Meni loli radi kako treba. I to jeste zvaničan. Od kad su se google servisi smirili baterija traje i traje...
Na veličinu se čovek navikne. Ne nosiš ga u džepu u teretanu jedino...
Prvo, ceo telefon nekako brže radi. U pitanju su nijanse, ali se primeti. I senzor za otisak prsta je za nijansu brži. Kvalitet zvuka prilikom razgovora je bolji, i na zvučniku i na mikrofonu. Dodata je opcija mini ekrana, veoma korisna i veoma lepo radi. Notifikacije su lepše odrađene, posebno za thrd part aplikacije, npr ko ne koristi stock aplikaciju za poruke, može direktno sa zaključenog ekrana prevlačenjem prsta da uđe u pristiglu poruku. To nije bilo moguće na KK, osim sa stock aplikacijom. Još jedna dodatna opcija je Wi-Fi+, iliti pametna Wi-Fi mreža, ako je ugašen wifi, a telefon se nađe u dometu poznate wifi mreže, automatski se pali i povezuje. I na kraju ono najvažnije, baterija se brže puni, a traje isto ako ne i duže. Eto to su neke sitnice, ali sve u svemu ja sam zadovoljan sa LP-om.Koja su recimo najbitnija unapređenja?
Manje vise sve se zna sem baterije.. Kinezi javljaju da ce biti preko 4000mah.
evo sta kinezi pisu.. Mozda stvarno skuplja verzija bude 2k displej. Mada ce to biti glup potez.Na gsm areni kazu 2k ekran i 20mpx, spekulacije su sve za sad rekao bih
Stavljen je u protected apps, i uključene sve opcije za njega u menadžeru obaveštenja... ne vrediStavite ih u protected apps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari