Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

ja sam se preporodio kad sam se resio nexusa i prestao da flashujem telefon cesce nego da ga koristim :(
ni root. disable mi resava visak google aplikacija, ostale hoce da se uninstaliraju..

inace osvestio mi se google photos, prestao da zdere bateriju i normalno sinhronizuje backup JEEEJ, garant je bio neki update ili za photos ili za services. tako da mi telefon opet dobro radi (2 dana zestoke upotrebe, 3.5 lagane), ali mi je i dalje google services najveci zderac...

http://www.phonearena.com/news/Huaw...low-heres-what-devices-are-getting-it_id74793

Max ozbilja krenula od saradnje sa googlom.

s_68a28cdf2e3d45abb8325ad31f7c60be.jpg

Navodno do kraja god.

Poslednja izmena:
Isto tako lp bio do januara ove :D Verovacu kad vidim M na fonu :D
Plus ovde i ne vidim model matea 7 koji skoro svi imamo.

Ni ja P8 :)

Poslednja izmena:
Znaci samo za trziste azije ? Smor..

L09 verzija za nase trziste ?

Poslednja izmena:
Ma to je probably prvo tamo ali sto posto je neki taj azijski identican evropskom al mu nije ogranicen volume il tako nesto aka bice flashable :)

Znaci samo za trziste azije ? Smor..

L09 verzija za nase trziste ?
Taman sam hteo da zakačim vest. :D
L10 je dual sim 3GB rama / 32 GB storage.
L09 je sing sim + sdcard 2GB / 16GB

Uglavnom ako puste Android M do kraja godine u šta čisto sumnjam biće i za L09. Ako i ne bude official bice port od TL10 pošto razlika u hardware-u je minimalna.

ja imam L09 i ima 3gb rama

ne postoji P8 sa 32gb

Nebitno.. Bitno da im treba vise vremena da nabace rom za eu trziste,koliko vise ko ce ga znati :)

Koja je verzija kit kat firmware-a kod evropskih verzija, konkretno me zanima verzija sa MTS.

Uradio sam lollipop preko dload, nisam zadovoljan, hocu nazad, hocu da se vratim na kitkat preko B300, samo me zanima koju verziju kitkat-a da flesujem.

Hvala

137sp2 ili 145

Ljudi da li neko zna kako može da se namesti slika preko celog ekrana kad te neko pozove. Da li će to biti popravljeno sa lolipopom ?

Popravljeno? Anyway, ima aplikacija koje to rade, fullscreen caller id recimo.

Znam da ima , ali samsung moze bez tih aplikacija , iphone moze da se namesti bez tih aplikacija ,zastio ne bi mogli i ovda da nameste bez skidanja app. EMUI bi to trebali da razmotri.
Kada će biti OTE update ?

Moze i aosp, to je na proizvodjacu

36ba36dafcf29676fc581425fe33ce90.jpg

Ovo mi se desava i na mate7 i na p8max.
Ima li neko iskustva?!
Strasno iritantno.
Drzao sam kontakte na google, i imao problem. Posle probam da resim stavljanjem kontakata na internu memoriju i isto!

Lollipop je u pitanju.

Poslednja izmena:
P8 max si preko mts uzeo pretpostavljam? Kakav je u poredjenju sa mate7?

Kod mene nema tih problema. Od pre nedelju dana takođe na LP. Viber radi bez greške, a i sve ostalo je manje ili više unapređeno. Dugo sam razmišljao da li da pređem sa KK na LP, jer mi je telefon radio odlično. Konačno sam se prošlog vikenda odlučio na apgrejd. Iskreno, prva dva dana je telefon imao neke sitne bagova, i ozbiljno sam razmišljao o vraćanju na KK. Međutim, onda se nekako stabilizovao, i evo već nekih pet dana radi bez greške.

Nadji stariju verziju vibera, neko se vec zalio na to

Da cujem par misljenja i eventualno saveta. Imam N5, uzeo najvise zbog cistog android, brzine i sigurnosti da ce dobiti nove android verzije medju prvima (ili prvi). I posto me je sad razocarao novi 5X, najvise zbog cene, odlucio sam da malo gledam druge telefone. Jeste da kratko vreme posedujem N5, ni godinu dana, ali sve drugo sto nije stock rom ili priblizno me potpuno odbija. Pa sam se danas potrudio da o'ladim malo i pregledao sve sto bi eventualno moglo da bude unapredjenje, ne previse skupo.
Nabasao sam na oglas za Mate 7 sa privlacnom cenom, malo ogreban pozadi, ali nebitno. Nebitan je i taj oglas, zanima me sledece.
Procesljao sam veci deo teme i vidim da su generalno odlicni utisci. Ono sto me je odusevilo, a i razlog zbog kojeg trazim zamenu za N5, jeste neverovatna baterija. Sve drugo je relativno, brzina, kamera, itd. Jedino sto mi je "ne" je nevidjeno losa podrska za nove verzije androida, a mozda i velicina telefona.
Koliko je pametno da predjem sa jednog Nexusa na ovakav fablet? Ono sto ja trazim od telefona to izgleda ne postoji, barem kod nas, ili je preskupo za mene. Ukratko, meni je potreban veci Nexus sa odlicnom baterijom. E sad mi je potreban neko da me uveri da mi i nije toliko potrebna podrska za nove androide. Barem za sada. :D

