Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Ako nekog zanima Rumunija je pocela da pusta ota.
Ima 2.3 ui kao i beta.
Tako da uskoro moze da se ocekuje da neko okaci fajl.

Uvek zaboravim...
Sa xda
Screenshot_2014-06-11-15-14-15.jpg

A okaceno je i na fb stranici
https://www.facebook.com/HuaweiRomania?filter=2

Ovo je ista verzija kao beta, b510. Ako su pustili betu OTA onda ne znam sta da kazem :D

Nije, ovaj ima 775mb, beta ima 789mb.ali ne treba ocekivati nista epohalno stabilnije od bete, mozda neke sitnice da rade opeglanije.

Mejdutim tu je omni rom 4.4.3..:D

Pa mislim beta jeste stabilna tu nema sta. Ali moze da bude dosta bolja. Ja omni rom nisam probao, ne znam kakav je sa bagovima.

I Cesi poceli da dobijaju ota.
Eno prvi slucajevi takodje na xda

Ovi kinezi nisu normalni, stavljaju OTA B510 kao zvanični a koči i baguje samo tako

Kazu da je pocelo i po Nemackoj da se dobija. I ubedjen sam da svi koji imaju betu nece da dobiju nikakav update. Potvrdicu kad krene Srbija da dobija :D

Ja kad sam uzeo fon na njemu je bio b111, posle dugo nije bio nikakav update iako je postojao b125 kad sam ga kupio. Posle sam samo rucno ubacio b125 i to je to... B132 mislim da nikad nije stizao ota jer dok sam bio na b125 nikad nije bilo updata. Tako da mislim da je zadnji b111.

I ja sam isto tako, u mts sam a čuo sam da telenor dolazi sa b132

instalirao sam, jes' da nema art, al malo da isprobam.ubaceni su neki noviteti tipa bitcasa aplikacija.
permision manager je sakriven u phone manageru, ali nema vise onih notification options. al su zato konaco ubacili opciju za procente baterije,bolje ideje za lock screen,nova radi dobro kao i na b132, ali sad sa transparentnim barovima. mail aplikacija je modernizovana...za stabilnost cemo videti za koji dan kako ce se pokazati.

pa nije samo ceska, i rumunska, kazu stize i nemcima.
E sad koja je razlika izmedju bete i ove, ne znam, ali razlikuju se velicine fajlova.

Ne, rade ok.Bilo je skoro azuriranje za obe, tako pogledaj, mozda ti zato seku.
ne znam samo kako ce notifikacije stizati za b92, jos nijedna nije stigla za sada.
Ostalo je koliko vidim za ovih par sati ok.

U beti su sve aplikacije koje sam instalirao seckale, izgleda da su sada to ispravili, inače sam sistem je dobro radio, sutra ću instalirati pa javljam utiske. tj danas

Poslednja izmena:
Najgora stvar na beti je sto mi ne radi onedrive sinhronizacija...

@ dakifil
Bio je b132 ota i u Srbiji, ja sam tako updateovao sa b111 na b132 (mozda nisi imao ponudjen b132 ota jer si vec bio na b125)

Za noc 28% baterije pojedeno..
Pale se za kitkat neki nebulozni google servisi.
Chrome malo slabije radi, dolfin sljaka ok.

Nista nisu promenili, isti je kao beta, sve aplikacije seckaju, jelly bean je mnogo bolji

b92 i blic ne mogu se čitati koliko seckaju, ne znam dali je ovako samo kod mene :(

Vrh Dno