lukaspik69
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2015
- Poena
- 59
Ostavio sam link. Skini i instaliraj preko local update.
Plasma, evo baš sad poredim D3 go na mejtu koji je na lizalici, i na Samsung galaxy tab 3 koji je na KK-u. Na mejtu učitava aplikaciju duplo brže, i pet puta mu treba manje vremena da dostigne punu čistoću slike. Uz to na tabu stalno krašuje, dok na mejtu apsolutno nikad. Štaviše, D3 go je aplikacija na kojoj se najviše primećuje razlika u radu između LPa i KKa, naravno u korist LPa. Pišem ti ovo jer si spomenuo u nekom od prethodnih postova da ti je veoma važno kako će raditi baš D3 go. S druge strane, dešava mi se na LPu da mi zamrzava vreme na vidžetu, u pitanju je vreme Srbija XL. Sve moguće dozvole sam uključio, i ništa. Na KKu je taj isti vidžet radio bez problema. Ostali vidžeti rade dobro. Da li neko ima sličan problem?
PS. Stigao juče aluminijumski bumper sa akrilnim leđima, poručen pre više od mesec dana na Aliju... Izgleda fenomenalno
Pablo i ja imam taj B324 na lizalici pa vidim da svi pominju neki B327,šta on nudi u odnosu na B324 i da li tvoj link važi i za mog dvoglavog:MT7-TL10?
Promenu DPI sam vec laicki objasnio u G3 ili G4 temi. Uglavnom strane to više informacija na ekran. Najbolje da uporedis sa default dpi. Ovo je 360 dpi screenshot podesavanja:Bilo bi dobro da neko ostavi detaljno uputstvo za neznalice kakav sam ja. Pokušao sam da tražim po netu, ali mi ništa nije jasno, kao ni za promenu dpi, i to bih voleo da probam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari