Šta je novo?

HTC One

Sad mi neki HTC Services pravi wakelock? Wtf? Resim se lokacija i sad ovo...

Al sve u svemu bolje je nego sa lokacijama ukljucenim.

Garant mutis nešto izborna kampanja ovo ono, pa te prate na svakom koraku :d

Djilkose, javi Djuri da mu odblokira GPS.

Hoću samo da dodjem kući

Sad pricam sa drugovima nesto i smeju se kad im kazem da je One bolji. Kazu ahahha ma S4 najbolji jesi lud(cak i od g2 HAAHAHAH). Ja pitaj ajde obrazlozi, kaze on ima bolji procesor, ja reko ne, isti su samo je s4 klokovan na malo vise. Onda kaze ekran, ja reko ekran ima vecu gustinu piksela kod One-a. I onda kad je nestalo argumenata kaze ma kakav HTC kinez, Samsung je Samsung..... O boze, kako se samo iznerviram kad neko tvrdi nesto a nijedan od tih fonova nije ni video, kamoli pupao u stvarnosti.
Onda kaze da LG G Flex kada ga ispustis moze sam da se regenerise, AHHAHAHAH.
Ja znam da ovo nema veze sa ovim, ali sam morao da napisem ovo. Zato ostali fonovi stoje u senci, jer "Samsung je Samsung" ....

Ne diraj nam lg ;)

Taj problem sa kamerom je zapravo posledica greške u senzorima, koje ne proizvodi HTC, već ih kupuje od drugog proizvođača.
U jednoj od serija telefona se taj problem pojavljuje i to čak ne u onoj najranijoj, tako da oni koji su među prvima kupili One, ne bi trebalo da se sa njim susreću.
Najlakši način da se ustanovi da li taj problem postoji je da se u potpunosti prekrije sočivo kamere, pa ako se dobije crvena slika, problem postoji, a ako je crna, onda je senzor ok.

Meni je ekran apsolutno i potpuno crven kada uradim taj test. A primetio sam i pojavu ljubicaste boje na slikama. Oh divote, sad moram da se mlatim sa Begramom.

Znači može da se desi da imas ljubicast ekran a da se to ne vidi na slikama?

Znači može da se desi da imas ljubicast ekran a da se to ne vidi na slikama?

Bez blica ce i slika biti ljubicasta, a sa blicem je sasvim ok slika.. osim ako si udaljen od predmeta koji slikas, pa blic ne moze da dopre i osvetli taj deo prostora. Ovako nesto:
7u4u2yty.jpg

Poslednja izmena:
Slikaj mu sa i bez blica da vidi razliku.

Znam ja, al ne zna on. Zato kazem da sada ako mozes to da slikas, sa i bez.

To ti dodje kao onaj lomo effect u instagramu, odmah i obradi sliku za tebe :d

Da li vam radi na KitKatu USB tethering i onaj internet pass-through?
Pre mi je radilo, a sad nista od ova dva.. Instalirao sam najnoviji HTC Sync i drajvere opet, ali uzalud..

Od kada sam presao na novi fw desava mi se da kada nazovem nekoga ukljuci zvucnik odmah. Znaci ponekad kada nazovem odmah bude ukljucen zvucnik.. jel se jos nekome to desava?

Dešava se i meni, a još uvek imam 4.3. Mislim da se do nekog xposed modula.

Meni se desava da u toku razgovora back dugme samo od sebe pocne da se pali tj kao da ga je neko pritisnuo 10 puta za redom sto je pocelo strasno da me nervira. Ima li neko jos taj problem?

Nemam al imam ovaj za zvucnik. Yooyo javljaj ako resis problem.

Meni je stock 4.4.2 i imam taj problem sa nasumicnin paljenjem loudspeaker-a. To je bug prisutan kod KK-a. Bice mali update uskoro koji ce da resi to

Meni je stock 4.4.2 i imam taj problem sa nasumicnin paljenjem loudspeaker-a. To je bug prisutan kod KK-a. Bice mali update uskoro koji ce da resi to

Meni se to pojavilo od kada sam update fw. Tako da cekam novi update da poprave.

Zasto je nekome na 4.4.2 ikonica za beats audio bela a meni je crvena...

I mene uzasno nervira problem sa ukljucivanjem zvucnika. Nemam nista od modova sem toolboxa.

Ja sam navikao da proverim da li je ukljuceno kada nazovem.

Kakva je vama ikonica za beats na 4.4.2 ?

Jel pomaze smirglanje kod manjih "ulubljenja" na coskovima? :D Ispao mi fon na neko kamenje, i zaradio manje ulubljenje na cosku dole..
E da, jel postoji mogucnost menjanja maske ovde kod nas u Srbiji? Jako bih voleo da stavim plavu :D

Vrh Dno