D
Deleted member 200002
Guest
Razlika je samo u GPS/LTE
Evo i ja presao na 1.0.13.20 i ne uocavam bilo kakvu razliku posle apdejta od skoro 50mbStigao golemi update za gt2.. 44mb.. Ne vidim nikakvu razliku.
Ja to ne vidim.... Isto mi kao i pre.Na iPhon-u dostupni svi watch face-ovi za Gt2… i oni što se plaćaju 👏
Mozda da apdejtujes aplikaciju ili do sutra sacekas sigurno ce se promenit, inace lepo su razvrstali sad wfJa to ne vidim.... Isto mi kao i pre.
Koji GT? GT2 Pro npr ima 32 MB RAM-a, tako da je normalnoИзвињавам се ако је било, али заиста не могу сад да 13 страна прелазим, добио сам као успутни поклон гт сат, да ли је нормално да апдејти иду један по један са телефона на сат, буквално пола ноћи сам провео за један по један апдејт - оно апдејт, серија, апдејт, серија ,-)
Да ли то не може све одједном због меморије телефона или их мрзи да споје или сам ја нешто погрешио?
Иначе кад се завршило прошао сам преко скинова за сат у телефону, не видим да су баш пуно бољи ови што се плаћају од осталих, можда понеки...
Напротив,врло је једноставно.Инсталира се модификована Хелт апликација која дозвољава могућност тј. има опцију да се инсталира скин из меморије телефона.И то је то,веровали или не.Ima u staroj temi za pametne satove. Ako nađem poslaću.
Veruj mi, lakše je kupiti ako ti se baš sviđa neki.
Ма први, тако нешто сам и мислио, него да проверим. у сваком случају поново нећу морати ,-)Koji GT? GT2 Pro npr ima 32 MB RAM-a, tako da je normalnoNema prosto memorije za više.
Kako da instaliram Watch face iz Telegram grupe? Koja aplilacija je potrebna?
Izvinjavam se što ranije nisam odgovorio.Напротив,врло је једноставно.Инсталира се модификована Хелт апликација која дозвољава могућност тј. има опцију да се инсталира скин из меморије телефона.И то је то,веровали или не.
Значи немогуће је на Huawei штета. Иначе поред модоване health апликације ја сам правио и кинески налог, сад не знам да ли је могло и без тога. И када се скину скинови из телеграм групе морају да се пребаце у нови фолдер који се направи, ако остану у download фолферу инсталација неће да успе.Izvinjavam se što ranije nisam odgovorio.
Elem, ranije je postojala neka fora preko kineskih naloga, a posle se pojavila modovana Health aplikacaija koja nije tražila budženja.
Problem je što modovana aplikacija neće raditi na Huawei i Honor telefonima, odnosno proces instalacije sa brisanjem HMS services nije moguć. Na drugim telefonima je moglo. Jedino ako nisu nešto promenili u poslednje vreme.
Ovo je i odgovor za @AcaRamone991.
Укуцај у Гуглу шта тражиш и неће бити проблема 👍Где наћи последњу верзију модоване Health апликације?
Неће,јер му је рам меморија премала за било шта осим овога што већ имаДа ли ће Gt2 pro да добије harmony?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari