Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Danas je mnogo bitniji 3D mark nego antutu.
Sedmica daje 13.500 za Ice storm unlimited.
Ne smem ni da napisem koliko Nvidia Android TV-Box daje.....nesto malo ispod 50.000[emoji12]

Poslednja izmena:
Porediš mob. sa shield-om?

U smislu da GPU na mobilnima ne prati CPU onako kako to zele korisnici.
Nvidia je obrnuti primer,gde GPU dominira nad CPU jezgrima,ali uz pomoć aktivnog(nečujnog) hlađenja,steta je sto za sada takva moć jos uvek nije moguća na telefonima.
Googlu se to jako svidelo pa uskoro izlazi jedinstveni Android Pixel-C tablet /PC sa istim hardverom.
Cenim da će u narednim godinam GPU na mobilnim telefonima biti taj koji ce preuzeti primat u specifikacijama za Top mobilne telefone.

Poslednja izmena:
Dok ne bude naoredovala tehnilogija baterija, nema nista od toga

Ovaj gpu je po prvim testovima u rangu onog sto je u note 5. Ako ne budu isli na 2k displej bice bomba. Za mob vise nego dovoljno.

Poslednja izmena:
Da li je još neko primetio kako displej zablješti i promeni boju kada se direktno izloži suncu? Na taj način čitljivost ostaje odlična i pri jakom suncu. Ovo je još jedna novina koju donosi lizalica.

Ja jesam, mislio sam da je bug i onda skontah kad se desava, super fora

Ljubomoran sam kada pricate o bateriji na mate 7,a ja imam isti taj mate7 i pogledajte bateriju. Radio sam vec 2x factory restart i opet isto. uploadfromtaptalk1447069174754.jpeg

Ako ti je od tih 6h bar 3 screen on time nemas nikakav problem

Uh to nisam gledao do sada...3h 10min. Izgleda da ga ja bas koristim...i onda ne primetim koliko on ustvari dobro izdrzi.

Ako je otpanjio brightness, dobro je i prosao

Izašao je B327 za MT7-L09. Na ovom se može smanjiti dpi na 360 dok je na B324 minimum bio 420. :)

Jel ostane centriran navbar?

Imam recovery na kompu i sjajne vesti za dpi :)

Flashovao sam B327 i flash je presao relativno brzo ali ovo optimizing system vrti vise od 5 minuta a tek je na 43%. Javljam se posle kad podigne sistem i kad flashujem TWRP i rootujem ga i odmah menjam dpi i stavljam screenshotove. :)

Evo i screenshotova na dpi 400
415229be5377763c29a66696366867e7.jpg
5a5105b4eef6f0f49b02acf99598b39c.jpg
45660fa8a2c6997fdae75f5775d6f04a.jpg
3d6552ab1b98f99d149ea7b331dd5992.jpg
5ad82314dff8487268216d8524a59a43.jpg

Jel dovoljno 400 ili mislis da je 360 jos bolje? Jel mozda u tom novom romu ostalo i bete fingerprint gestures u settingsima koji ne radi? Nikako da se dokopam pca da instaliram pa rekoh da znam sve unapred? :D

Da li je moguće da nema ovaj telefon da se nabavi ispod 450e nov? Gledam konkretno iz Mađarske preko kp...

Probaj sam sta ti vise odgovara da li 400 ili 360. Videću i ja možda kasnije smanjim na 360 sad dok se oci priviknu pošto sam na B324 dpi držao na deafault pošto su me nervirali nav. dugmići što si bili pomerene u stranu.

Ostali su fingerprint gesturs koje ne rade. Tačnije jedna koja ne radi a to je swipe fingerprint senzor to bring down nottification shade. Ali ja i onako koristim Nova Launcher prime pa mi je swipe down na ekranu namešteno da otvara nottification shade.

E da i ubacili su neki skrnavi Antivirus mada se može isključiti i onda onemogućiti iz app managera. Takodje je ubačen Huawei Cloud + koji sinhronizuje call log, messages, contacts i ako namestis moze i slike.

Poslednja izmena:
Ja za 310 pre malo manje od dva, isto nov

Pa ne znam stvarno, razmisljam se da li uzeti ovaj huawei ili neku motorolu video sam na kp moto x 2. gen za 320 nov, znam da nije tema ali eto ako je raspolozen neko da odgovori :) ne menjam cesto tel ali mi treba privatni tel na androidu imam i lumiu 735 sluzbenu,
windows je cool btw...

Nazad
Vrh Dno