Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Nemam taj problem

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Chrome je neopisivo đubre.

Elem, poslednjih par dana primetim mali problemčić. Random mi se gasi aplikacija koju pokrenem, tipa uđem u fb messanger i on se odmah ugasi pa moram ponovo da uđem. Neke app rade normalno, ali se desi da se i one posle određenog vremena jednostavno ugase. Ima li neko predstavu šta može bit'?

Pretpostavljam da ti je vec protected?

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Chrome je neopisivo đubre.

Elem, poslednjih par dana primetim mali problemčić. Random mi se gasi aplikacija koju pokrenem, tipa uđem u fb messanger i on se odmah ugasi pa moram ponovo da uđem. Neke app rade normalno, ali se desi da se i one posle određenog vremena jednostavno ugase. Ima li neko predstavu šta može bit'?
I meni se dešava isto. A ima slobodnog RAM-a koliko nećeš. I izvacuje app iz rama bezveze... I FB i FB messenger. Nisam primetio problem sa drugim aplikacijama. Verovatno je to do glupog Huawei agresivnog LMK-a.
Pretpostavljam da ti je vec protected?

Jeste. Nema to veze sa tim.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Meni ne ubija mesindzer a ni fb al zato ubija nochromo stalno bezveze. Nisam video nikad da je pao ispod ~600 mb free rama.

Kako da se vratim na B331 Lolipop sa MM B522? Evo posle par sedmica koriscenja nista znacajno novo nisam primetio (nista novih opcija me nije toliko dojmilo) osim da mi se baterija nesto brze prazni.

Kako da se vratim na B331 Lolipop sa MM B522? Evo posle par sedmica koriscenja nista znacajno novo nisam primetio (nista novih opcija me nije toliko dojmilo) osim da mi se baterija nesto brze prazni.
Ništa značajno osim da random gasi aplikacije kako mu se digne i da gubim mrežu sa vremena na vreme..

Drugim rečima, update sucks. :)

Ljudi poludeo sam od zezanja sa viberom, od update me ubi, kontakti uopšte neće da se sinhronizuju, reinstalirao sam 10 puta i isto, molim pomoć ili ću da ga vratim na 331

Neces resiti problem sa viberom, resenja nema, ako postoji verzija gde on radi kako treba, vracaj se.

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Rešio sam problem sa viberom instalirao 5.7.1 i sad imam kontakte i sve je ok , ali sad kontakti i ako su u telefonu i ako imaju sliku i melodiju samo za taj kontakt , neće da radi, zvinu samo melodija koja je za sve kontakte i nema slike a kamoli full screen caller počinje sve više da me nervira ovaj 6.0, da li je imap neko slična dešavanja ?

Pablo ili neko drugi
Vidim da je pre pet dana izasao C432B522 za dual sim
Ne mogu da udjem na xda nikako,niti preko tapatalka niti pc
Ako nije problem.da mi neko ukratko napise jel to ok apdejt i kako se pokazao

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

I ja sam imao isti problem sa Viberom, ne bih ni primetio nego koju god konverzaciju otvorim nudi mi da snimim kontakt u imenik. Restartao fon i sad je sve ok. Nego vidim niko ne odgovara, jel to ne moze downgrade, ili vise volite da se patite sa ovim MM.

Ako se ne varam, ranije su bili facebook kontakti kao opcija da se prikazuju ili ne u imeniku, sada ih nemam? Jedina opcija koju sam našao u fb app a da ima veze sa time je continious contacst upload?

Drugo, jel našao neko način da se merdžuju dva kontakta ručno? Meni to bila i ostala jedna od najvećih mana telefona tj ui-a.

Vraćao sam telefon na 5.1, pa sam opet instalirao 6.0 sa ovog linka. Za sada je sve super, jedino mi ne pokazuje led notifikacije za Viber poruke. Ima li neko podešavanje da se to sredi?

Poslato sa HUAWEI MT7-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ako se ne varam, ranije su bili facebook kontakti kao opcija da se prikazuju ili ne u imeniku, sada ih nemam? Jedina opcija koju sam našao u fb app a da ima veze sa time je continious contacst upload?

Drugo, jel našao neko način da se merdžuju dva kontakta ručno? Meni to bila i ostala jedna od najvećih mana telefona tj ui-a.

Skini aplikaciju Sync.me i tako sinhronizuj kontakte.
A za merge se loguj na Gmail preko kompa i tu sredi kontakte.
Vraćao sam telefon na 5.1, pa sam opet instalirao 6.0 sa ovog linka. Za sada je sve super, jedino mi ne pokazuje led notifikacije za Viber poruke. Ima li neko podešavanje da se to sredi?

Ne pokazuje ni meni. Nisam našao resenje.

Jedno pitanje , kad mu stavim ultra batery nekad mi je skudao za celu noć 2-3 posto , a zadnja dva tri dana 25 posto ??? Šta mu je odjednom

Verovatno Google usluge

e191262c530f60a43a5acd692e023206.jpg

Poslednja izmena:
Imam pitanje za poznavaoce - kako da vratim font na default? Instalirao sam neku temu koja je promenila sistemski font u neki italik serifni. Pokušao sam da menjam teme, sve se promeni osim tog fonta. Telefon nije rutovan i na mm je.
Hvala unapred

Probaj da staviš temu Obsidian(magazine), to je valjda difoltna tema za MM. Ako ne uspe, onda ne znam, verovatno jedino root pomaže

Poslednja izmena:
Hvala. Uradio sam hard reset i vratio se sistemski font, mislio sam da ima neki lakši način.

Skini aplikaciju Sync.me i tako sinhronizuj kontakte.
A za merge se loguj na Gmail preko kompa i tu sredi kontakte.

Ne mogu, pošto na gmailu ne vidi facebook kontakte? Ja bih u suštini fb slike da spojim sa kontaktima koje imam u imeniku i na fb.

Trenutno nikako ni na telefonu ne mogu da vidim fb kontakte.

Google usluge, izvinjavam se al je presmesno :)

On topic: Defaultna tema mora da ima font a i kad menjas temu ne moras da promenis font

Meni baš i nije smešno s obzirom da mi trenutno softver troši više baterije nego hardver, play usluge vuku skoro 12%
38e39cd2e2455a1b037fbe9d9e244c22.jpg

meni te google usluge oko 40% i keep fone awake oko 80% vremena... jedini workaround koji imam je da deinstaliram updates, ocistim kes i taok koristim osakaceno telefon

Vrati na lizalicu,ne vidim nikakav problem i cekaj noviji apdejt
Poznato je da nove nadogradnje prave probleme
Tako je od davnina

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

MM je na mom ss-u, nije do apdejta.

27c527460769db30e128a5d0240796ae.jpg

Nazad
Vrh Dno