ATI`
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2006
- Poena
- 415
Jel ti u protected apps?Uključio sam dozvole ali ne stižu.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Jeste. Od svih ostalih programa stižu notifikacije.
Poslednja izmena:
Jel ti u protected apps?Uključio sam dozvole ali ne stižu.
E ***. Onda ne znam. Pokušaj reinstall.Jeste. Od svih ostalih programa stižu notifikacije.
Meni je Viber radio bez problema na LP. Sad mi se jednom desilo na MM da nisam dobio notifikaciju. Ali to je bilo odmah iza update-a i nisam ni bio ušao u Viber. Posle kad sam ušao radi normalno.Kakva je situacija sa viberom,jesu li sredili problem sa notifikacijama,svetlosnim i klasicnim
Na lizalici je to problem
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
E ***. Onda ne znam. Pokušaj reinstall.Jeste. Od svih ostalih programa stižu notifikacije.
Jesu ti uključene notifikacije?
![]()
Kakva je situacija sa baterijom?
Ista kao na LP ili malo bolja. Jos je rano za definitivan zaključak.
![]()
Stižu notifikacije za Viber, messenger ne koristim pa ne znam. Proveri da li je ovako podešeno (stavio sam Viber kao primer)
Poslato sa HUAWEI MT7-L09 uz pomoć Tapatoka
Ima još nekoliko novosti na MM-u što mi se svidjaju:
-menjanje DPI-a bez roota
-kad imaš propusten poziv piše koliko je telefon zvonio (odnosno da li je cim ili poziv)
-Full screen caller ID po defaultu
-Nottification LED radi i kad je telefon na punjaču odnosno ako imate propuštenu poruku / poziv / notifikaciju LED ce treperiti a ne kao na LP samo svetleti pošto je ba punjaču.
Ne zalazim u teme o prozorima a ni u teme o jabukama. [emoji2]Da postavis ovo u WP temi,ne bi ti verovali da će to ikada da moze. :d
Meni na viberu ne stižu poruke dok ne uđem u njega, u protected je i u power meniju sam podesio kako je gore na slici...
I o kom konkretno updateu pričate i kako do njega, jel official? Pošto bete i ta čuda ne stavljam.
Ne znam kako je kod vas ali ja nakon apdejta na 522 vise nemam onog "obicno" browsera nego moram surfovati samo i jedino sa chrome-om. Sa baterijom nisam primetio nikakvu razliku, onaj health sto broji korake, km i kalorije nije losa stvar ali pocinje lagano da me smara jer svaki put kad spustim meni moram dodatno prebaciti sa notifikacija na shortcut-e. Da primetio sam i da nema tema u istoimenoj aplikaciji osim onih koje sam prethodno spasio. Nisam se nesto puno zanimao ali sve ostalo mi se cini OK.
I ja se pitam kako da isključim pedometar, bojim se da samo troši resurse kad mi ne treba. A teme isto tako nisam imao odmah ali su se kasnije pojavile, verovatno su se dl neko duže vreme
I ja se pitam kako da isključim pedometar, bojim se da samo troši resurse kad mi ne treba. A teme isto tako nisam imao odmah ali su se kasnije pojavile, verovatno su se dl neko duže vreme
Meni ja baterija odlična. Bolja nego na LP, veoma malo wakelockova prilikom deep sleepa.Ne znam kako je kod vas ali ja nakon apdejta na 522 vise nemam onog "obicno" browsera nego moram surfovati samo i jedino sa chrome-om. Sa baterijom nisam primetio nikakvu razliku, onaj health sto broji korake, km i kalorije nije losa stvar ali pocinje lagano da me smara jer svaki put kad spustim meni moram dodatno prebaciti sa notifikacija na shortcut-e. Da primetio sam i da nema tema u istoimenoj aplikaciji osim onih koje sam prethodno spasio. Nisam se nesto puno zanimao ali sve ostalo mi se cini OK.
Hvala rođo.Pricamo o B522. Skini full package i update-uj. Moze sa B331 sigurno da se uradi update a za ostale LP verzije nisam siguran. Oficijalna verzija je - nije beta.
Ne treba da raspakuješ, već ceo zip fajl samo iskopiraš u folder koji si prethodno kreirao u korenu memorijske kartice i koji si nazvao dload. Kad kažem u korenu, to znači da taj folder ne treba da se nalazi ni u jednom drugom folderu kako bi ga sistem pronašao i pokrenuo.ljudi skinuo sam update i raspakovao i prebacio na karticu i ne prepoznaje mi kad udjem u local update a file je onaj sa 75 strane foruma
Izasao FULL PACKAGE za update. Za MT-L09: https://docs.google.com/uc?id=0BwJvseKtOqSObDhqTk1IblZ1ZFk&export=download
Skinite, raspakujte tako da dobijete update.app stavite je u dload folder na sd kartici ili internoj memoriji i pokrenite local update. Ja sam flashovao sa B331 i sve je proslo kako treba.
Treba da raspakuje! Ako je full image onda se mora raspakovati a ako je OTA update onda se NE raspakuje!Ne treba da raspakuješ, već ceo zip fajl samo iskopiraš u folder koji si prethodno kreirao u korenu memorijske kartice i koji si nazvao dload. Kad kažem u korenu, to znači da taj folder ne treba da se nalazi ni u jednom drugom folderu kako bi ga sistem pronašao i pokrenuo.
Poslato sa HUAWEI MT7-L09 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari