Šta je novo?

Huawei G300

to je izgleda problem sa vipovim romom? moj bre ima po defaultu tu minutažu... to je osnovna stvar, ne znam što kod vas nema...

Jel vam radi mms,vama koji ste uzeli u vip-u?Meni nesto nece,inace goristim Go sms pro.Ne znam dal je nesto do podesavanja ili sta je vec?

Jel vam radi mms,vama koji ste uzeli u vip-u?Meni nesto nece,inace goristim Go sms pro.Ne znam dal je nesto do podesavanja ili sta je vec?

Meni radi. I sa stock aplikacijom i sa chomp sms. Nesto ti nije u redu sa parametrima za mms u telefonu najverovatnije.

Instalirao sam Call Stats, pa mi posle svakog poziva prikaze sve i svasta. Pokusajte tako, verovatno ce vas zadovoljiti aplikacija.
Inace, nemam blage veze zbog cega imam to. :d
Da dodam jos nesto: ekran na telefonu se vidi iz ugla od skoro 178 stepeni (odokativno, ne nisam merio). Znaci, sa svih strana jako dobro. Bas sam veceras video iPhone 3GS, ali je kod G300 malo losiji ugao. :D

@Karadjordje Hvala na odg.
Proradilo ni sam ne znam kako,bar za slanje.Videcu jos dal stize mms...

Upravo to :D

Nego imam pitanje za one koji iskljucuju telefon nocu. Da li koristite ono BrzoPodizanje sistema ili ne? Meni se cini da previse trosi bateriju u tom stanju hibernacije. Bas cu vecers da testiram koliko procenata ce da skine.

Evo da demantujem sam sebe, ipak sam istripovao. Nije skinuo ništa tokom noći. Tako da je ipak korisna stvar ovo brzo podizanje :D

Pa probaj te exDialer ili neki drugi... mislim da mora da stoji info o razgovoru.

Evo i kod mene neće da pošalje mms. Minuti su prošli a poruka nije otišla. Nisam dobio nikakvu poruku o grešci. Samo stoji "slanje u toku" i ništa se ne dešava.

EDIT: E, stvarno sam ponekad glup. Bila je isključena opcija "Prenos podataka" i naravno da nije mogao da se pošalje mms. Sada sam je uključio i poruka je naravno otišla.

Sve više se navikavam na telefon i sve više mi se sviđa. Ubacio sam mu danas i navigaciju. Radi "kao sat".

Poslednja izmena:
Telenor mreza?
Nece ni meni od kako sam ubacio custom rom, a podesavanja su ista. Doduse imam Touch+

Editovao sam svoj post i objasnio šta je bio "problem" za slanje. A mreža je Vip.

Jel koristi neko onaj menadžer potrošnje, koji meri internet protok?

Aplikacija mi se jako svidja, samo ne mogu da provalim kako da resetujem potrošnju, pošto mi od danas kreće novi obračunski period.

^ probaj NetCounter.
Ne mora da stoji uvek u gornjem levom cosku, a radi uvek !
:)

ja sam se jednom zezno i pokrenuo je jednom i sada mi se ta aplikacija uvek pokreće sa sistemom, i moram uvek da je gasim ručno kad restartujem fon. jel ima neki način da se ona izbaci iz startup-a?

Rootujes telefon :)

Jel koristite stock kameru ili neku drugu aplikaciju i ima li neke razlike?

Jel uspeo neko da obriše Vipove aplikacije iz rootovanog telefona? Ne mogu nikako da ih nađem.

ja sam se jednom zezno i pokrenuo je jednom i sada mi se ta aplikacija uvek pokreće sa sistemom, i moram uvek da je gasim ručno kad restartujem fon. jel ima neki način da se ona izbaci iz startup-a?
Meni ne smeta, cak kao sto rekoh bas mi se i svidja, jedino ne mogu da nadjem gde se resetuje counter... :(

Koje su boje telefoni u Telenoru? Video sam da online imaju samo sivi telefon... Ima li mozda crni negde?

To je ovaj, jel da?

Huawei-Ascend-G300.jpg

Ovaj mi je lepsi:

huawei-ascend-g300_11.jpg

Moj je kao onaj sa donje slike. Puj-puj, kako li je gadan... :D

a gde si ga uzeo? telenor ili vip?

Da li je neko napravio backup original telenor roma, i kako bi to učinio u slučaju da želim da stavim kineski ICS ?

Meni su nudili u Beceju i beli, ali sam hteo ovaj sivi. Telenor je u pitanju, s tim da je ovo u Beceju Telenor partner, dakle privatna firma.

Evo ja uzeo telefon malopre... Izlozen im je beli ali u prodaji imaju samo sivi/crni...

Nazad
Vrh Dno