Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Stigao golemi update za gt2.. 44mb.. Ne vidim nikakvu razliku.

Kod mene nije stiglo nista, al cim je kako kazes, onda je svejedno 😀

Na iPhon-u dostupni svi watch face-ovi za Gt2… i oni što se plaćaju 👏

GT2 Pro se moze naci za 200 eura nov, interesantna kupovina, interesuje me je li stvarno drzi baterija 7-15 dana, sa svim na on ja bi bio zadovoljan i sa sedam dana :D

3B11ABBD-F311-419B-BB0D-BD790B2BDEA1.png
Evo kako je kod mene… samo što ne mogu da ih instaliram iz nekog razloga

Bio mi je na kineskom nalogu, sad sam napravio novi na srpskom i sad je drugacije.

Извињавам се ако је било, али заиста не могу сад да 13 страна прелазим, добио сам као успутни поклон гт сат, да ли је нормално да апдејти иду један по један са телефона на сат, буквално пола ноћи сам провео за један по један апдејт - оно апдејт, серија, апдејт, серија ,-)
Да ли то не може све одједном због меморије телефона или их мрзи да споје или сам ја нешто погрешио?

Иначе кад се завршило прошао сам преко скинова за сат у телефону, не видим да су баш пуно бољи ови што се плаћају од осталих, можда понеки...

Извињавам се ако је било, али заиста не могу сад да 13 страна прелазим, добио сам као успутни поклон гт сат, да ли је нормално да апдејти иду један по један са телефона на сат, буквално пола ноћи сам провео за један по један апдејт - оно апдејт, серија, апдејт, серија ,-)
Да ли то не може све одједном због меморије телефона или их мрзи да споје или сам ја нешто погрешио?

Иначе кад се завршило прошао сам преко скинова за сат у телефону, не видим да су баш пуно бољи ови што се плаћају од осталих, можда понеки...
Koji GT? GT2 Pro npr ima 32 MB RAM-a, tako da je normalno :) Nema prosto memorije za više.

Ima u staroj temi za pametne satove. Ako nađem poslaću.
Veruj mi, lakše je kupiti ako ti se baš sviđa neki.

Ima u staroj temi za pametne satove. Ako nađem poslaću.
Veruj mi, lakše je kupiti ako ti se baš sviđa neki.
Напротив,врло је једноставно.Инсталира се модификована Хелт апликација која дозвољава могућност тј. има опцију да се инсталира скин из меморије телефона.И то је то,веровали или не.

Koji GT? GT2 Pro npr ima 32 MB RAM-a, tako da je normalno :) Nema prosto memorije za više.
Ма први, тако нешто сам и мислио, него да проверим. у сваком случају поново нећу морати ,-)
Хвала на одговору.

Да ли зна неко да ли може модована health апликација на Huawei телефону, па да скидам скинове из телеграм групе? Инсталирао сам јутрос то на ћалетовом редми 9а и поскидао пар добрих скинова али нисам имао довољно времена да прегледам све па бих волео да могу и на мој телефон то па да на миру прелистам све скинове 😄

Kako da instaliram Watch face iz Telegram grupe? Koja aplilacija je potrebna?
Напротив,врло је једноставно.Инсталира се модификована Хелт апликација која дозвољава могућност тј. има опцију да се инсталира скин из меморије телефона.И то је то,веровали или не.
Izvinjavam se što ranije nisam odgovorio.
Elem, ranije je postojala neka fora preko kineskih naloga, a posle se pojavila modovana Health aplikacaija koja nije tražila budženja.
Problem je što modovana aplikacija neće raditi na Huawei i Honor telefonima, odnosno proces instalacije sa brisanjem HMS services nije moguć. Na drugim telefonima je moglo. Jedino ako nisu nešto promenili u poslednje vreme.
Ovo je i odgovor za @AcaRamone991.

Izvinjavam se što ranije nisam odgovorio.
Elem, ranije je postojala neka fora preko kineskih naloga, a posle se pojavila modovana Health aplikacaija koja nije tražila budženja.
Problem je što modovana aplikacija neće raditi na Huawei i Honor telefonima, odnosno proces instalacije sa brisanjem HMS services nije moguć. Na drugim telefonima je moglo. Jedino ako nisu nešto promenili u poslednje vreme.
Ovo je i odgovor za @AcaRamone991.
Значи немогуће је на Huawei штета. Иначе поред модоване health апликације ја сам правио и кинески налог, сад не знам да ли је могло и без тога. И када се скину скинови из телеграм групе морају да се пребаце у нови фолдер који се направи, ако остану у download фолферу инсталација неће да успе.

Где наћи последњу верзију модоване Health апликације?

Stigao opet neki tiuzni apdejt od 3,6mb 😂

ljudi kako spavate? meni uvek neka nesreca od statistike oko 70 ocena bude, spavam bolje samo od oko 30 posto korisnika. a cepam sigurno 8 plus sati u proseku u zadnja 3 meseca...

Nema to veze koliko spavaš, bitan je kvalitet sna.

Ja sam eto kasno legao, ali opet kvalitet je dobar.

Prilozi

• 20DFAF6E-7405-45FD-9EE1-1EC8B48D3AB5.png
    20DFAF6E-7405-45FD-9EE1-1EC8B48D3AB5.png
    290 KB · Pregleda: 41
Ja nikako,meni deep sleep nema sanse da predje 1h, u proseku spavam 5-6 sati tako sam navikao i to mi dovoljno, i nikad u zivotu nisam zaspao posle podne ili tako nesto.

Nazad
Vrh Dno