Šta je novo?

Huawei Ascend P6 U06

moze u slucaju da se nakon roota brisu aplikacije koje oficijelni rom tretira kao deo zvanicnog firmvera, e onda moze doci do zbrke.Nijedan developer ne preporucuje faktori reset kod zvanicnih apdejtova, sve dok se ne javljaju problemi, ni kod Neksusa ni kod Huaweija, mozda je sa samsungom druga prica, to stvarno ne znam.Repovi mogu ostati kod kastm romova i kod kastm romova se radi.

Pa tu nije root problem vec ne poznavanje materije od strane korisnika. Root kao root nikakav problem ne moze da napravi. 100% ce bolje raditi nakon reseta tako da nema razloga ne odraditi isti.
Inace, za custom romove vazi isto sto i za stock. Ako radis update ne mora nuzno reset ali je svakako bolje.

Vizuelno kit kat je prelep rom a baterija, performanse i ostalo je ocaj, seckaju aplikacije

Definitivno ota samo na b125, niko sa b132 jos nije dobio niti uspeo da instalira.

Jel ima art runtime opcija? Posto vidim da na omni romu ima, tako da cu najverovatnije preci na njega.

U developer options trebalo bi da postoji opcija "Select runtime"

Nema, gledao sam omni rom, nesto je sav taman, mislim da nema neke razlike

Poslednja izmena:
U potpunosti se slazem sa tim sto je kod mene baterija ok. Aplikacije toliko seckaju nekad da mo je lakse da idem na net preko g510 telefona. Uzgred mislim da ovaj rom nema zvanicno art.

I pored seckanja toliko su lepo vizuelno uradili emui 2.3 da mi se ne vraća na 4.2.2, a lock screen je savršen

Ma za sad se ne isplati prelaziti na ovu betu. Previse secka u aplikacijama. Mada sam sistem radi super.

Super, meni istice ugovor sa mts-om u septembru sledece godine i kupicu p7 koji ce biti jeftiniji sa normalnim softverom, ***, da imam para kupio bih odmah samsung s5 ali velika je razlika u ceni

Lepo sam ja rekla da ce kit kat doci za Novu godinu vi ne verujete! :p :D

I ja sam P6 uzela preko mts-a jedina pogodnost je to sto ga otplacujem na 12 rata. Kada sam ja uzimala telefon jedino je ovaj bio normalan sa 2GB ram memorije i pristojnom cenom. Mts ubedljivo ima najlosiju ponudu telefona. Bas me zanima koja ce cena biti za P7.

Ja sam ga na 2 godine sa tim da 1 god. otpacujem tel. a drugu samo preplatu i svideo mi se jer ima 2gb rama i vizuelno je lep. Igrice ne igram koristim fb istagram, blic i slicno tako da i 4.2 softver je ok za to. Pomirio sam se sa tim da su kinezi mnogo neodgovorni, mogu bar komunicirati sa potrosacima i kazu zbog cega pomeraju rok, a ne samo da cute

Ja telefon dobio dzabe zato sto mi se prethodni pokvario i nisu mogli da ga poprave :D
A ovo odlaganje kitkata mi je nekako ocekivano. Ipak su oni tek sad izbacili betu, pa dok isprave sve ima da prodje puno vremena. Samo ce valjda onda to u julu da bude kitkat sa emotion 2.3. A ko zna, mozda dobijemo i android 4.4.3 :D

Ja sam instalirao kit ket betu i za sada sam prilično zadovoljan. Mislim da malo fluidnije radi od Jelly Beana, B125 ali možda je to samo placebo. Uglavnom mi se sviđaju rešenja i funkcionalne promene koje su doneli mada me vizuelno malo odbijaju teme, mislim na 6 oficijalnih tema, jer mislim da su dosta lepše urađene na Emui 1.6. Na primer, balance tema je odlicna ali mi izgledaju prilično ruzno ikonice aplikacija koje nisu sistemske. Kao da su odsečene, kropovane, ne izgledaju baš profesionalno. Ostale teme necu ni da pominjem jer su sve ostale ili kopirane, neuspešno Emui 1.6 teme ili su ruzne da kada ih stavim imam osećaj da koristim android gingerbread. Nekonzistentnost u dizajnu je skoro sve prisutna. Ali kao što rekoh, pored svega sam prilično zadovoljan jer ne očekujem čuda od telefona koji sada već košta manje od 200 evra. Ako zvanična verzija istegla sitne bagove i bude još fluidnija, tim bolje. Do tada ću koristiti ovu betu kitkat sa koliko je mogućim zadovoljstvom.
P.S. prijavljuje mi non stop grešku koja glasi "greška usluge određivanja lokacije" nemam pojma šta to znači. Nisam primetio da nešto ne funkcioniše, mozda ima problem sa wifi ili gps.

I meni je to prijavljivalo, moras da odes u ona google podesavanja da dozvolis aplikacijama do koriste gps.

Koga interesuje bootloader je potpuno otkljucan na b510 tako da se bez problema instalira twrp i rutuje telefon.

Zna li neko da li su mts P6-ice zakljucane i ako jesu jel moguce odraditi otkljucavanje u sopstvenoj reziji ili nekako drugacije?

Ja mislim da mts uopste ne zakljucava telefone ali ne mogu da garantujem. Da imam neku drugu karticu isprobao bih

Moracu izgleda poneti drugu karticu.

Da, da, ponecu.

Da ne bude zabune, Mts zakljucava telefone. Mozda ovaj ne ali definitivno nisu svi telefoni sim free.

Hmm moj telefon je zakljucan za mts mrezu. Znam da ne zakljucavaju one telefone koji su jeftiniji.

Supruga ima ovaj tel pa je interesuje kako da joj se rodjendani na facebooku ubace u kalendar?

A ja sam imao evo 3d koji nije bio malo placen ali nije bio zakljucan

Nazad
Vrh Dno