Zar nije Z2 ili OPO bliži tome što opisuješ

Marrecare ,Mate7 je poslovni telefon od koga se ocekuje apsolutna kitket stabilnost i pouzdanost uz trenutno najacu bateriju koja postoji.Sve to prati poslovna eleganciji u tankom metalnom kucistu gde je sve utegnuto do maksimuma.
Imam ga skoro godinu dana i rom je onakav kakav je dosao sa njim.Nikada ga nisam apdejtovao jer za tim nema apsolutno nikakve potrebe niti su ti potrebne bilo kakve kerefeke u vidu lizalice ili tome slicno.Plasio sam se kako da ga restartujem kada se zaglupi ali mi se do sada niti jednom nije zaglupeo a dolazim sa samsunga kome sam otvarao poklopac ko vrata na zeleznickoj stanici.Necu vise nikada nikome placati marketing ,vec u datom momentu sta ima najbolji odnos dobijeno i ulozeno to ce biti na stolu a potrefilo se da je sedmica odlican izbor.

Poslednja izmena:
Zar nije Z2 ili OPO bliži tome što opisuješ

Z2 mi je vec stariji telefon i generalno mi se ne svidja izgled. Opo mi je jos gori u tom slucaju, sto se tice dizajna. Ali su oba telefona odlicna, samo bih nesto drugacije.

Ne znam zaista, za sada ne razmisljam ozbiljno i hitno da menjam telefon, gledam oglase pa na sta naidjem da je povoljno. Meni je ostala ta boljka za azuriranjima zbog Samsunga, video sam da drugi dobijaju nove verzije, a meni nista ne stize, i sad sa N5 tu nema problema.

Marrecare ,Mate7 je poslovni telefon od koga se ocekuje apsolutna kitket stabilnost i pouzdanost uz trenutno najacu bateriju koja postoji.Sve to prati poslovna eleganciji u tankom metalnom kucistu gde je sve utegnuto do maksimuma.
Imam ga skoro godinu dana i rom je onakav kakav je dosao sa njim.Nikada ga nisam apdejtovao jer za tim nema apsolutno nikakve potrebe niti su ti potrebne bilo kakve kerefeke u vidu lizalice ili tome slicno.Plasio sam se kako da ga restartujem kada se zaglupi ali mi se do sada niti jednom nije zaglupeo...
+1

Pade cena na oglas, sada mi je jos privlacnije. :D Koliko sam procesljao temu a nisam shvatio, je l' dobio zvanicno lollipop? Vidim da su potvrdili MM za neke Honor telefone sledece godine, a neki su spekulisali da ce i Mate7 dobiti. Sad razlika izmedju MM i L nije velika, jedino poboljsanje za bateriju, ali sta ce Mate7 Doze kada je baterija vrh. Kako se nosite sa velicinom telefona? Na N5 sam se brzo navikao jer mi je to najveci telefon do sada, mada po nekim dzepovima jedva strpam, sad me brine za ovu gromadu kako bih.

Šta će ti lizalica kada kitket radi 10/10?????Nema tog sw poboljšanja koje može da poboljša mate7 hardver,može samo da napravi problem i ništa više.Kada lizalica bude radila 10/10 ni tada neću da je skinem jer ne želim da mi neka app poludi zbog kompatibilnosti.Ne znam zašto ljudi vole da čačkaju nešto što odlično radi?

Poslednja izmena:
Iako plazma 'ne pusta da odrasteš' ,drug plasma je izgleda ipak uspeo i telefon ne koristi kao igracku.. ;)

Mate 7 je ozbiljna sprava i nema nikakvog smisla sada izmisljati 'toplu vodu'. Sve radi kako treba i ja tu nista nisam,a i ubuduce ne bih dirao.

Hocu reci,kome treba igracka ne mora da uzima baš Mate 7 :D ..a sto se velicine tice,ja sam se brzo navikao i to u sred leta. Sada u vreme jakni,velicina i nije problem.

Inace,poslednji restart je bio kada mi je na putu iz Madjarske pukla bat.
Screenshot_2015-11-02-20-19-36~2.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno