Vi koji ste uzeli telefon u vip-u kako vam je podešeno biranje mreže. Ne znam dal je bolje da se stavi manuelno na 2g ili 3g ili na automatsko? Meni se na automatsko stalno gubi domet pa prelazi sa mreže na mrežu.
To i mene zanima.
SuperSU prikazuje aplikacije kojima su dodeljene SU prava, dakle samo one koje su instalirane posle rutovanja.
Da li postoji prokleti nacin da se posle rutovanja uklone iz startup-a facebook, google+, i jos par totalno nepotrebnih gluposti koje samo kradu RAM? Mislim, ako mi treba facebook, startovacu ga, nema potrebe da mi visi u pozadini i mase repom...
Ja ne mogu da nadjem u podešavanjima da mi pokazuje photo caller id. Znači kontaktu dodam fotografiju, ali kad dobijem sms, ili kad pozivam/primam poziv od te osobe stoji ona default slika...Kako to da podesim?
Probao sam 3rd party aplikacije, ali mi se ne svidja to rešenje, više me zanima ovo default podešavanje...
Ne koristim gmail kontakte, jer mi je prioritetniji yahoo mail, pa nemam puno kontakata na gmailu. A to znam za SIM, svi kontakti su mi na telefonu. I opet ne polazuje...A da li koristis gmail kontakte ? Ja nisam imao tih problema, jedino ako je kontakt sa sim-a tad ne pokazuje sliku.
Ne koristim gmail kontakte, jer mi je prioritetniji yahoo mail, pa nemam puno kontakata na gmailu. A to znam za SIM, svi kontakti su mi na telefonu. I opet ne polazuje...A da li koristis gmail kontakte ? Ja nisam imao tih problema, jedino ako je kontakt sa sim-a tad ne pokazuje sliku.
DA li neko moze da mi kaze kako da iskljucim onu konverziju iz obicnog sms-a u mms? kada kucam sms koji je duzi od 3 poruke (160 znaka x3), automatski mi konvertuje sms u mms...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari