Izgleda da njemu najbolje lezi ono sa cime je dosao-4.2.2, ostalo su sarene laze kompanije.
6 meseci je njima trebalo da izbace taj kitkat i onda toliko manjkav.
Inace p7 ima sve one opcije koje je kosooki "genije" disejblovao u kitkat apdejtu, iako smo to imali na jb(permission manager, jako bitna aplikacija, i notification panel, toplina boje, smart backlight, jedna od boljih stvari ovog fona) ja ne znam da li postoji osoba na planeti, a koja je imala p6, da se pozalila da se to ukine.
Ili je neko ko tamo radi u developmentu glup kao tocilo ili to rade namerno sa nekom suludom idejom da ce korisnik p6, nemajuci kud, otici i kupiti p7.Ja trecu opciju ne vidim.
Meni trenutno radi ok, al notifikacije za tapatok npr ne rade, jer nemam bise opcije da biram koje da mi stizu koje ne.Za bateriju jos ne znam sta da kazem, dok ne prodje neko vreme.
Onaj krljavi floating window(pokusaj multiwindow-a) nije los, medjutim mnogo ogranicen, ali sta znam lepa fora.pokusajte double tap kad upalite ekran dok je zakljucan, aktivira se plejer.
E da, ok je i to da se svetiljka moze upaliti isto preko zakljucanog fona, iz dva poteza, nema cimanja da se ulazi na fon, pd juriti widget.prakticno je. To su maznuli sa ajfona, bas mi skoro burazer to prodavao foru kao prednost ajfona...rekoh mu samo-mda..