Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Problem ubacivanja custom skinova i dalje. Imam Mate 20 pro, ali sam instalirao Huawei Health u neki stari polomljeni telefon i to stariju verziju. Odatle mogu da instaliram skinove bez problema. Ali stara verzija Healtha nece da se instalira u Mate 20 pro.
Jos jedna stvar koju ne mogu da aktiviram u bluetoothu podesavanjima za sat, a to je da aktiviram Audio pozive, pa kada se javim preko sata, niko me ne cuje, a ja cujem svakog. Na ovom polomljenom telefonu, podesavanje bluetootha ide normalno i mogu da aktiviram Audio pozive i da razgovaram normalno... Preko polomljenog telefona. LG K10, nabacim teme, odjavim se sa tog telefona, nakacim se na Mate 20 pro i teme ostaju, ali me i dalje niko ne cuje...

Zaboravih da napišem da je u pitanju Huawei watch GT 2

Јел зна неко који је ово фејс, заболеле ме очи од тражења и нисам успео да га нађем.

Prilozi

• Screenshot_20210710_131112.jpg
    Screenshot_20210710_131112.jpg
    123.4 KB · Pregleda: 163
Ja mislim da je ovo za gt3. I da se ne može naći za gt2. Ali ne tvrdim 100%

Па да, видео сам га на рецензији за тројку али мислио сам да га има и за двојку

Stvarno je dobar.

Jel ima neko slučaj da mu se pojavljuju wf koji nisu free (cena u rsd) ali ništa se ne dešava kad se klikne na cenu?

Meni da. Ali samsung je telefon i imam samo Health app...

Isto i meni samsung, samo health app. Jel treba još nešto da instaliram?

Vidim da je Huawei smanjio cenu Huawei Watch GT na 10,800 pa da pitam one koji ga imaju valja li taj sat ili ga je pregazilo vreme?
Ne pitam vredi li tih para jer to je subjektivna stvar. 😁

Vidim da je Huawei smanjio cenu Huawei Watch GT na 10,800 pa da pitam one koji ga imaju valja li taj sat ili ga je pregazilo vreme?
Gt je dosta spor a ni gt2 ti nije puno skup a dobijes puno.

Juče sam se igrao sa gt, nije loš, za neku bazičnu upotrebu skroz ok satić, mislim da vredi para sa zvaničnom garancijom. Btw, ovi huawei servisi kod mene na A71 samsungu ne drcaju, instalirao ali kad probam da se logujem, ili puca app ili vrti u beskonačno.

Pošto sam sa P30 prešao na S21, instalirao sam Huawei AppGalery kako bi nakon instalacije Health kasnije dobijao apdejte od iste. Ulogovao sam se na Huawei account i sve šljaka normalno osim što se notifikacije na satu ne obrišu automatski pošto ih pogledam na telefonu. To je jedini bug od kada sam GT2 upario sa Samsungom dok na Huaweiu se to nije dešavalo.

Moze biti da je do modela telefona, meni na OnePlus nikad se nisu brisale notifikacije sa sata (GT2 Pro) ako ih procitam na telefonu.

Mislim da je ta cena samo za GT u zelenoj boji. Verovatno im samo taj model ostao na stanju pa da rasprodaju zalihe.

Uzeo ja bogami Pro i ovaj bundle sa Freebuds.

Prvi utisak - preveliki, pravi muški a ja bas i nemam takvu ruku. Izrada perfektna, rad fluidn, animacije sjajne. Više sam hteo sat nego smartwatch pa mi Huawei odgovara. Javljam za bateriju. One prave, sa baterijom od dan i po, iskreno, nema šanse da bih uzeo.

Prilozi

• IMG_20210723_182153.jpg
    IMG_20210723_182153.jpg
    100.5 KB · Pregleda: 88
  • IMG_20210723_151320.jpg
    IMG_20210723_151320.jpg
    135.3 KB · Pregleda: 97
Е па честитам. Изгледа баш добро, више ми се свиђа од мог gt2 pro. Ево мени батерија након недељу дана од пуњења 59 посто тако да ни ја не бих узео меки сат коме батерија траје дан два

Е па честитам. Изгледа баш добро, више ми се свиђа од мог gt2 pro. Ево мени батерија након недељу дана од пуњења 59 посто тако да ни ја не бих узео меки сат коме батерија траје дан два
GT2 Pro je po tome legendaran. Meni se možda on i više svidja. Fora je sto Huawei Watch 3 ima 2 moda - Harmony OS, koji navodno može par dana da gura, i LiteOS u obliku "Ultra Save Mode-a". Inače se restartuje kada se vraća iz LiteOS-a u Harmony.

Od App-a za sada ima SMS app za direkt da telefona, što je super.

Od mana - Instagram notifikacije ne rade. Barem ne u Harmony OS-u.

Ipak i instagram radi. Radi sve što treba, baterija za sada deluje kao 5 dana max sa Harmony OS, sav tracking uključen.

Sto je i dalje za 3 klase bolje.

Još ako A1 omogući ovo kloniranje e-sim-a i proradi Huawei Music, ovo će biti uredjaj fantazija.

Prilozi

• IMG_20210724_113720.jpg
    IMG_20210724_113720.jpg
    82.4 KB · Pregleda: 85
Brate 5 dana je top. Meni GT2 sa svim opcijama drzi 7.

Brate 5 dana je top. Meni GT2 sa svim opcijama drzi 7.
Eto, ja mislio da drži duze jer nema ovaj HarmonyOS.

Evo šta konkretno držim kao enabled, skin temperature mi stvarno ne treba.

Edit:

Da dodam, možda neće uspeti sad ni toliko, nakon 24h (ali ona prva) sada mi je na 73% pa više deluje kao 4 dana.

Bice jasnije nakon par nedelja.

Prilozi

• Screenshot_20210724_153443.jpg
    Screenshot_20210724_153443.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 68
Ugasi ovu SpO2 glupost :D

Zašto glupost?

Zato sto kad sam imao kovid, pravo merenje u bolnici i ovo nemaju veze s' vezom. Meni nije logicno da pratis non stop spo2.. Izmeris povremeno iz nekog razloga.

Ja sam bio takođe u bolnici više puta zbog kovida i posledica. Kontinualno su mi merili saturaciju, a ja sam povremeno merio sa GT2. Uvek su vrednosti bile gotovo iste, sa najvećom razlikom oko 1. Npr, njihov 97, GT2 98.

Meni je baš poenta da pratim sve što mogu, pa da me upozori ako nešto nije u redu. Kao neki pasivni doktor.
Naravno bilo bi super da je senzor 100% tačan i ne zavisi od toga da li stegnem kaiš kako su oni zamislili i da li mi sat stoji onako kako su opisali...

Kome god da sam stavio sat, merilo mu je 96-99%...

Merio je memi i oko 90.
Kada je saturacija bila niža još nisam imao sat, a merenje iste je bio razlog da ga uzmem između ostalog.
Poenta je da postoji način da se proveri neki parametar kao saturacija.

Nazad
Vrh Dno