Meni zumiranje u dolphinu losije radi nego u Chromu. Nekako je "seckavije" u Dolphinu.Koristim dolphin browser,zaista sam prezadovoljan
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Xperia Z2
Meni zumiranje u dolphinu losije radi nego u Chromu. Nekako je "seckavije" u Dolphinu.Koristim dolphin browser,zaista sam prezadovoljan
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
I meni se dešava isto. A ima slobodnog RAM-a koliko nećeš. I izvacuje app iz rama bezveze... I FB i FB messenger. Nisam primetio problem sa drugim aplikacijama. Verovatno je to do glupog Huawei agresivnog LMK-a.Chrome je neopisivo đubre.
Elem, poslednjih par dana primetim mali problemčić. Random mi se gasi aplikacija koju pokrenem, tipa uđem u fb messanger i on se odmah ugasi pa moram ponovo da uđem. Neke app rade normalno, ali se desi da se i one posle određenog vremena jednostavno ugase. Ima li neko predstavu šta može bit'?
Jeste. Nema to veze sa tim.Pretpostavljam da ti je vec protected?
Sent from Huawei Ascend Mate 7
Ništa značajno osim da random gasi aplikacije kako mu se digne i da gubim mrežu sa vremena na vreme..Kako da se vratim na B331 Lolipop sa MM B522? Evo posle par sedmica koriscenja nista znacajno novo nisam primetio (nista novih opcija me nije toliko dojmilo) osim da mi se baterija nesto brze prazni.
Ako se ne varam, ranije su bili facebook kontakti kao opcija da se prikazuju ili ne u imeniku, sada ih nemam? Jedina opcija koju sam našao u fb app a da ima veze sa time je continious contacst upload?
Drugo, jel našao neko način da se merdžuju dva kontakta ručno? Meni to bila i ostala jedna od najvećih mana telefona tj ui-a.
Ne pokazuje ni meni. Nisam našao resenje.Vraćao sam telefon na 5.1, pa sam opet instalirao 6.0 sa ovog linka. Za sada je sve super, jedino mi ne pokazuje led notifikacije za Viber poruke. Ima li neko podešavanje da se to sredi?
Poslato sa HUAWEI MT7-L09 uz pomoć Tapatoka
Skini aplikaciju Sync.me i tako sinhronizuj kontakte.
A za merge se loguj na Gmail preko kompa i tu sredi kontakte.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari