Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Vrati na lizalicu,ne vidim nikakav problem i cekaj noviji apdejt
Poznato je da nove nadogradnje prave probleme
Tako je od davnina

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Imao i ranije problem. Jedan google update, bude ok, pa onda sledeći ne i tako... Ili pobrlja sa vremenom...
Nešto googlu ne odgovara moj use case...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Promenih dva mate 7 i ni na jednom taj problem
Jeste malo cudno da google play zeza tako ili bar ja nisam imao problema sa njime

Da li se na huawei telefonima mogu promeniti ikonice sa nekim launcherom(nova) ali da ikonice nemaju onaj okvir. hvala.

Naravno da mogu i to bez ikakvog lancera
Udjes u teme ,pogledas koja te tema zanima ikonice na temi itd
Zatim skines temu i odradis postavljanje teme
Mozes kombinovati razne teme,tipa ikonice od jedne,pocetni ekran od druge ekran otkljucavanja od trece itd
Kada udjes u moje teme imas u donjem delu prozora postavke ,udjes u to i vidis podesavanja tj sta sve mozes promeniti
Zato skini sto vise tema koje te zanimaju pankombinuj

Poslednja izmena:
A ima i varijanta sa aplikacijom Awesome Icons, može da promeni svaku ikonu na default launcheru sa nekom iz icon packa koji instaliraš. Upravo sam to uradio sa ikonom za Instagram, nisam našao EMUI temu sa novom ikonom.

Stigao mi update na 560 verziju, je li probao neko?

Pricamo li o mate 7 ili p8 lite
Koliko vidim p8 lite ima nadogrdnju B560 ili sam ja propustio nesto

Stiglo i meni, 118MB ima nadogradnja. Nisam još instalirao

Na koju verziju modela i androida ti je stiglo ,daj ss postavi da vidimo kakve su promene

Na koju verziju modela i androida ti je stiglo ,daj ss postavi da vidimo kakve su promene

2723970597cb57cb344a6ab2d36af15f.jpg
622fca7fe944fddb8fdd0bef80a2c52e.jpg

Da,eno gore je ss
Odlicno,samo neka poboljsanja

Odlično. Mozda posle ovog update-a neće gasiti FB i FB messenger kad sam u njima [emoji35] i mozda ce popraviti da svima stižu notifikacije na viber.

Ajde neko od vas ko je dobio update uploadujte ga na DB, GD ili Mega.

Rezim za reditelja :D

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Update-ovao sam ali i dalje gasi aplikacije. I FB i FB messenger i Viber... :mad:

Konačno Google Play usluge svedene na pravu meru kad je potrošnja baterije u pitanju - 1,07%. Pre apdejta nije išlo ispod 12-13%, a znalo je da ode i do 30. Ispratiću ga narednih dana da vidim kako se ponaša.
f42d42afdba3cdcb1277c142dd5fbd4d.jpg

Može li pomoć za nas slabije upućene - kako instalirati ovaj update koji je Pablo podelio? Sad sam na 522. Hvala

ajovetic je napisao(la):
Zdravo duže, možeš li ukratko da mi objasniš kako da updatujem tel. sa ovim paketom koji si postavio (na 560)?
Hvala unapred

Skini, raspakuj tako da dobiješ UPDATE.APP file stavi ga u dload folder na sd kartici i pokreni local update iz skrivenog menija  *#*#2846579#*#* i izaberi stavku 4.

Podrazumeva se da moras da imas stock recovery.

Nazad
Vrh Dno