Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Pozdrav svima.
Juče sam uzeo GT2 Pro.
Još mi je rano da sumiram utiske, za sada zadovoljan.
Pitanje: Da li koristite neku zaštitu ekrana? Videh na aliju kako staklo tako i one cele covere. Ja sam više za neku zaštitu ekrana tipa staklo, pa ako neko koristi zaštitu, da li može da mi preporuči neko staklo koje lepo stoji na satu?

Pozdrav svima.
Juče sam uzeo GT2 Pro.
Još mi je rano da sumiram utiske, za sada zadovoljan.
Pitanje: Da li koristite neku zaštitu ekrana? Videh na aliju kako staklo tako i one cele covere. Ja sam više za neku zaštitu ekrana tipa staklo, pa ako neko koristi zaštitu, da li može da mi preporuči neko staklo koje lepo stoji na satu?
Сат има сафирно стакло тако да нема потребе за заштитом, ја га користим од прошле године и нема огреботина. На обичне сатове нико не ставља заштиту, зашто би и на паметне 😄

На обичне сатове нико не ставља заштитуашто би и на паметне 😄
Pa ima tu logike ;)
Ja sam svojom nepažnjom svojevremeno dobrano zaderao bezel na S3 Frontieru, pa sam od onda malo prepadnut kada je sat u pitanju.

HC Newsroom: Huawei Watch GT 2 receiving Major New Features with first beta update.

Odlican update se sprema, sad ce zena znati kad sam u PMS-u, da me cacka.

Nista, ovo je bzv..

GT2, gde da pronađem screen shotove koji mogu da se pojave u nekim slučajevima?

Konkretno, danas sam na kratko video ljubičastog čovečuljka, izgleda kao da nešto leti oko njega, da se onesvestio, i pisalo je "condition poor" ili tako nekako. Rekao bih da se pojavilo na pulsu 180+.

Kad izlazi taj apdejt? vidim da su nabudzili preko 200mb, do sad smo dobijali od 2 do 20mb max, mozda nesto bude interesantno, mozda fluidnije a mozda jos gore 😂

Bio je pre 15 dana poveci update.

Jel mozete vi koji koristite gt 2e da prenesete dosadasnja iskustva, prednosti/mane, kako ste zadovoljni, i vredi li ga trenutno kupiti?
Dvoumim se izmedju njega i huawei watch fit-a.
Treba mi za svakodnevnu normalnu upotrebu, znaci nije za treninge,vec za posao,kuci i laganu vecernju setnju.
Oba imaju gps (predpostavljam da je dovoljno pecizan), najprioritetnije mi je tacnost senzora. Na recenzijama su se oba pokazala odlicno, merenje pulsa, spo2, koraka, pracenje sna.
Watch fit ima valjda noviji truseen senzor 4.0 koji 24/7 prati i spo2, dok gt2e ima 3.5.
Gt2e ima visinomer i kompas (ne znam za njihovu tacnost), jacu bateriju i naravno jacu cenu za 30-ak eura. :)

IMG_20210921_115033.jpgMeni je stigao pre dan-dva ovaj za Gt2 pro, oko 80mb. Inače ništa novo vredno pomena.

Сат има сафирно стакло тако да нема потребе за заштитом, ја га користим од прошле године и нема огреботина. На обичне сатове нико не ставља заштиту, зашто би и на паметне 😄
Ja sam na svoj GT2 Huawei stavio zaštitno staklo, da ga nisam stavio razbio bi ga za godinu dana nekoliko puta. Imam zaštitno staklo, kad se ono ošteti stavim novo, kao na telefon. Ekran kad se ošteti menja se ceo, nije jeftino, kontam bar 100 EU. Ima u Srbiji da se kupi zaštitno staklo, kucaj u Google.

Ja sam na svoj GT2 Huawei stavio zaštitno staklo, da ga nisam stavio razbio bi ga za godinu dana nekoliko puta. Imam zaštitno staklo, kad se ono ošteti stavim novo, kao na telefon. Ekran kad se ošteti menja se ceo, nije jeftino, kontam bar 100 EU. Ima u Srbiji da se kupi zaštitno staklo, kucaj u Google.
I ja sam ipak poručuo staklo... Sa Alija. Stiže nadam se kao i sve do sada za oko mesec dana.
Evo šta sam uzeo:
ezgif.com-gif-maker.jpg

Jel vredi da se predje sa gt2 na gt2 pro, koja je razlika, osim sto moram da doplatim za nov jos 100€?

Sumanuto.

Možda nekome vizuelna razlika vredi 100e, jer ipak je taj pro mnogo lepši sat (naravno ovo je subjektivno). Lično, nikad ne bih dao tu razliku samo zbog toga, ali nismo svi isti.

Pa sto se tice izgleda meni je i gt2 ovaj klasik sto imam dobar, nego sam mislio da pro ima neke funkcije koje ovaj nema, tipa da moze da se odgovori skracenim porukama, ili da moze da pusti glasovnu poruku, nesto osnovno od toga. Ipak znaci da se saceka jos malo pa uzeti gt3

Pa sto se tice izgleda meni je i gt2 ovaj klasik sto imam dobar, nego sam mislio da pro ima neke funkcije koje ovaj nema, tipa da moze da se odgovori skracenim porukama, ili da moze da pusti glasovnu poruku, nesto osnovno od toga. Ipak znaci da se saceka jos malo pa uzeti gt3
Мислиш watch3 , гт серија је завршена...

Koja je zadnja verzija Huawei Health-a?

Bogami za honor magic2 nema apdejta već duže vreme. Kad sam ga kupio pratio je GT2, sad više nema.

Jel mozete vi koji koristite gt 2e da prenesete dosadasnja iskustva, prednosti/mane, kako ste zadovoljni, i vredi li ga trenutno kupiti?
Dvoumim se izmedju njega i huawei watch fit-a.
Treba mi za svakodnevnu normalnu upotrebu, znaci nije za treninge,vec za posao,kuci i laganu vecernju setnju.
Oba imaju gps (predpostavljam da je dovoljno pecizan), najprioritetnije mi je tacnost senzora. Na recenzijama su se oba pokazala odlicno, merenje pulsa, spo2, koraka, pracenje sna.
Watch fit ima valjda noviji truseen senzor 4.0 koji 24/7 prati i spo2, dok gt2e ima 3.5.
Gt2e ima visinomer i kompas (ne znam za njihovu tacnost), jacu bateriju i naravno jacu cenu za 30-ak eura. :)
Neko odgovor, iskustva? :)

Jel postoje neki dodatni AOD skinovi ili se sve svodi na ovih 5 fabrckih ?

Vrh Dno