Šta je novo?

HTC U12 Plus

Није ни за очекивати да неко ко има ХТЦ у нику има трун објективности у оцени хтц телефона [emoji23] О чему требају људи да се информишу у вези хтц телефона, да је револуционарна ствар што је телефон са стране осетљив на притискање или то што им треба годину дана да избаце апдејт на нови андроид? Јел то требају и да рекламирају?
Само нека пошаљу ту фирму више на гробље, да је не гледамо више како се пати и умире у мукама

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Baš naprotiv ... eto ja sam menjao telefone u proseku na 3 meseca ... Samsung s7 edge , HTC 10 , Oneplus 3t , HTC u11 , Oneplus 5 , HTC u11 , Samsung s9+ , HTC u12+ i mogu slobodno da kažem da su HTC jako kvalitetni i pouzdani.
Ako pogledaš sve ove današnje funkcionalnosti koje svi koriste prvo ih je HTC uveo ... HTC One Max fingerprint ... Prednja kamera sa ois ... dve kamere pozdai M8 ... Aluminijumsko kućište itd ... takođe je google preuzeo edge sense za pixel liniju misliš da je ovo slučajno ...

Fluidnost i rad sistema na HTC uređajima jedino mogu da se pohvale OP telefoni (pricam o brendovima koje sa m koristio) Xiaomi je napravio bum sa poslednjim modelima ali se jos nisam usudio da ih testiram.

Što se tiče baterije i njenog trajanja mogu da potvrdim da HTC u12+ u dual sim mod-u ima dugotrajniju bateriju od S9+ garantovano ... i ako je lošije ocenjena.

Jedino što možda koči htc jeste tehnologija ekrana ali to je možda ... kako se proveo huawei sa mate 20 pro i LG ekranima.

Ali najveća mana im je što nemaju marketing ... bilo kakav

Software-ska podrša je uvek bila ovakva kod HTC-a oni izbacuju update-e u proseku na 3 meseca ali da li je to loše ili dobro ... da li naprave toliko stabilan sistem da nije potrebno ažurirati ga toliko često.

Poslednja izmena:
Nije uvek bila takva, april je a njihov aktuelni flagship telefon nije dobio Pie još uvek.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nije uvek bila takva, april je a njihov aktuelni flagship telefon nije dobio Pie još uvek.

To jeste veliki propust znam da nisu imam u12+ ... Očigledno da smanjivanje radne snage ima uticaja na software-ski sektor nažalost.

Sama činjenica da nema novog flahsipa govori više od milion napisanih reči..
Ja npr ( a verujem i većina ljudi ) ne bih kupio htc makar izbacili m7 sa minimalnim bezelima , vrh kamerom i amoled ekranom i to sve za 500e.

Oni su svoje završili.

Kada se setim onog htc10 , pravljen kao tenk sa displejom ispod svakog minimuma i UI koji je tada već bio star 4godine ..

Poslednja izmena:
Ali najveća mana im je što nemaju marketing ... bilo kakav

Nema ni Xiaomi marketing pa su tu gde jesu, dakle nije to problem.
A sto se tice edge sense, pa logicno da ih imaju Pixeli kad im HTC proizvodi telefone. [emoji3]
Nije to nikakva specijalna inovacija. Korisna stvar jeste, tj moze biti u nekim trenucima, ali da je toliko neophodna sigurno bi je i ostali proizvodjaci uvrstili u svoje modele.

Poslednja izmena:
Videćemo šta će biti ili će napraviti čudo (mada iskreno jako su male šanse) ili će ih neko kupiti kao što je Nokia kupljena ...

Teško će ići kupovina jer kapital ulazu samo Kinezi a oni se nikada njima neće prodati.. Google im je bio spas , ali Google ko Google

Не могу да направе апдејт годину дана и сада ће доћи и направити чудо [emoji23] рециклирају у12+ и продају га као егзодус, са исто годину и кусур дана кашњења у односу на последњи талас популарности криптовалута. Иду само из канала у канал
А што се тиче сарадње са гуглом и пиксела тиче, онај ХЛ не би смео никада да изађе из било које озбиљне компаније телефона.....

A sto se tice edge sense, pa logicno da ih imaju Pixeli kad im HTC proizvodi telefone. [emoji3]
Nije to nikakva specijalna inovacija. Korisna stvar jeste, tj moze biti u nekim trenucima, ali da je toliko neophodna sigurno bi je i ostali proizvodjaci uvrstili u svoje modele.

Ево потписујем да је ово најглупља ствар која је уведена у мобилне телефоне откада постоје мобилни телефони као такви. Мене би било срамота да ово *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* поменем у 2019 а не да наводим као некакву иновацију

Poslednja izmena:
Ja verujem da će njih ASUS pazariti. Ustvari pitanje je šta je od HTC divizije za mobilne telefone ostalo posle Gugla.
Stiskanje sa strane i jeste inovacija i to opipljiva. Najveći promašaj im je izmišljanje tople vode oko dugmića u12+ modela.

Послато са HTC U12 life уз помоћ Тапатока

Stiže Pie update sredinom Juna :)

Bolje da su O spremili odma nego da u junu pustaju pie [emoji23]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Скоро годину дана откада су га најавили?
d18068dfdf1075e5b95ae82febb68805.jpg

2019 je verovatno najgora za htc od kada postoji

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pitanje vremena kad će staviti katanac koliko ja vidim

Ne mora da znaci, izbacili su pre neki dan dva midrejndzera, od kojih je jedan bas dobar u najavi.

Svaki put se iscimam da je izašao Pie update kad vidim poruke u ovoj temi :)

Baš sam ovih dana razmišljao na temu "koji telefon uzeti ako HTC prestane da ih pravi" i žena mi rekla da nisam normalan i da sam u sekti.

Je l' se isplati uzimati htc u12 plus, s obzirom na njihovu situaciju? Vidim da na kp može da se uzme za 400 eura.

Baš sam ovih dana razmišljao na temu "koji telefon uzeti ako HTC prestane da ih pravi" i žena mi rekla da nisam normalan i da sam u sekti.
Isto se i ja pitam..

Al zato da je u pitanju Samsung ili Iphone verovatno bi te potpuno razumela. ;)

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока

Vrlo cudno ali i ja sam se to pitao

Još će ove godine nešto izbaciti, a od sledeće je upitno.

Послато са HTC U12 life помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Zar ne bi pre dan-dva vest kako HTC planira da "oživi" svoj brend WILDFIRE (inače, moj prvi smartfon)???

Da se vratimo na temu. Ima li aktivnih korisnika 12+?
Koliko vidim cena mu je pala na oko 400€ na KP, sto je po mom misljenju sasvim ok.
Naravno, treba videti kako ce se odvijati situacija ali u najgorem slucaju HTC mobovi mogu ostati bez podrske. Kome to nije primarna stavka, eto odlicnog modela po odlicnoj ceni.

Poslednja izmena:
Pa sad, kako se uzme. [emoji4]
Vise me zanimaju utisci posle, evo vec nekih godinu dana od izlaska moba. Cena verujem da ce nastaviti sa padom, istim ili slicnim tempom svakako.

Jedina stvar koja me iritira, a javlja se recimo 2-3 puta nedeljno, je fantomsko pritiskanje tastera za smanjivanje zvuka. Češće se javlja kad koristim Spigen futrolu nego kad je telefon go. Sve ostalo je sasvim dobro iz mog skromnog ugla.

Vrh Dno