nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Softversku podršku
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Није ни за очекивати да неко ко има ХТЦ у нику има трун објективности у оцени хтц телефона [emoji23] О чему требају људи да се информишу у вези хтц телефона, да је револуционарна ствар што је телефон са стране осетљив на притискање или то што им треба годину дана да избаце апдејт на нови андроид? Јел то требају и да рекламирају?
Само нека пошаљу ту фирму више на гробље, да је не гледамо више како се пати и умире у мукама
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
To jeste veliki propust znam da nisu imam u12+ ... Očigledno da smanjivanje radne snage ima uticaja na software-ski sektor nažalost.Nije uvek bila takva, april je a njihov aktuelni flagship telefon nije dobio Pie još uvek.
Ali najveća mana im je što nemaju marketing ... bilo kakav
A sto se tice edge sense, pa logicno da ih imaju Pixeli kad im HTC proizvodi telefone. [emoji3]
Nije to nikakva specijalna inovacija. Korisna stvar jeste, tj moze biti u nekim trenucima, ali da je toliko neophodna sigurno bi je i ostali proizvodjaci uvrstili u svoje modele.
Isto se i ja pitam..Svaki put se iscimam da je izašao Pie update kad vidim poruke u ovoj temi
Baš sam ovih dana razmišljao na temu "koji telefon uzeti ako HTC prestane da ih pravi" i žena mi rekla da nisam normalan i da sam u sekti.
Al zato da je u pitanju Samsung ili Iphone verovatno bi te potpuno razumela.Svaki put se iscimam da je izašao Pie update kad vidim poruke u ovoj temi
Baš sam ovih dana razmišljao na temu "koji telefon uzeti ako HTC prestane da ih pravi" i žena mi rekla da nisam normalan i da sam u sekti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari