Jel vam radi mms,vama koji ste uzeli u vip-u?Meni nesto nece,inace goristim Go sms pro.Ne znam dal je nesto do podesavanja ili sta je vec?
Upravo to 😀
Nego imam pitanje za one koji iskljucuju telefon nocu. Da li koristite ono BrzoPodizanje sistema ili ne? Meni se cini da previse trosi bateriju u tom stanju hibernacije. Bas cu vecers da testiram koliko procenata ce da skine.
Meni ne smeta, cak kao sto rekoh bas mi se i svidja, jedino ne mogu da nadjem gde se resetuje counter... 🙁ja sam se jednom zezno i pokrenuo je jednom i sada mi se ta aplikacija uvek pokreće sa sistemom, i moram uvek da je gasim ručno kad restartujem fon. jel ima neki način da se ona izbaci iz startup-a?
Jel koristite stock kameru ili neku drugu aplikaciju i ima li neke razlike?
Meni ne smeta, cak kao sto rekoh bas mi se i svidja, jedino ne mogu da nadjem gde se resetuje counter... 🙁ja sam se jednom zezno i pokrenuo je jednom i sada mi se ta aplikacija uvek pokreće sa sistemom, i moram uvek da je gasim ručno kad restartujem fon. jel ima neki način da se ona izbaci iz startup-a?
pa ovaj gornji je beli, ovaj dole je sivi, kapiram da svi imamo ovo dole....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari