Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Mora se dodati i da su Huawei "objektivno" najlepsi :D
 
Па ако се сат носи само на тренингу онда слажем се, естетика није битна уоште.
Sa GT2 sam prešao na Garmin FR945.
Skuplji (retail cena kod nas) od svih satova pomenutih u ovoj temi, ekran izgleda kao iz prošlog milenijuma, nema mikrofon, lošije prati san od GT2 i opšte je prihvaćeno da je ružniji od bilo kog sata...

E, pa ja ga skidam svakih 2-3 dana na 15-20 minuta, da dopunim bateriju, potpuno sam zadovoljan funkcijama i toliko ga koristim, da za sledeći, ne pitam šta košta.

Estetika - subjektivno.
Funkcionalnosti - subjektivno.
 
Ja cu GT2 ako ne crkne da zamenim kad operateri dozvole isti esim broj i na telefonu i na satu u isto vreme.
 
Da li neko trenutno koristi GT3 pro (Titanium) sa najnovijim updatom Harmony OS 2.1.0.389.

Cim sam uzeo nov sat uradio je update na tu verziju, ali od toliko hvaljene baterije koja moze da traje 10-15, za sada ni traga ni glasa.
Najvise sto sam uspeo (i to sa gasenjem svih senzora, allways on ugasen, bez razgovora preko sata..., maltene samo sat i brojac koraka) su 4 dana.Sticem utisak da nema velike razlike kada svi senzori rade non stop (puls, sleep, o2...). Radio sam i hard reset sa default watch face i nema razlike.
Cak i tokom noci kada se ne koristi pojede 10-12%.
Po netu citam da je nov update napravio problem sa baterijom, nesto vuce, ali jako malo komentara nalazim sto mi je cudno s obzirom da je ovaj update izasao pre mesec dana.

Tnx,
 
Procitah celu temu i pratio sam detaljno upustva za skidanje n hhealtha, ali nikako ne uspevam da instaliram watch faces skinute sa interneta.
Dodjoh do dela gde, stavim add watch face izaberem skinuti fajl iz memorije telefona i nista se ne desava.
Samo se resetuje aplikacija.
Da li neko ima neko resenje za to
 
Ja se uopste ne slazem da sat nije modni detalj ,od kada se pojavio.je bio upravo to plus sto je pokazivao vreme ,nesto kao danas mobilni telefoni.Doduse vecina ga nije mogla priustit na pocetku vec samo visa klasa ,zato je imao izradu kvalitet itd sjajnu za to vreme
U danasnje vreme je tek modni detalj
Jer kako shvatiti da ljudi ga placaju cak i stotine hiljada dolara eura da bi videli vreme i meseceve mene itd i ok ko boli neka izvoli za svoje novce
Tako da 600e je smesna cifra za odlican kvalitetetan smartwatch ,koji ce me bar osloboditi obaveze buljenja u telefon,omoguciti mi da ponesem.neki fajl,slusam muziku itd itd a da ne moram vadim cigle od telefona ili ga uopste nosim
Promenim skin kais i eto kao novi model sa pametnim mogucnostima
Buducnost definitivno voleli neki to ili ne
 
Malo suludo diskutovati dalje na tu temu.
Nekome su cipele modni detalj a nekome da se ne iskvasi noga i nebitan je izgled. Ja sam uvek išao mokrih nogu zimi da bi cipatika bila lepša, što ne znači da je to ispravno 😁

@Dovla23 ne znam sta da ti kažem... Ja sam imao isti problem na Samsungu, connection error, oa sam izbrisao sve Huawei storove heltove itd i onda promenio izvor downloada tih aplikacija i radi sad bez problema. Ako nađem apk poslacu ti
 
Treba ti i Huawei hms core.
 
Hvala. Pokusacu, instalirao sam jedno 5 verzija do sada.
Sve pobrisem instaliram modifikovani health pa hms core, sve prodje uredno ali nece da skin menja, samo resetuje aplikaciju kada treba da ucita novi skin tj instalira.
Telefon je xiaomi 7 redmi
 
Za modovani health , ne treba hms core... Vec ga ima u sebi. Samo taj modovani se instalira i treba kineski nalog.
 
