Jel vam radi mms,vama koji ste uzeli u vip-u?Meni nesto nece,inace goristim Go sms pro.Ne znam dal je nesto do podesavanja ili sta je vec?
Upravo to
Nego imam pitanje za one koji iskljucuju telefon nocu. Da li koristite ono BrzoPodizanje sistema ili ne? Meni se cini da previse trosi bateriju u tom stanju hibernacije. Bas cu vecers da testiram koliko procenata ce da skine.
Meni ne smeta, cak kao sto rekoh bas mi se i svidja, jedino ne mogu da nadjem gde se resetuje counter...ja sam se jednom zezno i pokrenuo je jednom i sada mi se ta aplikacija uvek pokreće sa sistemom, i moram uvek da je gasim ručno kad restartujem fon. jel ima neki način da se ona izbaci iz startup-a?
Jel koristite stock kameru ili neku drugu aplikaciju i ima li neke razlike?
Meni ne smeta, cak kao sto rekoh bas mi se i svidja, jedino ne mogu da nadjem gde se resetuje counter...ja sam se jednom zezno i pokrenuo je jednom i sada mi se ta aplikacija uvek pokreće sa sistemom, i moram uvek da je gasim ručno kad restartujem fon. jel ima neki način da se ona izbaci iz startup-a?![]()
pa ovaj gornji je beli, ovaj dole je sivi, kapiram da svi imamo ovo dole....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari