Šta je novo?

HTC U12 Plus

Znam za HTC-ov bug sa widget-om kada je ugašen telefon on ne osvežava vreme već kada se otključa promeni posle sekund dva ali to je poznati bug jer widget dok je telefon u stanju mirovanja ne osvežava vreme već kada se upali iz stanja mirovanja.
Ovo je dosta primetnije sa drugim launcher-ima

Ne mogu da nađem izvor, ali pre par godina, u vreme Androida 2.x sam se žalio na istu stvar i dobio odgovor da je to tako po defaultu na Androidu radi štednje baterije.

E ne znam,ali ovo je meni u zadnje pocelo da se desava. Prije nije bilo tako.

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Ako sam dobro primetio tako je kod mene, mada ga ja nisam konstatovao kao problem.

Послато са HTC U12 life уз помоћ Тапатока

P.S. Da li iko zna da li ima Gcam za HTC u12 life?

Probaj neke verzije, možda neka i radi.

E ne znam,ali ovo je meni u zadnje pocelo da se desava. Prije nije bilo tako.

Koristim HTC od 2010. i garantujem ti da je od uvek tako samo verovatno nisi primentio ... i da radi se zbog uštede energije.

Wtf gde je android 9 za obećane uređaje?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Baš su preterali...

Postaviše malopre na FB stranici

We wanted to share with you the status on the Android 9 update.

HTC is currently working on ensuring the update is compatible with our phones and we anticipate a release to customers of U11, U11+ and U12+ models starting Q2 of 2019.

Please note, the exact timing defers to the mobile operators' availabilities in different countries.

Ма лажу сиг, неће тај апдејт скоро

Иначе позвао сам пре неки дан несрећни беграм сервис, идаље нису добили поклопац батерије. Нити се може наручити, нити ће га икада добити..... Боже каква смејурија од сервиса

Htc je nažalost završio sa globalnom pričom oko mobilnih telefona.. verovatno ove godine neće imati resurse ni da izbace flahsip uređaj. Šteta,ali mislim da su sami krivi

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Naravno da su sami krivi. Dozvoliti da od onakve kompanije dodju do ove situacije danas je jako neozbiljno sa njihove strane.
Sta se uopste desava tu, jesu li oni u Guglovom vlasnistvu?
Ne vredi, ako ih neki Kinezi ne preuzmu u neko dogledno vreme od njih nece biti nista.

Htc je nažalost završio sa globalnom pričom oko mobilnih telefona.. verovatno ove godine neće imati resurse ni da izbace flahsip uređaj. Šteta,ali mislim da su sami krivi

I onda Marko Savkovic ispred HTC-a da ovajakv intervju ...

https://www.youtube.com/watch?v=6LbDzTOpqDM

Video od 15:00

Iskreno ja očekujem da sačekaju da prodju svi top modeli još mesec dva i onda da izbace telefon koji će ih sve zaseniti mada će to biti teško osim ako ne odvoje jako ozbiljan budžet za marketing koji nemaju već 5 godina.

Poslednja izmena:
Ipak moraju što pre da izbace novi model. Ipak je činjenica da drugi diktiraju tempo i da se sve oko drugih vrti, pa ako žele biti viđeni i poželjni moraju se takmičiti u vremenskom periodu kada glavni konkurenti najviše udaraju.

Ja npr sad imam u11 i molim boga da htc izbaci nešto, jer ja ne znam šta drugo da uzmem iskreno..

HTC mora da kupi neko sposoban, a ostali su samo kinezi. Oppo možda i slična kompanija koja bi mogla da zadrži HTC u Premium segmentu, tamo gde ni OnePlus ne može. Mada.. Pitanje da li im je ostalo dovoljno slave.

Ako kupe kinezi to više neće biti HTC, iako je u neku ruku HTC Kineski proizvođač. Veliko je pitanje šta iko dobija sa kupovinom HTCa posle čeprkanja Gugla, slično kao kod Motorole.

HTC mora da kupi neko sposoban, a ostali su samo kinezi. Oppo možda i slična kompanija koja bi mogla da zadrži HTC u Premium segmentu, tamo gde ni OnePlus ne može. Mada.. Pitanje da li im je ostalo dovoljno slave.

OPPO je premium u odnosu na OnePlus, to ti je kao Huawei i Honor . OPPO/Huawei OnePlus/Honor
Moje misljenje je da bi HTC trebalo da spusti cene svojim telefonima, i da krene maltene iz pocetka.

OPPO je premium u odnosu na OnePlus, to ti je kao Huawei i Honor . OPPO/Huawei OnePlus/Honor
Moje misljenje je da bi HTC trebalo da spusti cene svojim telefonima, i da krene maltene iz pocetka.

Premium, ali u Kini, retko ko to ima u Evropi i Americi. Dok je HTC ipak jedan od pet najcuvenijih brendova, poput Motorole koja živi drugi život pod Lenovom.

I ne treba da spuste cene, ta kompanija je gotova, ljude je odavno uzeo Google.. Neko treba samo da kreira jedan ultimativni model, ne treba nam novi Xiaomi i sl.

Bez obzira u vezi oppo/oneplus

Slazem se da je HTC jedan od najcuvenijih brendova sto se tice mobilnih telefona, imao sam ih jos od windowsmobile. :)
Problem je onda do google ako ih je on kupio. Zasto mu HTC ne pravi stalno Pixel telefone?
Motorol zivi drugi zivot uz Lenovo, ali ako bi HTC ziveo tako neki drugi zivot onda bolje da ne zivi, pogotovo ako ne bi spustio cene, kao sto kazes.
Ne znam sto imas protiv Xiaomi brenda a nemas protiv oneplus? Xiaomi je pravio kvalitetne telefone od pocetka, cak i pre sto je izisao oneplus.

Ma htc nema spasa , kad ih je Google pustio niz vodu a USA im je najveći saveznik u zamrznutom konfliktu sa Kinom.
Neće država pustiti da htc kupi neki Kinez , vreme je stvarno da zatvore sve fabrike. Sve ima svoj rok trajanja,tako će nekada i Samsung da zatvori svoje mob odeljenje itd itd

Па то би био логичан потез. Не можеш да понудиш конкурентан производ --- спусти цену јер тај производ стварно не вреди толико. Међутим знајући хтц сваки телефон мора бити скуп [emoji23]

vreme je stvarno da zatvore sve fabrike. Sve ima svoj rok trajanja,tako će nekada i Samsung da zatvori svoje mob odeljenje itd itd

+1

Нека се фокусирају на ВР, то им боље иде

Zbog cega to HTC nema konkurentan proizvod? Velika zabluda. HTC ima itekako konkurentne uredjaje. Napadnim, nametljivim stavom, konkurencija reklamira nesto spektakularno. U biti ne donose nista novo. Samo su ljudi prestali da se informisu i krenuli su da uzimaju sta im se servira. To nije slucaj samo u Srbiji. U celom svetu je tako. HTC gubi deo kolaca jer mediski nije prisutan vec duze vreme a ne zato sto su mu uredjaji losi.

Није ни за очекивати да неко ко има ХТЦ у нику има трун објективности у оцени хтц телефона [emoji23] О чему требају људи да се информишу у вези хтц телефона, да је револуционарна ствар што је телефон са стране осетљив на притискање или то што им треба годину дана да избаце апдејт на нови андроид? Јел то требају и да рекламирају?
Само нека пошаљу ту фирму више на гробље, да је не гледамо више како се пати и умире у мукама

Није ни за очекивати да неко ко има ХТЦ у нику има трун објективности у оцени хтц телефона [emoji23] О чему требају људи да се информишу у вези хтц телефона, да је револуционарна ствар што је телефон са стране осетљив на притискање или то што им треба годину дана да избаце апдејт на нови андроид? Јел то требају и да рекламирају?
Само нека пошаљу ту фирму више на гробље, да је не гледамо више како се пати и умире у мукама

Bas naprotiv. Vrlo sam objektivan. Sta to drugi imaju toliko bolje u odnosu na HTC?

Nazad
Vrh Dno