Moj GT2 star dve i po godine pustio vodu. Neocekivano s obzirom na to da je u super stanju, nikad udaran ili slicno. Trebalo je par dana da se sve osusi i da ponovo proradi. U servisu kazu da je gotov jer kad puste vodu malo im ostane zivota. Za sada sve radi kao i inace. Cekam da skroz crkne i uzimam Apple Watch.
 
Da li se trenutno više isplati uzeti GT2 Pro ili GT3? Vidim da su im karakteristike manje-više slične, cena takođe (malo u korist GT3), GT2 Pro ima bolju izradu, ali GT3 će imati podršku i update do pojave naredne verzije barem. Iskustva onih koji imaju GT2 Pro (pošto malo ipak naginjem ka njemu)...?
 
Gt2 pro - bolji kvalitet izrade, pogotovo ekran od safirnog stakla, kod obicnog GT3 je prilicno "nezan". Ispeglana platforma (LiteOS) koja je nazalost na kraju zivotnog ciklusa tj podrske.

GT3 - noviji Harmony OS (baziran na LiteOS-u, fakticki skin preko LiteOS-a) koji ce imate podrsku u narednim godinama. Bolji senzori i pracenje sportskih aktivnosti.
 
Resih problem posle par dana, na kraju je ispalo da skinuti skinovi moraju biti u posebnom folderu na telefonu, koji ne sme da bude u sklopu foldera download.
Eto kod mene je to pravilo problem
Hvala svima na pomoci
 
Kada sat ima bezicno punjenje, baterija nije nikakav argument. Spustis dok se tusiras ili njashKe i on se dopuni. A ni na odmor ne nosis punjac jer moze preko mobilnog da se napuni, tako da ni taj argument odozgo ne pije vodu.

Meni je ovo argument malo bolji od "baterija nije bitna, svkako se može napuniti" što je naravno, jako glup argument.

Znači neću da gledam da li ću se tuširati ili njatiKe da pustim malo da mi se napuni baterija. Poenta dugačkog trajanja baterrije je upravo o tome - da ne misliš o punjenju. Ako znam da će da se isprazni u nekom momentu, svako od nas je dovoljno genijalan da prikači telefon na punjač 🙄 Poenta je u neopterećivanju da li ćeš bez soka ostati i potom se pitati kako i gde ćeš se dopuniti što Huawei svakako omogućuje.

Pre neki dan mi je zabagalovalo nešto, 2 dana mi se nije skinuo ni 1 procenat, mislio sam da se nešto pokvarilo. :D
 
Pozdrav svima pre par meseci nahvalio sam svoju gt2 sa kojom sam bio prezadovoljan.Otisao sam na more pre 10-ak dana i na prvo kupanje sat je poceo da treperi i na kraju to je to evo desetak dana osusen itd sat ne radi....Sta mislite da vredi da se sat salje u neki servis ili ne?I jos nesto primetio sam da je staklo napuklo i to jedva se vidi treba bas dobro da se pogleda....Iskreno moj gt2 je preziveo sve nisam ga stedeo ni sekunde.....Sat je skidan sa ruke samo pri tusiranju jer prvo dobro operem sat pa onda tusiranje. i jednom - dva puta dnevno sat je bio opran i dezinfikovan i naravno vracen na ruci.Bio je par puta dobro zakecen o zid ,ivicama stola itd itd...i verovatno je posle nekog udarca malo i naprslo kao sto rekoh to sam video tek kada je sat amorit.....Drugo pitanje ako satu nema spasa a mislim da nema koji sat mi preporucujete? gt2 pro ,gt3 ili gt3 pro? Hvala i sve najbolje. IZvinite ako ima par gramatickih gresaka samo sto sam stigao sa puta i jako sam umoran.
 
Ostati na gt2 seriji, pa,ja ne bih
Definitivno nesto od 3 serije,sad koji,imas dobar izbor pa odluci sam najbolje
 
Upravo sam zeleo da pogledam ponovo bolje to naprsnuce malo sam jace pritisao i sat se u sekundu rascvetao kao soferka na autu....znaci satu nema opravka...recite mi da li opet uzeti GT2 ili otici na neki "jaci" noviji sat?Zelim neke preporuke, misljenje itd itd.Meni je baterija na ovom satu trajala pa mozda oko 10-ak dana i sat je non stop bio na ruci.I na kraju kao sto rekoh ja sam ovim satom bio prezadovoljn ali bih uzeo i nesto novije... samo ako zaista vredi (mislim ako zaista ima neke razlike izmedju gt2 sa novijim satovima) dati plus 10 i vise za neki gt2 pro ili gt3 .... gt3 pro.Sve najbolje. P.S ako nesto znaci zbog novih satova koristim p30 pro.
Ostati na gt2 seriji, pa,ja ne bih
Definitivno nesto od 3 serije,sad koji,imas dobar izbor pa odluci sam najbolje
Hvala druze na odgovoru u isto vreme smo pisali na forumu ja novi post a ti odgovor na stari post :) Jos jednom hvala na odgovoru
 
Huawei watch 3 je neki korak napred. GT3 je u sustini isti sat sa malo "boljim" softverom. Vidi i onaj ticwatch sa esim opcijom.
 
Do sada sam bio poprilično zadovoljan sa preciznošću GPS-a na GT2 Classic, ali pre neki dan na trčanju je toliko zatupeo da je to neverovatno. Najpre mi je za 1km trčanja izračunao da sam prešao nepunih 700 metara (znam da je 1km zato što sam pretrčao 2 i po kruga od po 400m) i sve to uz neki izmereni tempo od 6-7 min/km (stvarni oko 4:30). Nakon toga sam prekinuo to merenje i odmah krenuo sa novim. Onda je uradio potpuno suprotnu stvar: kao da sam odjednom preleteo nekih 300-400 metara, i izračunao mi da je jedan od narednih kilometara (ne prvi nakon restarta) predjen za nekih 3:20 (što je apsurdno :D). Zaista mi se do sada ništa slično nije desilo. Da li su se možda ovakve situacije dešavale nekome?
 
Pogledaj i samsung watch 5 pro ,dobijas i sluske za.preorder
Gt3 serija je korak napred i po senzorima i po softveru
Ako su ti vazni pozivi ,poruke kao meni recimo onda watch 3 serija
Zato se i dalje lomim samsung watch 5 pro ili huawei watch 3 pro
 
Vidim da se Ticwatch najčešće pominje u ovoj temi, a ne nadjoh zasebnu temu.

Koji njihovi modeli imaju esim?
Jel ima WearOs opciju da deli lokaciju? Kao oni dečiji satovi, samo što izgleda kao za odrasle :)
 
Ja sam sa apple watch prešao na GT2 Pro prije pola godine.
Gotovo nestvarno da zaboravim kad sam ga napunio, nikad ne mogu da se sjetim koliko je prošlo od zadnjeg punjenja :D
Po meni drzi najmanje 2 nedjelje... Definitivno best buy i dalje za taj novac
 
Pogledaj i samsung watch 5 pro ,dobijas i sluske za.preorder
Gt3 serija je korak napred i po senzorima i po softveru
Ako su ti vazni pozivi ,poruke kao meni recimo onda watch 3 serija
Zato se i dalje lomim samsung watch 5 pro ili huawei watch 3 pro
Nisu bas uporedivi satovi jer watch 5 pro ce biti dosta skuplji a kako ima veliku bateriju mislim da ce se pribliziti watch 3 pro po trajanju baterije. Sto se tice softvera WearOS je i dalje miljama bolji od Harmony OS-a.

Cenovno su GT3 pro i Watch 3 pro u istoj kategoriji. Prvi ima bolje senzore i duze trajanje baterije, drugi ima dva operativna sistema i jedan od njih je Harmony OS baziran na Androidu (GT3 ima Harmony OS baziran na LiteOS-u)
 
Ako SW 5/pro 45mm bude gurao nekim cudom 5 dana bateriju, kupujem ga.
 
Sinoć pred spavanje sam ga skinuo sa punjača, posle 24h na 98%...
 
Nazad
Vrh Dno