amfora
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.05.2012
- Poena
- 180
Moja oprema
- Tablet
- Samsung tablet Galaxy A8 SM-X205NZAEEUC 4G LTE
- Mobilni telefon
- Samsung S21 Ultra
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
Problem ubacivanja custom skinova i dalje. Imam Mate 20 pro, ali sam instalirao Huawei Health u neki stari polomljeni telefon i to stariju verziju. Odatle mogu da instaliram skinove bez problema. Ali stara verzija Healtha nece da se instalira u Mate 20 pro.
Jos jedna stvar koju ne mogu da aktiviram u bluetoothu podesavanjima za sat, a to je da aktiviram Audio pozive, pa kada se javim preko sata, niko me ne cuje, a ja cujem svakog. Na ovom polomljenom telefonu, podesavanje bluetootha ide normalno i mogu da aktiviram Audio pozive i da razgovaram normalno... Preko polomljenog telefona. LG K10, nabacim teme, odjavim se sa tog telefona, nakacim se na Mate 20 pro i teme ostaju, ali me i dalje niko ne cuje...
Jos jedna stvar koju ne mogu da aktiviram u bluetoothu podesavanjima za sat, a to je da aktiviram Audio pozive, pa kada se javim preko sata, niko me ne cuje, a ja cujem svakog. Na ovom polomljenom telefonu, podesavanje bluetootha ide normalno i mogu da aktiviram Audio pozive i da razgovaram normalno... Preko polomljenog telefona. LG K10, nabacim teme, odjavim se sa tog telefona, nakacim se na Mate 20 pro i teme ostaju, ali me i dalje niko ne cuje...