Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Kome treba perfektan mate 7, moj je u oglasima :)

I ništa se ne dešava , i restartovao sam ga kad to uradim i ništa

Probaj da skines neki font sa google play store,pa onda preko njega promeni font
Ako to ne upali,onda hard reset

Ili huawei temu koja ima font u sebi

Stavio sam B513 mm i sve radi prilično dobro, jedini problem je swipe tastatura u modu one handed, uvek se pozicionira na levu stranu i nema strelicu za pomeranje. Kada pritisnem back tastatura se skloni i kad je ponovo dignem strelice se pojave. Ima li mogućnosti da se to reši ili da se vratim na 5.1 (ako je to moguće)?

Stavio sam B513 mm i sve radi prilično dobro, jedini problem je swipe tastatura u modu one handed, uvek se pozicionira na levu stranu i nema strelicu za pomeranje. Kada pritisnem back tastatura se skloni i kad je ponovo dignem strelice se pojave. Ima li mogućnosti da se to reši ili da se vratim na 5.1 (ako je to moguće)?
Moguće je vratiti na 5.1.1 ali zar ti bas toliko treba one handed mode?

Nezgodno mi je da kucam na "celoj" tastaturi ali se navikavam. A primetio sam da na aosp tastaturi ne radi swipe koji je radio na lollypop, sad mora da se kucka slovo po slovo...možda uspem da sačekam zvanični update (ako ga bude)

Ljudi, nešto mi mnogo riknjava baterija od kada sam ubacio MTS karticu, da li je to razlog ili postoji još nešto? Možda nešto treba da podesim, isključim, što sam zaboravio?

Možda ti je lošiji signal? Možda često prebacuje 2g/3g?

****m li ga ako je mts signal lošiji od vipovog, mada ne bi trebalo da je to slučaj, živim u samom centu grada, na 4. sprata.

Pod uslovom da ni jedan proces ne guta bateriju, da predpostavim da je signal jer si rekao na mts se dešava, vidi u telefonu kakav ti je signal, kod mene u na gajbi na mestu gde obično držim fon u hodniku 4G slabiji, ali tu skoro i nema 3G:

I na ovom mestu konkretno imam problem jer jedva hvata 3G, čas 2G, čas 3G, 4G mi je najjači i po tom pitanju mi je bolji za bateriju jer se ne muči non stop sa prebacivanjem između 2G i 3G. Za stan bitniji 3G jer preko istog idu razgovori (ko zna kada će pustiti preko 4G). Ako telefon držim u dnevnoj sobi nemam toliko problema jer 3G uvek imam, odnosno 4G a prebaci se na 3G samo u toku poziva, automatski bolja je baterija. Možda nisi pratio jer si stalno zakačen na wifi.

Signal mi je oko 70, 80 dBm, 19asu...

Pozdrav svima,
Kao sto napisah juce u odgovarajucoj temi zelim da kupim bratu telefon, da ima dobru bateriju, da telefon lepo radi, da se ne restartuje, da ne baguje, da ima dobar voice recorder i solidnu kameru...I razmisljam o nekoliko modela koji su mi preporuceni, lg g3, redmi 3, redmi note 3 i mate 7...Nekako sam najblizi da mu uzmem mate 7, nasao sam ga polovnog pet meseci star 230evra

Ono zbog cega pisem ovde je razlog jer zelim da cujem misljenje korisnika ovog telefona, kako ste zadovoljni, imate li kakvih problema i da li bi trebalo da obratim paznju na nesto kad ga budem uzeo(neke posebne verzije...bilo sta) ( posto sam skoro definitivno odlucio da mu uzmem mate 7)....da li mislite da je previse za ovaj telefon dati u ovom trenutku 230evra i bilo sta sto mislite da bi mi znacilo pri kupovini ovog telefona...Uzeo bih mu beli model najverovatnije tako da me zanima da li se ljuste lajsne, kakav je sto se tice kvaliteta izrade....

Unapred zahvalan

Pozdrav svima,
Kao sto napisah juce u odgovarajucoj temi zelim da kupim bratu telefon, da ima dobru bateriju, da telefon lepo radi, da se ne restartuje, da ne baguje, da ima dobar voice recorder i solidnu kameru...I razmisljam o nekoliko modela koji su mi preporuceni, lg g3, redmi 3, redmi note 3 i mate 7...Nekako sam najblizi da mu uzmem mate 7, nasao sam ga polovnog pet meseci star 230evra

Ono zbog cega pisem ovde je razlog jer zelim da cujem misljenje korisnika ovog telefona, kako ste zadovoljni, imate li kakvih problema i da li bi trebalo da obratim paznju na nesto kad ga budem uzeo(neke posebne verzije...bilo sta) ( posto sam skoro definitivno odlucio da mu uzmem mate 7)....da li mislite da je previse za ovaj telefon dati u ovom trenutku 230evra i bilo sta sto mislite da bi mi znacilo pri kupovini ovog telefona...Uzeo bih mu beli model najverovatnije tako da me zanima da li se ljuste lajsne, kakav je sto se tice kvaliteta izrade....

Unapred zahvalan
Ja imam beli (tačnije to je moonlight silver). Posle godinu dana mogu da kažem da sam prezadovoljan. Jedino mi je žao što nemam model sa dve sim kartice. Telefon izgleda kao nov, ali bukvalno. Nosim ga u ultratankom silikonu sve vreme, nisam mu ni foliju lepio na ekran, još je na njemu fabrička. Sve izgleda besprekorno. Baterija vrhunska, ko nije zadovoljan sa baterijom na ovom modelu, taj nije....realan. Na 5.1.1 telefon radi kao sat, a uskoro će i MM. Verujem da su i ostali telefoni koje si nabrojao dobri, ali meni je Mate 7 vrhunski.

Poslednja izmena:
Komotno gornji post mogu da prepisem, za ova neka tri-cetiri meseca nemam niti jednu jedinu manu da prijavim. Zapravo na pocetku mi je malo bilo tesko navici se na EMUI i na celokupnu pricu koja ima lagano provuceni jabucni shmek. Medjutim odlicne performanse su me vrlo brzo navikle na novi UI. Jos nisam nikoga sreo da se zali na bateriju (imam drugara koji nije imao zelju da se pegla s praznjenjem baterije jer mu je opet skoro citav dan gurala na pocetku). Zao mi je sto kad sam kupovao svoj nisam obavezno trazio dual sim jer mi je M7 taman za sve, telefoniranje, surfovanje, klincima umesto tableta...pokrio je sve moje potrebe tako da mi recimo na putu cak i laptop sve redje zatreba. Cekam MM kao ozeblo sunce da vidim kako ce izgledati i raditi, a posle sedmice prema trenutnim iskustvima jedino bih mogao preci na osmicu nekad u buducnosti. Supruga ima G3, ok telefoncic, ne cuje se od kako se ponovila. G3 je po mom misljenju dobra kupovina i dan danas samo je u poredjenju sa M7 pitanje sta zapravo hoces od mobitela. E da, sad se setih pa fali mi double tap i to mi bas fali (pre M7 sam par sedmica koristio G4 i bas sam se navukao na double tap).

Doble tap se lako ukljuci + fingeeprint je brzi i stedi bateriju

Znam da moze da se ukljuci, ako nista kroz drugi launcher, ali upravo zbog potrosnje baterije mi nije interesantan. Fingerprint jeste srecnije resenje u tehnickom smislu ali je po mom subjektivnom misljenju daleko neprakticnije (kad mi telefon stoji na stolu i treba da ga otkljucam, dignem telefon, namestim prst i eto ga a za double tap mi samo treba prst na ekranu i nista vise). Mozda nekom zvuci smesno ali to su samo moji crnogorski koreni:wave:

Da li onda mislite da bi bilo bolje da mu uzmem ovaj model dual-sim? Koliko ce mu to smanjiti trajanje baterije, verovatno ne malo?

Možda on nema potrebu za korišćenjem dve SIM kartice. Ja imam službeni i privatni broj, a mrsko mi da nosim dva telefona, pa sam zato napisao da mi je žao što nemam dual. U principu, ako neće i ne mora da ga koristi kao dual, može umesto toga da stavi Micro SD (slot dva je hibrid - ili SIM2 ili Micro SD). Inače dual SIM ima duplo veću interni memoriju (32GB). NE verujem da će mu se bitno smanjiti trajanje baterije ako ga bude koristio sa dva SIMa.

I ima 3GB RAM.

Momci, da li je kod vas nestao pedometer nakon updatea na 513 verziju?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ljudi može pomoć , šta to može da bude, neće da mi očita otisak prsta , više puta sam pravio novi otisak i ne prepoznaje , ubi me više

Jedino da probas hard reset telefona ,mozda se nesto zaglupelo

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno