaci mu ovo. I ja isto mts i još ništa...
505c67908ca0c7a8454ee3aa00009e9b.jpg

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

A na kojoj je on mreži?

Mislio sam da si se nadovezao na postove iznad kad si rekao "i ja isto mts"...
Ja ko lud pritiskam Check for updates i ništa.
Da prebacim na srpski? :)

Pozdrav svima. Ako moze mali savet. Danas otisao do vip-a da pogledam huawei p smart medjutim danas vip spustio cene telefona i naravno pogledam prvo koliko je mate 10 i vidim da mu je cena pala drasticno. Razlika izmedju ova dva telefona je oko 4500. To jesu zapravo slicni telefoni stim sto je mate veci (sto meni malo smeta) ali ima 4/64 za razliku od p smart-a 3/32. Presao sam dobar deo foruma, youtub-a, procitao i video i ovo i ono. Neka razlika u brzini u uporednim testovima nije velika. Ali ne znam koliko je to sve merodavno pa rekoh da pitam na svima nam dragom benchmark-u. :) Vredi li doplatiti tih 4500 i kolika realna razlika moze biti izmedju 3 i 4gb ram-a? Hvala i izvinjavam se unapred ako nije bas mesto za pitanje.

Pozdrav svima. Ako moze mali savet. Danas otisao do vip-a da pogledam huawei p smart medjutim danas vip spustio cene telefona i naravno pogledam prvo koliko je mate 10 i vidim da mu je cena pala drasticno. Razlika izmedju ova dva telefona je oko 4500. To jesu zapravo slicni telefoni stim sto je mate veci (sto meni malo smeta) ali ima 4/64 za razliku od p smart-a 3/32. Presao sam dobar deo foruma, youtub-a, procitao i video i ovo i ono. Neka razlika u brzini u uporednim testovima nije velika. Ali ne znam koliko je to sve merodavno pa rekoh da pitam na svima nam dragom benchmark-u. :) Vredi li doplatiti tih 4500 i kolika realna razlika moze biti izmedju 3 i 4gb ram-a? Hvala i izvinjavam se unapred ako nije bas mesto za pitanje.
Sve u svemu ako uzmeš mate 10 lite - nećeš pogrešiti - eto kratko i jasno !!!

Poslato sa mog "Huawei mate 10 lite-fableta:))"

Vrh Dno