Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Ostavio sam link. Skini i instaliraj preko local update.

Pablo i ja imam taj B324 na lizalici pa vidim da svi pominju neki B327,šta on nudi u odnosu na B324 i da li tvoj link važi i za mog dvoglavog:MT7-TL10?

Plasma, evo baš sad poredim D3 go na mejtu koji je na lizalici, i na Samsung galaxy tab 3 koji je na KK-u. Na mejtu učitava aplikaciju duplo brže, i pet puta mu treba manje vremena da dostigne punu čistoću slike. Uz to na tabu stalno krašuje, dok na mejtu apsolutno nikad. Štaviše, D3 go je aplikacija na kojoj se najviše primećuje razlika u radu između LPa i KKa, naravno u korist LPa. Pišem ti ovo jer si spomenuo u nekom od prethodnih postova da ti je veoma važno kako će raditi baš D3 go. S druge strane, dešava mi se na LPu da mi zamrzava vreme na vidžetu, u pitanju je vreme Srbija XL. Sve moguće dozvole sam uključio, i ništa. Na KKu je taj isti vidžet radio bez problema. Ostali vidžeti rade dobro. Da li neko ima sličan problem?
PS. Stigao juče aluminijumski bumper sa akrilnim leđima, poručen pre više od mesec dana na Aliju... Izgleda fenomenalno

Daj slike tog bumpera,vidim da si pokušavao da slikaš.Ako nisi slikao daj link gde si kupio.

Poslednja izmena:
Pablo i ja imam taj B324 na lizalici pa vidim da svi pominju neki B327,šta on nudi u odnosu na B324 i da li tvoj link važi i za mog dvoglavog:MT7-TL10?

Ne. Za TL10 ima B326 ako se ne varam. Potrazi na XDA ili na googlu. Pa uglavnom noviji je od B324 i ispeglani su bugovi i brze radi od B324

Bilo bi dobro da neko ostavi detaljno uputstvo za neznalice kakav sam ja. Pokušao sam da tražim po netu, ali mi ništa nije jasno, kao ni za promenu dpi, i to bih voleo da probam.
Promenu DPI sam vec laicki objasnio u G3 ili G4 temi. Uglavnom strane to više informacija na ekran. Najbolje da uporedis sa default dpi. Ovo je 360 dpi screenshot podesavanja:
4606dd396d46ea1edcff6b159c1d0ce3.jpg

Jedno pitanje,od kada sam presao na B327 nemam vise Huawei swype ,jel tako treba da bude ☺?

I meni nedostaje . ova google je ******. Ali nema je. Zna li neko kako da je povratim ?

Ja nisam primetio posto koristim SwiftKey :)

Pablo ako nađeš link za local apdejt sa B324 na B326 (DUAL SIM) javi.

Daj neki link ili info gde ima da se kupi neki dobar alu bumper.

Evo, ne znam kako deluje na slikama, ali uživo je baš lepo uploadfromtaptalk1447594874838.jpguploadfromtaptalk1447594898803.jpguploadfromtaptalk1447594923249.jpguploadfromtaptalk1447594949674.jpg
uploadfromtaptalk1447594845319.jpg

Kod ove tvoje imaš aluminijumski bumper i leđa od akrila?

Ove verzije gde je sve od aluminijuma po meni su loše jer dobiješ telefon u telefonu.Mate je već ceo u aluminijumu i sad dodaš na njega još tog istog aluminijuma i šta je tu onda poenta?Razumem ove koji su kupili ala pazova plastikanere pa mora da kupuju aluminijum da se osećaju manje prevarenima.
Ja sam za aluminijumski bumper i za leđa koja nisu od aluminijuma.

Poslednja izmena:
Za Huawei vidite na carbon tesla ,pa ko šta voli nek instalira od sistema.:):wave:

Jel' jos nekok baguje battery stats na b327? Screena ni nema a i ovo ostalo osim vremena na bateriji nije tacno. Mislio sam da mu treba full charge da proradi ali nije to.

95d4d762adb01099383e2afe19838917.jpg

Na nekom drugom telefonu bi bio bitniji, ovako meh :D Samo volim statistiku :)

Stavljati alu bumper na alu telefon je glupost. Još i ubija signal i domet.

Slazem se, najtanji moguci silikon i vozi.

@pablo, jel imas i ti ovaj bug sa battery statsom?

Ja sam stavio Nilkin frosted, odlično leži na telefonu, ne povećava ga puno, a ima lepu teksturu pa ne kliza. Ponekad nosim i flip cover.

Pre par dana su apdejtovali D3GO aplikaciju, i od tada ne radi kako treba. Apdejt je bio uslovljen, što znači da nije htela da radi stara verzija aplikacije, već je morala da se preuzme nova. Od tada, svaki put kad hoću da promenim kanal, aplikacija se zatvori. Verzija androida je 5.1.1 b324. Na tabletu radi normalno (4.4.2.) ali na telefonu nikako. A da ne spominjem da su desetkovali broj kanala. Izazvali su takvu lavinu negodovanja na play store-u, ali izgleda da to njih ne dotiče.

Imaš hak da ti radi stara verzija a ne ova nova koja ne radi kako treba na havajcu.

Jel uspeo neko da apdejtuje sistem na B327 i da ima double tap to wake?

Ja sam ga update,ali nemam duoble t.t.w. Kako da dobijemo tu opciju? Citao sam na netu da bi b327 trebao da donese i opciju da preko finger scena listamo slike ?

2ttw ima na B300, ali on, navodno, služi samo za rollback. Pokušao sam i to, sa B300 sam ga vratio na KK pa onda nazad na B327 i ništa, 2ttw je samo na B300 :-(

Imam b324 ,da li mogu da ga probudim bez pritiskanja dugmenceta da desne strane ili mora da imam b327?

Poslednja izmena:
Da li neko ima možda neki dobar drzač za kola? A bogme i punjač?

Naruci preko alija drzas koji izgleda kao stipaljka, ja ga imam i prezadovoljan sam. Posto je mate7 veliki tel imas da kupis drzas sa 2 stipavice. A od punjaca ja koristim jedan jaci koji ima izlaz valjda 2A i kad koristim navigaciju odicno puni uvjek mi je tel na 100%, tel ne moze da trosi bateriju koliko je on puni.

Nazad
Vrh Dno