Šta je novo?

HTC U12 Plus

Ćao svima...
Bila sam u iskušenju da ga sad uzmem u VIP-u. Ali cena... nisu normalni... ajde što je cena, i to da progutam, ako imam 2 god garancije, al sa normalnim servisom... upravo nepostojanje servisa tj podrške me zabrinjava ... pa se pitam što da toliko sumanuto plaćam garanciju operatera...
a bez garancije ih nema... ili ako se pojave, odu istog momenta i to za neke velike pare, čini mi se... koja je relana cena polovnog U12+, šta mislite?

330-350€ max za polovan u savršenom stanju. Cijenu mu drastično srozava loša softverska podrška, problem servisa i generalno sunovrat HTC-a, zbog čega je potražnja skoro nikakva.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

330-350€ max za polovan u savršenom stanju. Cijenu mu drastično srozava loša softverska podrška, problem servisa i generalno sunovrat HTC-a, zbog čega je potražnja skoro nikakva.

Da... potražnja postoji ali je ugušena strahom... od svega što si naveo... u mom slučaju, najveći je strah od "a šta ako mu nešto bude, kome da se obratim?", znači ako bih ga uzimala, uzela bih ga svesno kao "fon za jednokratnu upotrebu" sve sa mantrom "Daj Bože da mu ništa ne bude" :) Ne verujem da ovakav strah "od servisa" imaju ljudi po "normalnim" zemljama...
Jel ta tvoja odokativno procenjena cena polovnog podrazumeva i garanciju i postojanje servisa? (savršeno stanje možemo da nagađamo...) Ako podrazumeva, koliko ceniš da bi taj fon mogao da bude polovan, bez ostvarljive garancije tj bez postojanja servisa OVDE, koji može sa ili bez garancijom nešto da popravi ako zatreba?

Imas neovlascenih servisa koji bi popravili bez garancije za ne bas veliku cenu, mada delove bi cekali sigurno duze nego za popularne modele.
Licno ne bih kupovao u12, baterija je bas losa, ekran takodje ako cesto boravis na suncu, softverska podrska ce biti sve losija... Za 55e vise imas OP7 koji je po pitanju baterije, ekrana, memorije i softvera mnogo ispred u12.

Ja se ponadah pie
94eedbf7e834e2ea4008ff8215888a21.jpg

Edit
Dodje i pie
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
a0f8d416a5f4758c45a3e765930c89b4.jpg

Poslednja izmena:
Било је и време више, прошло је тачно годину дана откада су га најавили да ускоро креће

Hahaha, tako je i mene danas "preseklo" da je stigao Pie...kad ono...

:edit:

Stigao Pie :)

Poslednja izmena:
Ne znam je li ovo samo meni ali kad smanjujem zvuk sa strane ne smanjuje mi Ring volume nego media volume. Ne znam kako da to promijenim da bude kao prije

Ne znam je li ovo samo meni ali kad smanjujem zvuk sa strane ne smanjuje mi Ring volume nego media volume.

To je Pie feature. Glupost. Ako HTC nije namestio da moze da se bira onda si u problemu. Ja sam presao zato na custom Miui u odnosu na stock zbog toga.

Ne znam je li ovo samo meni ali kad smanjujem zvuk sa strane ne smanjuje mi Ring volume nego media volume. Ne znam kako da to promijenim da bude kao prije

Takođe. Jedina "pomoć" je što iznad postoji dugmence na koje se zvono može isključiti, prebaciti na vibraciju ili zvonjenje.

Ono što meni smeta je prerađeni notification tray i nemogućnost menjanja. Sat je pomeren levo umesto desno, ikonice su drugačije, efekti...

Uzas,pokajah se sto predjoh na njega.

To mi nije jasno, zašto je na pie sat levo, kod skoro svih telefona.. Zar nije svo vreme postojanja androida bio desno?

Ja nisam pošto nisam siguran šta će sve da mi nestane :/ Što pitaš? Da li očekuješ da hard reset pomogne?

Ja nisam pošto nisam siguran šta će sve da mi nestane :/ Što pitaš? Da li očekuješ da hard reset pomogne?

Naravno. Posle svakog većeg apdejta trebalo bi uraditi HR. A to šta će ti nestati, pa bekapuj, makni na komp na sd card, na šta god.
pa ti nikad nisi resetovao taj fon? pa moraš sad posle apdejta... i to ne factory reset, već hard reset.

