Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

Samo verzije za kinesko trziste imaju dual sim(samim tim nema prosirivu memoriju), za internacionalne, jedan slot je za sim a drugi za micro sd.

Onda ljudi izvinite jer sam mislio da je ovo dual sim,hvala puno na pravim informacijama

Instalirao Paraanoid sto je skoro izasao. Poprilicno sam zadovoljan. Ima malo laga ali nista strasno. Radi bolje nego b510 kako god. Bagove za sad nisam, primetio.

Instalirala sam 4.4 za sada sam zadovoljna. Posle instalacije je malo seckalo kada udjem u poruke, pa sam restartovala telefon. Sada sve super radi.
Vizuelno je meni isti, mada su ikonice nekih aplikacija bas velike (FB i instagram recimo)... Najvise sam se razocarala u tastaturu posto Swype bas ne volim, tako da mi ne preostaje nista drugo nego da se i na ovu navikavam. :D

Poslednja izmena:
Uvek mozes s nekim launcerom da sredis velicinu ikonica, a za tastaturu, biraj, ako neko ima izbor tastatura, to je android.:)

Zdravo drustvo, Juce instaliran Kit Kat: Prethodno imao 4.2 b132 i za sada misljenje podeljena. Deluje ok. Ima mali lag recimo kad u pretrazivacu zadamo neku pretragu i kad treba da se klikne na link na neku stranicu nema brz odziv cesto se desi da mora dva puta da se tapne kao da ne reaguje tac. Malo stuca pri listanju ali se nadam da ce to da lehne vremenom. Zna li neko aplikaciju za hide soft key. Na prethodnoj verziji sam to odradio sa uputstvom odavde preko zamene fajla HuaweiBackup. ali na 4.4 ne radi. Ima li neko ideju kako sakriti navigacijske tastere sa telefona koji nije rotovan?

Kako ne radi, ja sam bas preko backupa sto ima na xda sakrion ove dugmice dole. Ako na to mislis.

jel na novom kit kat 4.4 kod mene ne moze. kopiram novi HuaweiBackup na SD karticu. kad ga otvorim i odem na HwAllBackupV6.2.65 da pokrenem beckup sa sd kartice on mi prijavi aplikacija nije instalirana. sve radim kao sto sam radio i na verziji b132 ali nece.

Uvek mozes s nekim launcerom da sredis velicinu ikonica, a za tastaturu, biraj, ako neko ima izbor tastatura, to je android.:)

Ma znaaaaaaaaaam, ali me tako mrzi da biram launcher i tastaturu! :D

Zensko, sta ces. Svemu nadjemo manu, cak i tamo gde je drugi ne vide! :D

@dakifil
postupak uklanjanja navigacijskih tastera je i na kitkat-u (b510) isti kao i ranije (b132, b125, b111 itd.)?

@dakifil
postupak uklanjanja navigacijskih tastera je i na kitkat-u (b510) isti kao i ranije (b132, b125, b111 itd.)?
kad pokusam da uklonim navigacijski bar na kitkat-u (uz pomoc backupa sto ima na xda) kopiram ga na sd karticu pokrenem beckup apk i izadje mi obavestenje da aplikacija nije instalirana nece da mi ponudi kao pre da izaberem beckup from sd card

Imam opet jedno (veoma glupo) pitanje...

Da li neko moze da mi kaze kako da sredim to da mi se u porukama i posle razmaka ne promeni u veliko I? :S: (i dalje koristim swype tastaturu koja je dosla uz 4.4)
Pokusavala sam svasta, bez uspesnih rezultata.

P.S. i kako da iskljucim opciju da mi se iznad tastature pojavljuju sugerisane reci? (trebalo bi da sam to sve iskljucila u podesavanjima, kad ono medjutim...)

Poslednja izmena:
Nije meni do teme! :p Pokusala sam sad da prebacim na srpski kao jezik za kucanje, tako da je resen problem sa I. :) Hvala!

Za ta slova, sugestije i kapitalizaciju kad odstikliras izadji iz podesavanja i obrisi iz recent apps( na pocetku kad sam uzeo fon, imao je taj bag da pamti sve opcije, sve dok ne izbrises iz recent apps, mozda to i dalje ima, ne znam)

Ja odavno koristim kii tastaturu, jer ima podesavanja velicine, sirine i visine tastature, kako ti hoces, pa mi je idealna i na fonu i na tabu..onu huaweijevu sam liferovao odvratna je, a googlova zauzme maltene pola ekrana.

Nasla sam na internetu smart keyboard, i za sada mi je ok. Prosla tastatura, na 4.2 je bila super zaista, ali ova je uzasna. Nema ni vibraciju ni nista, pritom je dosta toga izmenjeno pa dok pohvatam... Inace samo ona ima bagove za I, ostale nemaju. Google tastatura je ruzna. :D

Hvala momci! :)

Instalio danas KitKat, zadovoljan kako mob radi a naročito interfejsom.

Da li sada postoji onaj menadžer dozvola za aplikacije kao na 4.2.2? Ubih se tražeći ga.

Nema vise, blokirane su, ali eno ti na strani 25 kako da odblokiras te opcije.

Sale jel si i dalje na kit kat, jel je bolji malo posle duzeg koriscenja, secka i dalje? Koliko traje baterija?

Zar ti nije stigao?
Od aplikacija jedino b92 i blic, al ne smeta mi, ostalo mi radi bez problema.
Malo duze, cesce dodje do 4 sata sot-a.

Instalirao sam pa sam se vratio na b132 ali on mnogo greje i trosi bateriju, razmisljam da se vratim na b510 mozda dodje neki update uskoro

Sale u kom smislu ti secka Blic? Meni on radi sasvim ok ali recimo Viber uzasno sporo radi kao i Skype, a nisam imala takvih problema na b132 dok mi Instagram radi super, a na b132 nije :D :trust:

Skrol unutar clanka deluje isprekidano, medjutim nije nesto sto mi smeta.
Navodno stize neko azuriranje krajem jula, tako da se mozda nesto optimizuje.

Aha, onda i ja imam taj problem. Kada udjem da procitam clanak jako sporo skroluje... Nadam se azuriranju, kad smo vec kit kat docekali! :D

U vezi sa imenikom na Kitkat-u, da li više ne postoji polje sa podacima o vlasniku telefona koje je pre bilo na vrhu liste? Imao sam tu svašta zapisano, sad vidim da ga nema.

Nazad
Vrh Dno