Da... potražnja postoji ali je ugušena strahom... od svega što si naveo... u mom slučaju, najveći je strah od "a šta ako mu nešto bude, kome da se obratim?", znači ako bih ga uzimala, uzela bih ga svesno kao "fon za jednokratnu upotrebu" sve sa mantrom "Daj Bože da mu ništa ne bude" :) Ne verujem da ovakav strah "od servisa" imaju ljudi po "normalnim" zemljama...
Jel ta tvoja odokativno procenjena cena polovnog podrazumeva i garanciju i postojanje servisa? (savršeno stanje možemo da nagađamo...) Ako podrazumeva, koliko ceniš da bi taj fon mogao da bude polovan, bez ostvarljive garancije tj bez postojanja servisa OVDE, koji može sa ili bez garancijom nešto da popravi ako zatreba?

Sa kakvom-takvom garancijom ako se već kupuje ovdje, a bez... Pa, ja bih otprilike umanjio do 10% od realne cijene, opet zavisno i od stanja u kojem je, a i pouzdanosti prodavca. Ovo govorim iz svog ugla, jer svakako nije zanemariv ni potencijal dalje prodaje, pošto sam sa U11 u najboljem slučaju izgubio polovinu nabavne cijene, a potražnja je ekstremno niska kako god se okrene.
Ali ako ga uzimaš kao što kažeš za jednokratnu upotrebu, tim bolje po tebe, evo upravo sam naletio na primjerak od 310€ na oglasima sa dvogodišnjom garancijom, što je po meni sasvim korektna cijena.

Kolege, da li neko ima u12+ iz Vipa, zanima me da li je sim free?

Pozz

Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

Treba da jeste, ne verujem da sad uopste ima zakljucanih telefona.

Sent from my Huawei P30

Da li vredi uzeti ovaj tel sad u Vip-u, posto je bas povoljan na paket NEO5?

Porucio svoj primerak online u Vipu. Za 2266 dinara mesecno uz Intarifu mislim da nema bolje. Pa to je samo malo skuplje od Xiaomi A3 npr. Hardver koji se dobije za ove novce je neverovatan.

Cestitam, jeste dobar fon sa odlicnim hardverom.Jedino sto im je servis kod nas kazu nikakav, i sto je slaba sw podrska.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Sad gledam stvarno je povoljan uz vip.. Za 2266 sa onakvom tarifom.. Stvarno fino..

Sad gledam stvarno je povoljan uz vip.. Za 2266 sa onakvom tarifom.. Stvarno fino..

Nema ga više... :(
Da znam, stoji na sajtu onako bez veze, ali ga nema kad zoveš call centar.

Ali ako ga uzimaš kao što kažeš za jednokratnu upotrebu, tim bolje po tebe, evo upravo sam naletio na primjerak od 310€ na oglasima sa dvogodišnjom garancijom, što je po meni sasvim korektna cijena.
Nisam videla tvoj komentar ranije, u svakom slučaju tog primerka od 310 eura nema više.
S druge strane, kako ti kazes da sam rekla da BiH ga uzela za jednokratnu upotrebu zbog nedostatka servisa, a jesam rekla, priznajem; meni je i 310 eura mnogo za jednokratnu upotrebu. :)

…..................
Ps. ZA MODERATORA:
Znam da pišem poruku ispod poruke, ali na TT ne vidim opciju da ih spojim, slobodno je to uradite ako mislite da treba.

Poslednja izmena od urednika:
@dushanna
Kad selektujes svoj post onda u gornjem desnom cosku dobijes opciju "edit".
34d575a35cbeaf47f3c6efbc930f2987.jpg

Poslednja izmena:
E pa hvala ti puno! Nisam za to znala pošto retko koristim tapatalk. Sada sam primetila taj "srp i čekić" :) ali mi ne vredi sada da editujem i spajam 2 posta, pošto ne mogu ovaj drugi post da obrišem. Ili bar ja ne znam kako. Neka moderatori i to urade ako misle da ne treba post ispod posta. Tebi još jednom hvala na instrukcijama :)

Nema na cemu.
Nazalost ne mogu da se brisu ili spajaju postovi..iako bi time bar malo olaksali moderatorima.

Nakon deset godina koriscenja HTC telefona(HD2,HD mini,Sensation,ONE X,M7,M8,M9,10,U11 i U12+) predjoh na drugu marku telefona kad strucnjaci vise ne umiju ni telefon da naprave. Onakvu kompaniju unistise,a imali su potencijala.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Nazalost ne znam sta se desilo i ja sam imao dosta htc telefona hd-2,m7,m8,htc 10...Dali ce biti neki flagship na pomolu zna li neko il definitivno ih vise ne prave?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nakon deset godina koriscenja HTC telefona(HD2,HD mini,Sensation,ONE X,M7,M8,M9,10,U11 i U12+) predjoh na drugu marku telefona kad strucnjaci vise ne umiju ni telefon da naprave. Onakvu kompaniju unistise,a imali su potencijala.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk
I to ništa manje nego na iPhone 11? :)

Vrh Dno